Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '08

 
Kategori
Haber
 

Seksin kokusu

“Kokuyu koluna bantla, 24 saat aşk-meşk düşün

EROTİK koku bandı SFM ve Scentulle, Türkiye’de! Bandı Türkiye’ye getiren Erk Farma yetkilileri, “Scentulle kadınlar, SFM de erkekler için. Etkisi 24 saat sürüyor. Bantlar kana karışmıyor, yan etkisi bulunmuyor. Bandı koklayan kişinin aldığı koku, doğrudan beyne ulaşarak burada cinsel gücü etkileyen dopamin hormonunu etkiliyor. Bu da karşı cinse yönelik cinsel duyguyu harekete geçiriyor. Banyoda da denizde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Saatte bir koku içe çekilmeli. Bandın takılı olduğu bileğe başka bir koku sürülmemeli. Ayrıca hamilelerin kullanmamasını öneriyoruz” dedi. Erotik bantlar, İngiltere’de 2006 yılında Yılın Buluşu Ödülü’nü kazanmıştı.(akşam 06.03.08)”

“Erkekler günde bir kez kadın düşünür o da 24 saat sürer” diye bir veciz ifade vardı. Şimdi bu bandı takan biz erkekler ne yapacağız? Ya günlerin uzamasını isteyeceğiz, ya da ne bileyim delilenip öleceğiz.

Karşı cinse yönelik cinsel duyguyu harekete geçiriyormuş. Hani adam uçakta verilen bilgi kartını doldururken İngilizce sex yazan soruya gelince “muhteşem” yazmış, hostes kız yolcuyu uyarmış “efendim sorulan soru kadın mı erkek mi anlamında” deyince, yolcu “fark etmez” demiş. Ya böyle insanların da bu bandı taktığı yerlerde dolaşanların hali ne olacak. Mesela bir takım vatandaşlarımızın gülmekten kırıldığı nahif Recep İvedik tipleri bu bandı takarsa, artık güle güle kırılmanın yerini ne alır bilinmez.

Adam doktora gitmiş, “ doktor hanım seks yapamıyorum” demiş, doktor adamı muayene etmiş bakmış bir bozukluk yok. “sende bozukluk yok ama bir deneyelim” demiş, adam ile seks yapmayı denemiş , adam müthiş, doktor hanım iş bitince “hani” demiş yapamıyordun, adam “bulduk da mı yapamıyorduk” diye yanıt vermiş. Şimdi doktorlara gidip “koktuk da mı yapamadık “ derlerse şaşırmayın.

İnsan merak ediyor kokuyu ben bulursam denerim. Bakalım neler düşündürüyormuş insana. Aslına bakarsanız zaman zaman kekleri keklemek için gazetelerde insanın içini gösteren gözlük ilanları vardır. Bu haber bu ilanlara benzer bir haber olmasın.

Dindar kardeşler ne yapacaklar. Çünkü onların dünyevi zevklere fazla bulaşmaması gerekir. Bulaşsalar da bunu ancak helal olan şeyleri düşünerek yapmaları lazım. Bu bandı dini sayfalarda fetva veren hocalara soran biri olursa, hocanın cevabı bana iletirseniz sevinirim. Aslında bu bandın onlara kafadan haram olması lazım. Katolik Hıristiyanların da bu bandı kullanmaması lazım. Papa bu bant için ne dedi acaba. Papayı da öyle bir yaşta seçiyorlar ki, ve ayrıca bu Katolik papazları için evlenmek ve seks de yasak, adam ne desin.

Bu bandın görünür bir yere mi takılması lazım, yoksa gizli mi. Neyse elimize geçerse prospektüsünü okuruz. Burada da yazarım.

 
Toplam blog
: 283
: 1304
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

Nükleer fizik doktoru, şiir yazmaya çalışıyor, kalite yönetim sistemleri danışmanı, öykü deneme yaza..