Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '09

 
Kategori
Magazin
 

Seksi Çerkes Kızı Hadise

Seksi Çerkes Kızı Hadise
 

Hadise Açıkgöz, aslen Sivaslı bir Çerkes ailesine mensup, 1985 doğumlu ve son günlerin pek bir meşhur olmuş şarkıcısı.


Belçika’da yaşamaktayken, bir anda kendisini, ülkesinin gündeminde buluverdi. Yılbaşı gecesi, devlet televizyonunda seslendirdiği yarışma şarkısıyla, bu şöhret zirve yaptı.


Tabi bu arada bizim kamuoyumuzda bilinen ve söylenenin aksine Belçika’da durum daha farklı algılanmakta. Krallık vatandaşları, "<ı>Türkiye'yi Eurovision'da bir Belçikalı temsil edecek" diye dem vurmaya başlamışlar bile çoktan.


Allah Allah, ne günlere kaldık Ya Rabbim?


İsmi çok enteresan olan bu hanım kızımızın Hadise adı nereden gelmekteymiş diye merak ettim, araştırdım. Ve kendisinin vermiş olduğu bir röportaja ulaştım:


“<ı>Annem ablama hamileyken, dedem Sivas'tan mektup yazmış, ‘bir kızınız olursa adını hadise koyun’ diye. Mektup gelmemiş. Annemler ablamın ismini Hülya koymuşlar. Dedem, 'neden hadise koymadınız' diye sormuş. dedemin bu isteğini ben doğunca yerine getirmişler. Dedemin bu ismi istemesinin nedeni, köyde Hadise diye çok güzel bir kızın olmasıymış


Hani deniyor ya “<ı>omuriliği bile seksi olur mu kardeşim bir insanın?” diye. Demek ki olay, daha üç-beş göbek ötedeki mevzulardan, hadiselerden kaynaklanıyor.


Biraz Shakira aroması, beher miktarda Beyonce esansı ve dolgun ve baskın Jennifer Lopez lezzetiyle, tam bir ortaya karışık durumu söz konusu bu enteresan hadisede, kanımca.


Bir de kazara, meşhur yarışmada birinci falan geliyormuş. Bak sen gümbürtüye o zaman. Türkiye’de, Belçika merkezli tüm Avrupa’da yer-gök yıkılmazsa, neyim.


Hey büyük Allah’ım ya, Sen nelere kadirsin de biz inanırız vallahi. Ciddi söylüyorum, biz aciz kullarını denemek için yapıyorsun değil mi böyle işleri?

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..