Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '22

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Selçuk Yöntem Teşekkür Etti

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen ödüllü oyun “Amadeus”, 2. Yılında kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor…
Canlandırdığı Salieri karakteriyle Yeni Tiyatro Dergisi’nin Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Selçuk Yöntem, “Büyük emeklerle sahneye taşıdığımız oyunumuzun 2. Yılında da alkışı bol olsun. Seyircimize teşekkür ediyoruz. Yola devam” dedi.
Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı “Amadeus”un yapımcıları Sadri Alışık ve Cemil Demirok, “Aldığımız ödüller ile taçlanan “Amadeus”, Türk tiyatrosunun en büyük prodüksiyonlarından biri. Sahne önü ve arkasında toplam 70 kişilik dev kadrosuyla sahnelenen oyunumuza gösterilen yoğun ilgi bizler için büyük onur. 2. Yılımıza kapalı gişe oynayarak girmek ayrıca heyecan verici. Tiyatro severlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken, “Amadeus”un, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait.
Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Okan Bayülgen (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Özlem Öçalmaz’ın (Costanze) paylaştığı oyun, 18. Yüzyılda Viyana'da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin çatışmasını ele alıyor.
 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..