Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '10

 
Kategori
Güncel
 

Sellerin sebebi de Ergenekon mu?

Sellerin sebebi de Ergenekon mu?
 

Nihayet bunu da yaptılar. Samanyolu TV spikeri, Bursa'daki maden göçüğünü, paşaların gözaltına alınmasına bağladı. Sormak lazım sn.spikere, geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketlerinin sebebi de paşalar veya Ergenekon olmasın?

Daha önceki yazılarımda, kendilerini liberal muhafazakar diye tanıtanların; TSK'yı yıpratmak adına her olayı askeriyenin ve varlığı ilam olmamış Ergenekon örgütünün üzerine atmayı görev bildiklerini zaten söylemiştim. Yani o düzeye geldi ki, evlerinde eşleriyle kavga etseler, TSK'dan veya Ergenekon'dan bilecekler.

PKK Reşadiye'de askerlerimizi şehit etti, PKK'yı aklamak adına, Ergenekon açılıma darbe için yaptı dediler. Allah'tan PKK olayı üstlendi de, yine de arkadaşların şüphesi bitmedi.

Yıllar önce PKK'nın Diyarbakır'da yaptığı, üstlendiği ve hatta özür dilediği bombalama eylemini, yine Ergenekon yaptı dediler.

Yıllar önce 33 askerimizin şehit edildiği olayın, tamamen askeriyenin kasıtlı hatası olduğunu iddaa ettiler, utanmasalar kurşunu sıkanda PKK değildi diyeceklerdi.

Yüksekova çatışmasını (baskın demiyorum, çünkü askerlerimiz kahramanca çarpışıp PKK'ya büyük zaiyat verdirmişlerdir) TSK'nın hatasına bağladılar, utanmasalar PKK acıdı bile diyeceklerdi.

Kısacası PKK'yı aklama adına İstanbul kapalı çarşı bombalaması dahil bir çok eylemi Ergenekon'un yaptığını ima ettiler.

Bahriye Üçok, Uğur Mumcu vb. tüm suikastleri, Ergenekon yaptı dediler.

Bu örneklere yüzlercesini eklemek mümkün. Olanlarla da yetinmediler, olmamış olayları TSK'nın veya içindeki darbecilerin, veya Ergenekon'un yapacağını iddaa ettiler. Bülent Arınç ve Başbakan'a suikast, camii bombalama, kendi uçağını düşürme vb. yüzlerce iddaa. Hepsi de iddaa ama çamur hep iz bıraktı.

Şimdi bununla da yetinmiyor, akla mantığa aykırı iddaaları sürdürüyorlar. Buyrun zincirin son halkası; Samanyolu TV Son Durum programı sunucusu Asım Yıldırım, Bursa'da yaşanan ve 17 kişinin ölümüyle sonuçlanan grizu patlaması olayını, Balyoz iddaaları ile bir kısım Paşa ve TSK mensubunun göz altına alınmasına bağladı. Milliyet.com.tr'de yayınlanan habere göre spiker, geçen sene Aralık ayında emekli paşaların ifade vermesinin ertesi gününde Bursa'da maden kazası yaşandığını, yine bu sene göz altına alımlardan hemen sonra yine Bursa'da böyle bir kazanın olmasını nasıl bağdaştırmak gerektiğini söylemiş. Olayı da halkın izanına bırakmış.

Biraz insaf artık beyler. Karalamanın bile bir sınırı var. Artık bardakları değil, kovaları taşırıyorsunuz. Bir maden patlamasını TSK'ya bağlamadığınız kalmıştı, onu da yaptınız. Aynı maden de ihmal yüzünden daha önce de patlama olduğunu ve işçilerin öldüğünü, ancak buna rağmen aynı firmanın faaliyetini sürdürdüğünü neden söylemiyorsunuz. Yani artık utanma sıkılma kalmadı da, depremleri, selleri, aklınıza ne gelirse her şeyi TSK'ya, darbecilere veya Ergenekon'a bağlayacaksınız.

Biraz insaf edin artık...

 
Toplam blog
: 109
: 1269
Kayıt tarihi
: 07.07.06
 
 

Yorum yapmaktan ve metin yazmaktan zevk alıyorum. Her insanın yorum yapması kişisel görüşlerini beli..