Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Sekste pürüzsüz düzgün vücut heyecan yaratmaz, kısmi güzellik daha fazla tahrik edicidir

Sekste pürüzsüz düzgün vücut heyecan yaratmaz, kısmi güzellik daha fazla tahrik edicidir
 

Seks ilahesi olmayın ama bir yanınız insanın aklını başından alsın. Amacımıza da uygun bir yaklaşım, kaç tanemiz 90–60–90 fit vücut, billur ten? Yani daha ne istersiniz, seksin kitabını yazan adam sizde olanı en iyisidir diyor; yaratılmış tüm kadınların bir güzel yanı vardır herhalde.

Pürüzsüz, düzgün mükemmel vücutlu kadın arayışa kapalıdır. Adı üzerinde pürüzsüz, düzgün, mükemmel işte neyini arayacaksın. Skorcuların, postacıların kadınıdır bunlar. Oysa affedersin sevişmek dana gibi yalamak değil gizemi aramaktır. Bu gerçeği bilmeyen kadınlar vücutlarının güzel olmadığını düşünürler. Etli, dolgun ıslak dudaklarınız her şeyiniz çirkin olsa bile size yetebilir. Ancak aşırı bozuk hastalık vari çirkinlik erkeğe itici gelir. Erkek Kristof Kolomb gibi keşfetmek üzere vücudun Amerikalarında gezinmeyi sever. Kusursuz güzelliğin neyini gezecek ki her taraf aynı. Zaten kadının vücudunu güzel yapan küçük kusurlardır. Erkek yarım güzeli sever.

Bazı kadınlar çıplakken, bazıları giyinikken, bazıları da yarı çıplakken güzeldir. Kadın hangi durumda daha güzel olduğunu bilmeli, elbiseli haliyle tahrik ediciyse gerekirse yatağa elbiseyle girmelidir. Kadının vücudundaki bazı durumlar nedeniyle kendini güzel bulmayışı kendi fikridir; çünkü o bir erkek değildir ve kadının vücudunun güzel olup olmadığını ancak onunla yatan erkek bilir.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..