Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '19

 
Kategori
Kadın Modası
 

Şehirden Kaçan Sütçü Kız

Her mevsim bizleri heyecanlandıran ve ‘kesin şu yeni moda kıyafetlerden almam lazım’ dedirten bir akımla aniden tanışıyor ve o kıyafetleri gardıroplarımıza az ya da çok parça ile mutlaka ekliyoruz. Bu ilkbahar/yaz sezonunda en çarpıcı ve en değişik trendlerden ‘sütçü kız’ın modernize edilmiş hali her yerde karşımıza çıkmaya devam edeceği gibi gardıroplarda yerini almaya başladı bile.

 

Sloganı ‘şehir hayatını bırakıp sade bir hayata yelken açıyorum’ olan trendin elbise ve üst giyim parçalarına etkisi çok büyük. Beyaz ve krem renklerin yoğun olduğu kıyafetleri pastel renkler çeşitlendiriyor olacak. 

 

Bu biraz eski görünüşte olan estetiği, kare veya kalp yakalarda, korse görüntüsündeki kesimlerde, bağcık detaylarında, bitki temalı baskılarda, ufak fırfır detayları ve kabarık omuzlarda bariz bir şekilde izliyor olacağız. Bu saydığımız özelliklerin hepsinin tek bir giyim parçasında bulunması gerekmeksizin, sadece esintisinin bile hissedildiği o minik ama aslında kocaman dünyaya adım atacağız. 

 

Sütçü kız stilinin gerçek bir sansasyon haline geldiği 2019 yazında gerek moda fotoğraflarında gerekse günlük giyim tarzında bir çiftlik hayatı tadı hayatlarımıza renk katacak. Büzgülü ayrıntıların bolca görüldüğü bluzları yüksek bel Jean pantolonlarla tamamlayıp, düz sandaletler ya da spor ayakkabılarla günlük hayatta rahat ederken, topuklu bir sandaletle yaz akşamlarında pırıldayabilirsiniz. Yine aynı trendin en önemli parçası olan elbiseleri gün içinde ve gece boyunca rahatınıza ve zevkinize uygun bir ayakkabıyla uygun ortamlarda rahatça giyebilirsiniz.

 

Bu yeni trendi tamamlamak için kova görünümlü ya da boncuklu anne çantaları ideal olacaktır. Zarif altın takılar her yaz olduğu gibi bu yaz da en göz dolduran aksesuarlar olacaklar. Ancak sütçü kız stilinizi boncuklu takılarla daha da hareketlendirmeniz mümkün.

Hadi bakalım kasaba tadında ruhumuzu sadeleştirdiğimiz, pastel bir yaza hoşgeldiniz!

 

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..