Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

"Ben; hiç yalnız kalmadım... Kalabalık bi ailede yere atılan yataklarda Yan yana, baş başa, el ele uyudum... ... Masallar dinleyerek hayal kurmayı öğrendim. Yalanlar söylemeyi hikayeler yazarken mi öğrendim, Yalanlar söylerken mi hikayeler yazdım bilemedim...   Köy düğünlerinde dümbelek seslerine eşlik ettim. Kalabalık ortaml..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Evlat

Keşke elimizden bir şey gelebilse arkadaşım. :-( "Allah kimseyi evlâdıyla sınamasın. Acısını yaşatmasın" diyoruz ama bu iktidar savaşların kurbanları: evlatlarımız, analarımız, babalarımız. Çünkü bir evlat öldüğünde ana babalar da ölüyor. Kardeşler de ölüyor. Allah'tan dayanma gücü diliyorum.

06 Mart 2020 16:34
Yazar Olmak

Bu güzel "yürek"le ve bu güzel kalemle güzel hikâyeler yazacağına eminim. :) Hoş geldin Gizem! Taze bir "kan" yeni bir "soluk ve yeni bir "kalem" takibindeyim! Sevgilerimle...

21 Eylül 2018 12:19
Bekleme Kızım Gelmezler

Yaşananlar üzücü. :( Yazı, dile getiriş, şahane... Gözlerim doldu. Burnumun direği sızladı. Ben de seninle birlikte bekledim Gizem!.. "Keşke gelseydi!" dedim, senin için. Keşke, kulaklarında atan kalbinle,titreyen bacaklarınla o'na sarılabilseydin. Hoş geldin MİLLİYET BLOG'a Öpüyorum seni.

21 Eylül 2018 12:16
 
Toplam blog
: 319
: 1390
Kayıt tarihi
: 29.10.06