Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '06

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Şehir Merkezinde Ucuz Alışveriş!

Ucuza alışveriş yapmak için ne indirimi beklemeye ne de uzaklardaki outlet mağazalara gitmenize gerek var. Yeter ki nereden ne alacağınızı bilin. Ucuz alışverişin sırlarını ise buradan takip edebilirsiniz Lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorum:

Anadolu yakasında oturanlarımızın hemen hergün yolunun düştüğü Kadıköy aslında tam bir outlet cenneti. AltıYol'daki meşhur boğa heykelinden yukarıya uzanan cadde üzerinde-Bahariye'ye doğru çıkıyorsunuz. Tramvaylı yolun sağından veya solundan ilerlemeye başlıyorsunuz. İlk durağınız sol taraftaki İnci mağazasının alt katındaki İnci Outlet. Çizmeler, ayakkabılar sezon fiyatının çok altında! Hem de taksitle! Hemen ordan çıkın ileride sağda AyYıldız Outlet var. İç çamaşırları, bikiniler, piajamalar çok ucuzz.

Onun da ilerisinde solda hepimizin bildiği Mango Outlet var (aman dikkat haftasonları mahşer yeri gibi). Mango'yu da geçin ve sağdaki sokakta da Koton'un Outlet'ine ulaşın. Hem de 2 katlı ve geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Eğer Altıyolda Bahariye'ye sapmaz da soldaki yoldan (Kadıköy tarafı değil) aşağıya doğru devam ederseniz de ileride solda Afrodit Outlet'i göreceksiniz. Ara sokaklardaki ve hanların alt katında kalan çantacı ve diğer mağazaları da unutmayın olur mu?
Haydi iyi alışverişler…
 
Toplam blog
: 6
: 915
Kayıt tarihi
: 12.04.06
 
 

Modaya ilgisi 10 yaşında bebeklerine giysi tasarlarken başladı, sonrasında moda dergilerini karıştır..