Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '09

 
Kategori
Magazin
 

Seks hocasından Sarkozy'e kasık kası egzersizleri

Seks hocasından Sarkozy'e kasık kası egzersizleri
 

Her şey Carla için..160 Euro'ya kasık kası egsersizleri !


Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, model eşi Carla’yı yatakta mutlu edebilmek için özel bir kadın eğitmenden seks dersleri alıyormuş.

Sarkozy’nin bir tarafında ünlü top model eşi Carla Bruni, diğer tarafında seks hocası, 26 yaşındaki Julie Imperiali…

Yüzünü de gerdirdi, botokslandı, kim takar ekonomik krizi, kim takar dünyayı.

Adam Cumhurbaşkanı oldu diye hayata küsecek değil ya…Carla Bruni’yi seçip almasından belli değil miydi uçkur düşkünlüğü.

Şimdi de genç, güzel bir seks hocası tutmuş, saati 160 Euro’ya haftada birkaç saat cinsel performansını artırıcı dersler alıyormuş!

Julie Imperiali...cinsel performans konusundaki engin tecrübelerini Sarkozy’e sunuyormuş.

Yok yok, öyle düdüklü tencerede pişen kuru fasulye düdüğü öttürür mü veya keçi boynuzu boynuzlanmayı engeller mi cinsinden tecrübeler değil bunlar… sevişerek filan da ders vermiyor bu seks hocası.

Julie Imperiali isimli hatun, ciddi ciddi Sarkozy’nin kasık kaslarını geliştirerek cinsel performansını artırmaya çalışıyormuş. 53 yaşındaki Fransa Cumhurbaşkanı’na baş başa kaldığı seanslarda çeşitli egzersizler yaptırıyormuş.

Kasıl, bırak…kasıl, bırak…bir saat boyunca Sarkozy’nin kasını kastırıyor, bıraktırıyor…alıyor 160 Euro’yu, gidiyor.

- İşin ne?

- Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin düdüğü daha çok ötsün diye kasık kasını kastırıyorum. Carla Ablam rica etti.

- Hımm, değişik bir işmiş!

Performans bu, malum …Cumhurbaşkanı filan dinlemez, bir düşmeye görsün, vay haline, sarayın soytarısı olur çıkarsın valla.. Sarkozy de bunun bilincinde, bastırıyor parayı “kasık kasını çalıştırtıyor”.

Kasık kaslarını kuvvetlendirmenin erkeğin cinsel performansını artırdığını belirten Imperiali, "Erken boşalma sorunlarının çoğu kasık kaslarının güçsüzlüğünden kaynaklanmaktadır” diye konuşmuş.

Julie Imperiali, Sarkozy'nin bedeninin belden aşağı bölgesinden 4 kilo verdirdiğini ve 'Sarkozy'nin eski evlilikleri yüzünden üzerinde baskı olduğu için sık sık sorun çıkaran kasık bölgesindeki perinal kaslarını geliştirdiğini ve Sarkozy'nin libidosunun arttığını söylemiş.

Becerikli Julie, 160 Euro'ya hem performans arttırıyor hem de libido...yeme de yanında yat, daha iyisi şamda kayısı.

Bizim Türk erkeklerini bozar bu iş, racona ters! 160 Euro'yu verirler, 1 saat kesmez, sabaha kadar perinal kaslarını çalıştırsın isterler...libido filan da istemezler.

Vitalseksüel kadın Carla Bruni…eşinin performans meselesine tıbbi çözüm arıyor. Aferim Carla'ya da, top model filan ama kafa çalışıyor kadında!

Julie, Sarkozy’nin cinsel performansını artırabilecek mi artıramayacak mı henüz belli değil… kasık kastırma işlemi faydalı olmazsa paranın iadesi söz konusu mu o da belli değil, bu işin garantisi yok.

Kasıl, bırak, kasıl, bırak egzersizleri sırasında kasık kası ya tam kasılırsa, ya bir daha hiç bırakamazsa…yandı gülüm keten helva.

Al sana bir küresel kriz daha…Sarkozy performans krizi!


 
Toplam blog
: 476
: 2331
Kayıt tarihi
: 10.07.08
 
 

Çok eskidendi ..