Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '19

 
Kategori
TV Programları
 

Seferin Kızı Çukur'a Rakip Ol

Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara geliyor! Peki Star Tv'nin Engin Akyrürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun adından çok söz edilen bu dizisi "Çurur'un rakibi olur mu? Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

ENGİN AKYÜREK - SANCAR EFEOĞLU:

Belediye Başkanı’nın zeytinliklerinde çalışan fakir bir yarıcının oğlu; Muğla’dan başka bir yer görmemiş bir köylü çocuğu. Hep Nare’ye sevdalı, hep Nare’nin ihanetinin acısını taşıdı, kalbinde hep o sırtından bıçaklanmış köylü çocuğunu sakladı. Nare’den sonra hırs yaptı, zengin oldu. Babasının yarıcılık yaptığı o zeytinlikleri satın aldı, şimdi bir konakta oturuyor ailesiyle. Hatta evlendi. Sancar bir Efe. Gazabı yakan şefkati saran, öfkesi de sevdası da büyük, neşesi de acısı da yüksek, halkın bağrından kopmuş bir adam.

NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU - NARE ÇELEBİ:
 
Bir büyükelçinin kızı. İzlanda’da doğmuş; Norveç’te, Japonya’da, Hindistan’da büyümüş, sekiz dil bilen bir dünya vatandaşı. Hep Sancar’a sevdalı, hep onun tarafından kovuluşunun acısını taşıdı, kalbinde hep sevdiği adamın sahip çıkmadığı narin peri kızını sakladı. Sancar’dan sonra evladına tutundu, onun için yaşadı. Acılarını yüreğine gömüp o narin peri kızından bir amazon yarattı. Nare bir savaşçı; çok kararlı, çok akıllı, aklına koyduğunu yapan, dik bir kadın.
 
 
URAZ KAYGILAROĞLU - GEDİZ IŞIKLI:
 
Muğla’nın en köklü ailelerinden birinin oğlu. Babası Muğla’nın çok sevilen Belediye Başkanı idi, Gediz de cok sevilen bir iş adamı ve Sancar’ın ortağı. Nare çocuğuyla birlikte Muğla’ya dönünce ona aşık oldu ama Sancar da en yakın arkadaşı! Gediz bir Joker. Çok eğlenceli bir adam ama kızınca dünyayı yakıp seyrine bakabilir.  
 
ERHAN ALPAY - AKIN VARDARLI:
 
Nare’nin aynı evde birlikte büyüdüğü, abi bildiği adam. Çok zengin ailesi bir kazada ölünce babasının yakın arkadaşı olan Sefir Bey’in vesayeti altına girmiş. Sefir Bey’in mirasına göz diktiğini farkedince, o da Nare’ye göz koymuş. Akın tam bir narsist sosyopat. Yaptığı hiçbir şeyden sorumluluk hissetmez ve pişmanlık nedir bilmez.  
 
ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ - GÜVEN ÇELEBİ:
 
Nare’nin büyükelçi babası; Sefir Bey. Şimdilerde Montenegro büyükelçisi. Çok asil bir aileden gelmesine rağmen, hem soyunun hem mesleğinin şerefine leke sürecek gizli bir zaafı var; kumar. Egemen Bey bir kibir yumağı. Köylülerden ve halktan nefret eder, kendisini bir şey zanneder. Ama karakter olarak çok zayıftır, zaaflarıyla kibri arasında boğulur durur.
 
 
GONCA CİLASUN - HALİSE EFEOĞLU:
 
Sancar’ın annesi. Bir zamanlar Belediye Başkanı’nın evinde beslemeydi, şimdi Efeoğlu Konağı’nda Hanım. Kendisi gibi aşağıdan gelme Menekşe’ye büyük sempatisi var, Sefir Kızı Nare’den nefret ediyor. Halisefe sonradan görme bir “bulla”, yani Muğla ağzıyla hanım ağa. Çocukları için canını verir lakin onun doğrusundan başka her şey yanlış; onun soyundan gayri herkes düşman.
 
 
TÜLİN YAZKAN - MENEKŞE EFEOĞLU:
 
Sancar’ın yeni evlendiği karısı. Zaten savaşmak zorunda olduğu bir destan vardı; şimdi destanın kahramanı Nare geri döndü. Üstelik evlendiği gece bir üvey kızı oldu! Menekşe bir şeytan. Ama sana bir melek gibi görünür, gemisini yürütür. Dizide; Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan),  Özlen Çakar Yalçınkaya (Refika), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Edip Tepeli (Kavruk Ömer) ve Beren Gençalp (Melek) karakterleri olarak rol alıyorlar.

Şu günlerde; Star’ın yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nın çekimleri Balkanlar’ın yeni gözdesi Montenegro’da devam ediyor.

  Montenegro, Güneydoğu Avrupa'da yer alan, doğusunda Kosova, güneydoğusunda Arnavutluk, kuzeyinde Sırbistan, batısında Hırvatistan ve Bosna-Hersek ile komşu olup, güneyinde Adriyatik Denizi yer alır. bu şirin küçük ülkede çekimler devam ediyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atağül Doğulu'nun başrolü oynadıkları bu güzel aşk ve duygu dolu bu dizi önümüzdeki hafta 16 Aralık 2019 Pazartesi akşamı Star Tv. ekranlarında olacak.

Blog yazımın başlığında sorduğum soruyu tekrarlıyorum. "Sefirin Kızı" Çukur'un rakibi olur mu? Pazartesi geceleri 3 sezondur devam eden Çukur'un ciddi bir erkek izleyicisi ve takipçisi var. Son zamanlarda çok çatta-pat (tabancalar patlayan) yapan, keklik gibi adam öldürülen bu diziden bayan izleyiciler ve bir kısım da erkek izleyici kaçacaklar ve "Sefirin Kızı" dizisinin ciddi takipçisi olacaklardır. Şimdiye kadar 3 tanıtımı yayınlandı. işte 3.fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=pDgVcCzBL0I

Başarılı ve sevilen bir dizi olacağını tahmin ediyorum. Tüm ekibine başarılar diliyorum.

Keyifli seyirler...

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar
 
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
 
Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever
 
Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..