Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '07

 
Kategori
Mizah
 

Seksin de sırrı çözüldü!

Seksin de sırrı çözüldü!
 

Çözüldü... Sonunda seksin de tüm sırları çözüldü efendim...
Her şeyi çözen, atomu parçalayan, koyunu klonlayan insan, sonunda yine müthiş bir işe imza attı!
Bilimadamlarının uzun araştırmalar neticesinde ortaya çıkardığı seks sırlarının neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?
İşte seks hakkında bilinmeyenler...

1. İşin sırrı peynirde
Bilimadamları peynirin içinde bulunan 'phenylethylamine' adlı bir kimyasalın (kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor) kan dolaşımını hızlandırdığını ve kandaki glükoz seviyesini yükselttiğini söylüyor. Bu da beyne aşk sinyalleri gönderiyor ve daha iyi bir seks için kolları sıvamış oluyorsunuz! Şimdi anladınız değil mi İtalyan ve Fransızların niye bu kadar ateşli olarak bilindiklerini. İşin sırrı peynirde!

Amma ve lakin peyniri yerken fazla kaçırmıyorsunuz. Yoksa hazımsızlıktan ne sevişebilior ne de uyuyabiliyorsunuz!

2. Ortalama bir ereksiyon hızı saatte 45 km
Çok hızlı gibi gelebilir ama sperm bir kez vajinaya girdiğinde yavaşlıyor. Hatta hızı dakikada 3 mm'ye düşüyor. 5 veya 45 dakika arasında döl yatağına ulaşabiliyor.

Buna göre ağır araç statüsüne giren spermi hareketlendirmek için, şahin görünümlü bu doğana, porsche motoru takılacak! Böylece araç hem hızlı hem de sürüş keyfi içinde yerine ulaşacak...

3. Orgazm taklidini erkekler daha çok yapıyor
İngiltere'de yapılan bir araştırma 18-34 yaşındaki erkeklerin yüzde 42'sinin ve araştırmaya katılan tüm erkeklerin yüzde 19'unun orgazm taklidi yaptığını ortaya koydu. Bu yüzden seks terapistleri partnerinizin iyi bir oyuncu olabileceğini göz önünde bulundurmanız gerektiğini söylüyor. Yatakta başarılı olabilmek erkeklerin üzerinde de büyük bir baskı unsurudur. Ancak unutmayın ki hedefe her zaman tam olarak ulaşamamak onların bu oyundan keyif almadıkları anlamına gelmez.

Demek ki erkeğe inanmıyor, onu orgazm testinden geçiriyor, ince bir çizgi üzerinde tek ayak üstünde, zıplata zıplata yürüyorsunuz. Şayet düşmezse, orgazmı gerçek demektir!

4. Orgazm sırasında kasılma sayısı ortalama 10-15
Yine uzmanların söylediği erkeklerin bir orgazm sırasında ortalama 10-15 kasılma yaşadığı. Ve her bir kasılma arasında ortalama 0.1-0.6 saniye olduğu. Ortalama bir erkek orgazm esnasında 10 - 15 kez kasılmalara maruz kalabiliyor. Sizin bilmeniz gereken ise, her kasılma arasında yaklaşık olarak 0, 1 ile 0, 6 saniye arasında aralık olduğunu unutmamak. Bu bilgilerle olabilecek kasılmalara karşı bilinçli bir sekse başlayabiliyor ve gerçek zevki tadıyorsunuz.

Buna göre bir erkeğin orgazmı yaklaşık on saniye sürmekte. Oysa bir kadınınki on beş saniyeden başlayıp bir dakikayı bulabilmekte. Anlayacağınız yine kadınlar önde!

5. Sadece 7.3 dakika
3 mü 5 mi derken uzmanlar tartışmada son noktayı koydu: Erkekler için orgazm olmak 7.3 dakikayı alıyor! Spekülasyon değil bilimsel bir veri bu. 1587 erkekle yapılan bir araştırmada 1380 kişi ortalama 7.3, 207 kişi ise 1.8 dakikada orgazm olmuş.

Arada kalanlardan da iyi koşucular çıkıyormuş!

6. Ateşli başlangıç
Bilimadamları, penis ucu ve klitorisin aslında aynı derecede hassas olduğunu ve ön sevişme sırasında çok işe yaradığını söylüyor.

Bu nedenle savaşın ön cepheleri çok önemli. Ön cephede savaşı kazandığınız zaman, akıncıların getirdiği bu galibiyet bütün orduya yayılıyor!

7. Sperm miktarı
Bir erkeğin yaşamı boyunca 53 litre sperm ürettiğini biliyor muydunuz?

Peki bir erkeğin ömrü boyunca karşı cinsi gördüğünde bunun dört katı salya üretebildiğini!

8. Kokular cinsellikte önemli rol oynar
Beyninizin belli bir bölümü koku duyusunu yönetir. Burun hücreleriniz; ter, ten gibi keskin kokularla uyarıldığında, beyninize sekse hazır olduğunuza dair sinyaller yollanır. ABD'deki Berkeley Üniversitesi uzmanları yaptıkları çalışmalarda özellikle kadınların koku duyusunun çok gelişkin olduğunu ve böyle kimyasal durumlarda daha çabuk ereksiyon olduklarını ortaya koydu.

Türk erkeği şanslı. Kebap kokusundan üç gündür değişmeyen terli fanila kokusuna kadar yelpazesi zengin!

9. Bazı şeylerin şakası olmaz
Penis kasılması (priapism) çok acı veren ve 2 saatten fazla sürebilen bir durumdur ve komik hele hele dalga geçilebilecek bir durum değildir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız onu en yakın hastaneye götürmelisiniz. Çünkü bu durum doku zedelenmesine veya cinsel ereksiyon bozukluğuna sebep olabilir.

Bazı anahtarlar kilidi bozarken bazı kilitler de anahtarı kırar!

10. Telefonları kapamıyoruz
Dünya çapında yapılan bir araştırma, yine ilginç bir gerçeği ortaya koyuyor. Araştırmaya katılanların yüzde 14'ü tam bu sırada çalan telefona cevap veriyor!

İşte bu da sevişmeye verilen önemi değil, telefonla orgazmı kanıtlıyor!

Üstekiler gerçekten saptanmış bilimsel değerlerken, alttakiler benim yorumumdur...
Ve bazen altta olmak, üstte olmaktan çok daha iyidir...
Bilmem bilim adamları bunu çözebildi mi?!

 
Toplam blog
: 353
: 3712
Kayıt tarihi
: 28.02.07
 
 

"29 Temmuz 1980’de İstanbul’da doğdu. Celal Bayar Üniversitesi, İşletme mezunu. Şiir, deneme, öykü, ..