Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '07

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Selülit yağı

Selülit yağı
 

SELÜLİT YAĞI


Bayanlar için üretilen ilk pantalon imalatı tarihi ile selülit'in bir bacak sorunu olduğunun kabulü sanırım aynı tarihlere denk geliyordur.

Bayanların büyük bir kısmının pantalon giymesinin sizce sebebi nedir diye sorsak
ne dersiniz? eğer cevep veren bayan ise ; daha rahat, uçmuyo, çorap kaçtı falan filan sorun olmuyo, amma cevebı erkek verirse; ya selülitleri yada varisleri vardır ya da epilasyona ihtiyacı var herhalde derler.

Hangisinin doğru olduğunu tartışmak yerine, Ben şahsen üzerime düşen görevi yerine getirip ilk önce selülit sorunlarınıza daha sonrada Varis sorunlarınıza yardımcı olmaya karar verdim ve Temiz bacak Temiz toplum kampanyasını başlattım işte size Selülit sorunlarınız için güzel bir formül.
10 cc biberiye yağı

10 cc portakal yağı
10 cc avakado yağı
10 cc menekşe yağı
10 cc melisa yağı
10 cc limon yağı
10 cc üzüm çekirdeği yağı
10 cc yosun yağı
5 cc kekik yağı
5 cc okaliptus yağı
10-15 aspirin

İlk önce aspirinleri dövün, sorumlu onlarmış gibi yağları bir kabın içersinde harmanlayıp dövülmüş aspirinlerle karıştırın (eller ve uygulanacak yer temiz olmalı) yuvarlak hareketlerle uygulayın, (çok bastırmadan ama çokta yumuşak olmamalı) 1 saat kadar bekletip Yosunlu bir sabunla uvarak yıkayın. Erken ve orta yaşlarda 1-2 ay içersinde sonuç alırsınız (alkol, kahve, meşrubat 'ı azaltın)
Yaşınız çok ileri ise boşverin uğraşmayın böyle şeylerle.

 
Toplam blog
: 40
: 8352
Kayıt tarihi
: 24.06.07
 
 

Bitkisel ürünler satan bir işletmem var. 1994 yılından beri bu sektörde  bulunmaktayım. Satış..