Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '13

 
Kategori
Güncel
 

Şehit Babası, Şehitlikte canına kıymak istedi

Şehit Babası, Şehitlikte canına kıymak istedi
 

Şehit oğlunun kabri başında intihar etmek istedi (görsel netten )


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit’in babası, Mustafa Koçyiğit, oğlunun Kartal, Şehitliğindeki kabri başında intihar etmek istedi.

Ateşlerin içinde kor gibi dağlayan, öldürüp, öldürüp dirilten, yürekleri eritip bitiren, canından can koparan en büyük acı: Evlat acısı. O acıyı çekmeyen ve ana baba olmayan bilemez. Aslanın şehit olmuş, bir kor düşmüş ailenin ocağına, yıllar geçse o kor küllense de, için, için yanar eritir, bitirir o aileyi. Kahpe bir kurşun almış götürmüştür, bedeninden bir parçanı. Unutmam mümkün müdür? Aslanını, canını. Vatan uğruna kurban vermişsin can askerini, oğlunu evladını kara topraklara gelin eylemişsin. En büyük ödül şehit ana ve babası olsa dahi, yıllar geçse de avlat acısı, seni senden alıyor ve intiharın eşiğine getiriyor. Aşağıdaki haber üzücü olduğu kadar düşündürücü. Allah babanın yardımcısı olsun.

NAHİDE ÇELEBİ

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in babası Mustafa Koçyiğit, oğlunun Kartal Şehitliğindeki kabri başında intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, 2010 yılında Tunceli'de şehit olan Kemal Koçyiğit'in babası Mustafa Koçyiğit(57), sabah saatlerinde şehitliğe gelerek oğlunun kabri başında bir süre dua etti. Daha sonra yanında getirdiği tabancayı çıkarıp ateşleyen Mustafa Koçyiğit, karın boşluğunun sol tarafından yaralandı.

Şehitlikte görevli askerlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralı Mustafa Koçyiğit'e ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan şehit babası Mustafa Koçyiğit'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kemal Koçyiğit, Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarı yayla Jandarma Karakolu'na 30 Nisan 2010'da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olmuştu. 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in cenazesi, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Kartal Şehitliğinde toprağa verilmişti. 

İHA

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..