Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Seks yapmak, zekayı arttırıyormuş!

Seks yapmak, zekayı arttırıyormuş!
 

Şu kadının bakışları, anlatıyor olmalı sana herşeyi...


Geçen gün Hürriyet'te okuduğum bir habere göre, Amerikalı bilimadamları, seks yapmanın zekayı arttırdığını keşfetmişler. Bana sorsalar, söylerdim zaten! Onca zaman harcayıp, sayısız deney yapmaya hiç gerek yoktu ki!

- Daha çok seks yapan; daha fazla duygusal bağ kurar, daha sık empati yapar partneriyle; daha az sevişenlere göre... Duygusal bağ kurmakla empati yapmak da kendiliğinden duygusal zekayı yükseltir. İtirazı olan var mı?

- Karşısındaki ile seks yapmak, sevişmek isteyen; bazen açıktan bazen de gizliden gizliye yaratıcılığını kullanır. Yaratıcılığı sık kullanmak, tabii ki zekayı geliştirir; insanın kilosunu arttıracak değil ya!

- Utangaç bir kadını sevişmeye ikna etmek, hele de bu, ilk deneyimi olacaksa; Einstein kadar olmasa da, dahiyene fikirler bulmasını gerektirir adamın! Atomu olmasa da, kadındaki önyargıları kırabilmesi için!

- Her sevişme teklifine ısrarlı ve istikrarlı biçimde itiraz eden bir kadın; peygamber sabrıyla davranmasını, sürekli sakin ve soğukkanlı kalmasını sağlayacak bir farkındalık becerisini de zorunlu kılar o kadını seven adama... Ortalama, sıradan zekaya sahip bir erkek; ilk fırsatta şutlar o kadını; ne mazeretini dinler, ne halinden anlamaya çalışır üstelik. Onun derdi, gelecek maçlara bakmaktır çünkü.

- İster adrenalin yükseltmek, ister monotonluğu yenmek için olsun; düşünülen her fantezi, yeni akıl ve fikir yolları açar, o uğurda kafa yoranlara...

- Sevişmek istediği insanla arasında; maddi, manevi, fiziksel ya da duygusal engeller olanlar; o engelleri ancak zekaları sayesinde aşabilirler.

O yüzdendir seksin zekayı arttırması... O yüzdendir bazen sevişmek istediğin birini buna ikna etmek için Einsteinvari zeka ve yaratıcılığa sahip olman gerekmesi...

İstediğin amaca ulaşmak için, zeki olmak zorundasın. Sevişirken de, hakkında hiçbir fikir sahibi olmadığın bir meseleyi çözerken de...

Zeka, hayatın altın anahtarıdır çünkü. Aptallık, kişiyi kendiliğinden diskalifiye eder yaşamdan...

Seks yapmak ya da sevişmek; en önce partnerini buna ikna etme sanatıysa eğer; bu sanatı daha sık icra edenler; tabii ki diğerlerinden daha zeki olurlar. Bunda şaşılacak bir şey yok!

Ne kadar çok sevişirsen, zekanı da o oranda yükseltirsin. Ne kadar ekmek, o kadar köfte!

Çaktın mı manzarayı!

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..