Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Selçuk İnan, Abdullah Avcı'yı sakata mı getiriyor?

Selçuk İnan, Abdullah Avcı'yı sakata mı getiriyor?
 

Romanya yenilgisi sonrası futbolcuların üst üste gelen sakatlandığı için kadrodan çıkarıldıkları haberleri kafaları karıştırdı


Türk Futbolu tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Şike olayları sonrasını geçirdiğimiz bu dönemde önce Avrupa Kupalar'ında başarısız sonuçlar aldık. Şimdi de Milli Takımla bu kötü dönem devam ediyor. Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda'nın ardından Romanya'ya da yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokan milli takımda Macaristan maçı öncesinde peş peşe sakatlık haberleri gelmesi kafaları karıştırdı.

Romanya'ya kendi evinde beklenmedik bir şekilde 1-0 mağlup olan Milli Takım'da Dünya Kupası şansının zora girmesinin ardından önce Mehmet Topal aldığı darbe sonucu sağ alt baldır adalesindeki (gastrosoleus) kanama bulguları, Selçuk İnan sol uyluk arka kas grubundaki ödemin devam etmesi ve Burak Yılmaz'ın sol kalça arka kas grubundaki ödem bulgularının sürmesi Macaristan maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklanmıştı. 

Daha sonra ise Gökhan Gönül'ün sağ uyluk ön adalesindeki gerilme bulgularının devam etmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklanmıştı. Şimdisonolarak ise Arda'nın sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldığı haberi gelmesi kafaları ister istemez karıştırdı. 

Selçuk İnan'ın Milli Takım'da ilk 11'de oynamaması bir süredir gündemi meşgul etmişti. Milli Takım'ın bu başarısız sonuçlarının ardından Selçuk ile birlikte 2002 - 2006 yıllarında Çanakkale Dardanelspor'da beraber oynadığı Mehmet Topal'ın, 2010 - 2012 yıllarında Trabzonspor ve Galatasaray'da beraber oynadğı Burak Yılmaz'ın ve son olarak 2006 ve 2011 yıllarında Manisaspor' ve Galatasaray'da beraber oynadığı Arda Turan'ın kadrodan sakatlık nedeniyle çıkarılması ''acaba Abdullah Avcı'ya karşı bir isyan mı başlatıldı?'' sorularını akıllara getiriyor. Sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan Selçuk haricindeki 4 ismin 3'ünün daha önce Selçuk'la eski takım arkadaşı olması ve hala bu isimlerle özel hayatta görüşüyor olması ister istemez bu soruyu akıllara getiriyor.

Bakalım Abdullah Avcı döneminde bu futbolcular tekrar Milli Takım'a çağrılacak mı çağrılmıyacak mı bunu o zaman daha net anlayacağız.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..