Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Şehit cenazelerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun protesto edilmesini doğru bulmuyorum!.

Şehit cenazelerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun protesto edilmesini doğru bulmuyorum!.
 

internetten alınmıştır


Son günlerde, şehit cenazelerine katılan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit yakınları tarafından tepkiler gösterilip protestolar yapılıyor.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun televizyon ekranlarından söylediği, ben PKK'lının da DHKP-C'linin de cenazesine giderim, demesi ve partideki pek çok insanın terörle omuz omuza görüntü vermesi bu tepkileri doğuruyor.

Buna rağmen, cenaze namazına gelmiş birine yakışıksız tepkiler gösterip kavgalar çıkarmak adaba ve erkana sığmaz...Bence, Kılıdaroğluna gösterilecek en güzel tepki onu orada yok saymaktır.

Türkiye, son yıllarda yeniden bir kurtuluş savaşı verirken, ilk Kurtuluş Savaşını verdiğini iddia eden partinin genel başkanının, birliğimizi dirliğimizi hedef almış teröre sıcak bakıyor gibi görünmesi affedilir gibi değildir.

Ancak, tekrar ediyorum bu hatanın yüze vurulma yeri cenaze namazları değildir.

Sayın Kılıçdaroğlu, bir parti lideri olarak şehit cenazelerine katılmak istiyorsa katılmalıdır...Muhtemelen, üzerindeki teröre destek veriyor imajını silmek istiyor Sayın Kılıçdaroğlu...Buna da izin verilmelidir.

Buraya kadar yazdıklarım, gerek cenaze yakınlarının gerekse CHP'li olmayan vatandaşın Sayın Kılıçdaroğlu'na cenaze namazı esnasında gösterdiği tepkilerin yersizliği ile ilgiliydi.

Ama yersizliğin bundan daha vahim olanını yine Kemal Kılıçdaroğlu yaptı...Tuttu, kendi güvenliğimizi kendimiz sağlarız, dedi...Böylece, bir kere daha gaf yaparak, mağdur halini mağrur haline dönüştürdü.

Devletin askeri, polisi dururken sen kendi güvenliğini neyle sağlayacaksın?

Aslında cevabı olmayan bu soruya da Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi: CHP'li bir takım gençleri yanına alarak cenaze namazlarına gitmeye başladı...Bu defa kavga bu gençlerle cenaze yakınları arasında başladı.

Yani, millet nezdinde haklı çıkacakken kendini yeniden haksız yapmak için bu akılları kim veriyor acaba Sayın CHP genel başkanına!!!

Biz kendi önlemimizi kendimiz almayı biliriz, derken etrafına militanlar toplayacağını kimse düşünmemişti herhalde Sayın Kılıçdaroğlunun...

Tabii bu tutumu, çeşitli yayın organlarında ve sosyal medyada, acaba terör örgütlerinden destek mi alıyor, iddialarını dile getirmeye neden oldu CHP genel başkanının...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu basiretsiz tutumu durumu daha da vahim hale getirmeden bitmelidir. Hem Sayın Kılıçdaroğlu'nu protesto edenler bundan vazgeçmeli ve cenazesine gelen herkese saygı duymalıdır.

Hem de Sayın Kılıçdaroğlu, kendi işimizi kendimiz yaparız, kafasını terkedip bir siyaset adamı, bir "devlet adamı" gibi davranmayı denemelidir.

Teröre can vermiş yiğitlerimizin bari cenaze namazlarını "terörize" etmeyin!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..