Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Selçuk İnanı yuhalar Melo yu alkışlarsan 10 puan Farka Şükredersin.

Selçuk İnanı yuhalar Melo yu alkışlarsan 10 puan Farka Şükredersin.
 

Bu akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe derbi maçında futbol adına tek ve en güzel şey Sneijder in attığı gol idi. Bundan başka futbol olarak konuşabilecek yazılabilecek hiç bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle futbol dışı yazmak zorundayım .

Galatasaraylı Felipe Melonun gerek arkadaşlarına ve kendi taraftarlarına duymadığı saygıyı rakjip meslektaşlarına duymasını beklemek hayalcilik olur. Bununda  zaten aklıselim hiç bir futbol sever beklemiyordu.

Sadece bu maçta değil ama özellikle bu maçta Melo adındaki oyuncunun saygısız ahlaksız ve sporcu karakteri ile asla bağdaşmayan hareketlerini Lig tv +16 olarak yayınlamalı idi.

Hakem Bülent Yıldırım daha maçın ilk devresinde yapması gerekeni ancak  maçın bitimine 3 dk kala yapabilmiş sportmenlikten olduça uzak olan oyuncuyu sahada tutarak bu çirkinliğe ortak olmuştur.

Taraftar açısından  Selçuk İnan ın ıslıklanması protesto edilmesi ile Melonon alkışlanması  büyük bir tezattır. Büyük bir kısım sarı kırmızılı taraftarlar aslında dürüstlüğü, karakterliliği, sportmenliği değil ahlaksızlığı ve saygısızlığı alkışlamıştır. Bu durum geleneksel centilmen Galatasaray taraftarına asla yakışmamıştır.

 Gelecekte takımının başarısından gururlanacak  bir taraftarın bu davranışı yapması mümkün değildir. Eğer tribünde bu ve buna benzer ahlaksız ve kendisine dahi saygısı olmayan bir oyuncuyu alkışlarlar ve desteklerlerse  gelecekte  en fazla  2.cilik ve belkide daha alt sıralar için mücadele edebilen bir takım göreceklerdir. Bu ve buna benzer  saygısız ilkesiz ve sportmenlkle asla bağdaşmayan karakterde oyuncular bir takımı liderliğe ve Şampiyonluğa götüremezler.

 
Toplam blog
: 96
: 648
Kayıt tarihi
: 12.08.08
 
 

Karadenizliyim. İzmir' de yaşıyorum.  Dünyanın tek bir ülke  olduğuna inanarak  bütün insanların ..