Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Seksist bayan köşe yazarı

Seksist bayan köşe yazarı
 

Hani sünnetçi "vitrine ne koyaydım" demiş ya!


Geçen gün Vatan gazetesinin ikinci sayfasında bir bayan yazarın köşe yazısı okudum. Sıradan erkeklerin cinsel organlarının boyutlarıyla ve onları porno filimlerdeki erkeklerinkiyle karşılaştırmalar içeren tuhaf bir yazıydı.

Yadırgamadım desem yalan olur ama, yadırgasam da köşe yazarlarının zaman zaman böyle bir lüksü olur her halde dedim kendi kendime. Ola ki bu konuda çok kötü tecrübeleri olmuş, günün birinde de yazmak istemiş.

Pazartesi günkü yazısı baştan aşağı erken boşalma ile ilgiliydi ve burdan yola çıkarak o erkeklerle adeta alay ediyor ve aşağılıyordu.

Allah Allah, dur bakayım bugün ne yazacak dedim, dün başka bir seksist yazı ile karşılaştım.


Bu bayan yazarın misyonu erkekleri sadece bel bölgesindeki kalitelerine göre tasnif edip aşağılamak herhalde

Erken boşalma için kusur mu dersiniz, problem mi dersiniz, fonksiyon bozukluğu mu her neyse, sonuçta tedavi edilmesi gereken bir hastalık olarak da adlandırılabilir. Bir insanın hastalığı ile alay etmek hiçbir şekilde kabul edebileceğim bir davranış olmadığı gibi bunu kullanarak erkekleri aşağılamak konusunda söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.

Erkek cinsine hakaretler içeren bu gazeteyi sırf biraz daha fazla muhalif olduğu için almaya devam etmeyeceğim.

Sözümü o bayan yazara ve şunu hatırlatarak bitirmek istiyorum:

Bir çok erkeğin cinsel organının boyuyla ilgili veya erken boşalma benzeri cinsel sorunları yoktur. Bu kadar tecrübenize rağmen o erkeklerden birine rastlayamamış olmanız pek olası değil. Sizin farkınıza varmamış olmalarının nedeni olsa olsa onların beğeni alanına girmediğinizdir.


Hoş, karşısındaki acuze olmadıkça ülkemizdeki erkeklerin çoğunluğu kadınlar konusunda pek seçici davranmaz ama bilemiyorum.

Erkeklerin büyük bir kısmı ise onurlu, gururlu yaratıklardır ve programladıklarının aksine her gördükleri güzel kadına sulanmazlar. Bu tür erkekler kendi aralarında bile karşı cins ile ilgili deneyimlerinden söz etmezler. Bu onlar için bir kalite düşüklüğü göstergesidir.

Ama gördüğüm kadarıyla sizin uzmanlık alanınız ve en iyi yaptığınız şey de karşı cinsin cinsel performansı hakkında atıp tutmak.

Sanırım sizin muhatabınız ve muadiliniz bu tür erkekler değil de, İngilizlerin "womaniser" bizim ise a. budalası diye tanımladığımız, yattıkları kadın adedi binlerce olduğu rivayet edilen Mehmet Ali Erbil veya Salih Güney gibi kişiler.


Onlar daha da eğlencelidirler ama malesef pek gazete okuduklarını sanmıyorum, sizin farkınızda değildirler.

Dolayısıyla, yanlış yerden seslendiğinizi düşünüyorum

Saygılarımla

 
Toplam blog
: 130
: 2132
Kayıt tarihi
: 28.06.06
 
 

İnsanın kendini anlatması zor, gereksiz de! Yaptığı işlere bakmak yeter, ne gerek var fazla i..