Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '18

 
Kategori
Sinema
 

Secret Superstar'ın Gerçek Süper Star Olma Yolu

Aamir Khan'ın son filmi Secret Superstar'ı izlediniz mi? Pop yıldızı Aamir Khan (Shakti) ile sesi güzel genç bir kızı oynayan Zaira Wasim (Insu) başrollerinde olduğu bir hikayedir. Insu ailesinden baskı gören özgürlüğünü yaşayamayan ve yeteneklerini gösteremeyen bir kızdır. Sadece okul dersleri ile yargılanan bir çocuk olan Insu, yaşadığı hayattan memnun değildir.

Bazı Türk ailelerinin de yaptığı yanlışlardan biri olan sadece derslere göre yargılamak, çocukların yeteneklerini fark etmesini engelliyor. Maalesef onları mutsuz bir hayata yönlendiriyoruz. 

Youtube'a şarkı videoları yüklemeye başlayan başlayan Insu kendi yüzünü gizlemek zorunda kalır. Sesi güzel gencin bir yandan yüzünü gizlemesi insanlarda hem beğeni hem de merak duygusunu uyandırdı. Shakti ise başarılı bir popçu olmasına rağmen magazin basınında eleştirilen eşinden boşanmış iç dünyasında yalnız kalmış bir adamdır.

İnsanlar tarafından kendini beğenmiş olarak görünen popçu Shakti Insu ya ulaşmaya çalışır. Ona yardım ederek albüm yapmasını sağlar. Hiçbir karşılık almadan onunla ilgilenir. Piyasaya çıkması için elinden geleni yapar. 

https://www.youtube.com/watch?v=wBHck2cyaik 

 

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..