Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '09

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2009 Ekim ayı burç yorumları

Semavii’den 2009 Ekim ayı burç yorumları
 

Terazi Burcunun Simgesi Venüs'ten Bir Görüntü


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın.)

Astroloji meraklıları astroloji sitem http://www.yildizfalim.com/ adresini de gezebilir.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Ekim ayına günlük koşturmalar ve yoğun iş temposuyla başlıyorsunuz.

Bu ay sağlığınızla ve genel bakımla çok ilgileneceksiniz. Yoğun iş temposunun monotonluğu ve yorgunluğunu atmak üzere kiminiz spora kiminiz dinlendirici ve canlılığı koruyan bakım egzersizlerine yöneleceksiniz. İş hayatınıza ve günlük yaşamınıza biraz olsun neşe, heyecan katmak için çeşitli alternatifler bulmaya çalışacaksınız.

Geçen ayların yorucu, usandırıcı çatışmaları sanki bu ay dinecek, hatta yerini mutlu ve tatmin edici sürprizlere bırakacak gibi. Ayın sonunda güzel bir sürprize hazır olun derim. Koçlar bu ay sonu uzun zamandır istediği bir hayaline, bir amacına kavuşacak gibi görünüyor.

Evde de hareket yoğun. Bu ay sizi tutana aşk olsun. Evde bakım, tamir, taşınma gibi işlerle ilgilenecek, veya evde misafir ağırlayacaksınız. Ay sonu ise sosyal hayatın içine atacaksınız kendinizi. Bana öyle geliyor ki, nihayet tam bana göre bir tempo, bir sosyal hayat yakaladım dedirtecek türden güzel ve canlı aktiviteler, eğlenceler içinde bulacaksınız kendinizi. Hayatınızın ritmi tam size göre olacak…

Bundan başka, ilişkilerinizi geliştirmek, küskünlükleri telafi etmek, sevgi alıp vermek için güzel bir ay. Bu ay genel olarak tüm burçlar için barışçıl ve sevginin yükseldiği bir ay olacak aslında. Sizin için de öyle görünüyor. Kiminiz dostlarla mutlu ve sevgi dolu buluşmalar yaşayacak, kiminiz ise sevgili veya eşinizle sevgiyi hissedeceğiniz güzel anlar geçireceksiniz.

Kalbi boş Koçlar, sevgiyi hissedeceğiniz bir tanışma, bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.. Yani, kalbiniz küt küt atacağa benzer, bu tutku temelli olmaktan ziyade, kalpten gelen bir sevgi olacak.

Öte yandan, Koçun başında doğanlar ay sonunda bir yakın ile yollarını ayırabilir…

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Boğalar kısa yol, kardeşlerle görüşmeler ve taşınmayla meşgul olacak. Bu kısa yol özellikle iş veya sosyal çalışma, hobi faaliyeti vesilesiyle olacak.

İşinizle ilgili kafanızda hedeflediğiniz noktaya gelmemiş olabilirsiniz, ama sabredip, doğru bulduğunuz yolda yürümeye devam edin, bu arada, şans yıldızı geri pozisyonda iken size yaşatmış olduğu hayal kırıklıklarını büyütmeyip, kendi payınıza eksik olanları tamamlayın, hayal kırıklığına değil, yapmanız gerekenlere yoğunlaşın, onları telafi ederek yolunuza devam edin. Yıldızlar sizi doğru gittiğiniz ve sabırla çalıştığınız yolda destekleyecek, hiç merak etmeyin.

Bu ay kimi Boğalar garip teklifler alabilir, ya da siz garip şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Biraz sınırdan çıkmak, ezber bozan şeyler yapmak, kısacası çılgınlık yapmak isteyeceksiniz. Sizi eğlendirecek, uçuk kaçık şeyler yapmanıza imkan verecek mekanlara yöneleceksiniz. Sanırım uzun zamandır sosyal hayattan kendinizi uzak tutmak fazla geldi, ruhunuz isyan etti.. Çılgınlık yapmaya herkesin hakkı vardır, ama bunu aileyle çatışma yaşamadan yapmaya gayret edin derim, ay sonu evde tartışma yaratmaktan kaçının.

Bu ay kafanızı karıştıracak, duygusal temponuzu bozacak şeyler yaşayacak gibisiniz, kendinizi toplayıp neler olduğunu anlamanız, yeni duyguları anlamanız gelecek ayı bulabilir. Çünkü sanki bir şeyler hızlı yaşanacak gibi görünüyor.

Sosyal ortamda beklenmedik karşılaşma, tanışmalar veya yaşayacağınız şeyler sizi çok önemli karar almaya sevk edebilir. Sanki beklediğiniz şeyler beklenmedik şekilde, beklemedik yerde çıkacak.

Aşka gelirsek, şaşıracak gibisiniz. Sizi önemli karar almaya itecek gelişmeler olabilir. Aşk ya dost, grup ortamından ya da uzaklardan çıkabilir. Kültür ve yaşam tarzı sizinkinden çok farklı biri ile bir ilişki söz konusu olabilir.

Ayın sonunda işinizde bazı beklentileriniz gerçekleşiyor. İş ortamı daha nezih, daha düzgün bir hale geliyor.

Yaşça büyük bir akrabanın veya iş yerinden bir kişinin sağlık sorunu sizi biraz üzebilir.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

İkizler kendilerini epeydir sıkan, uğraştıran disiplin ve kısıtlama gezegeni Satürn’den bu ay sonu kurtuluyor – ama geçici olarak..

Ay sonuna kadar ev, yuva ve iş ağırlıkta. Bu konularda epeydir yaşadığınız sıkıntılar sizi yordu, öte yandan yeni koşullara alışıp ona göre hayatınıza yeni bir düzen getirmiş olmalısınız. Evde artan sorumluluklarınız işinizi de etkiledi. Bu ay her ikisine belli bir çeki düzen verip, günlük hayata yoğunlaşmaya çalışacaksınız.

Evde size ağırlık veren durumlara alıştınız, bazı çözümler de getirdiniz. Aldığınız sorumluluklar sizin sosyal hayatınızı şekillendirmeye başlayacak bu sefer de. Ama korkmayın, iyi yönde gelişmeler olacak ve yeni düzen içinde hayatınızı anlamlandıracak yeni şeyler yaşamak hoşunuza gidecek.

Kimi İkizler sanki bir iş değişikliği yaşayacak gibi. İş rutininiz değişecek. İş vesilesiyle masraflar artacak, bu sizi başta kızdıracak ama yeni iş yerinde karşınıza çıkacak durumlar size yeni ufuklar, yeni umutlar açacak. Bana öyle geliyor ki, yıldızlar hayatınızı, yaşam tarzınızı ve beraberinde mutluluk anlayışınızı kökten değiştiriyor.

Bu ay bazı İkizlere aşk ve mutluluk var. Kiminiz de var olan ilişkide ciddi karara yöneliyorsunuz. İlişkisi olanlar bu ay evlenebilir. Bence evliliği ay sonunda yapın, ilişkinin mutlu ve uyumlu bir evliliğe dönüşmesi için ay sonunda yıldızların pozisyonu çok elverişli. Kalbi boş İkizler bulunacağı sosyal ortamda aradıkları türden bir aşkı bulabilir.

Uzaklar sürprizli…

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Hareketli ve aktifsiniz. Tam gönlünüze göre, sizi heyecanlandıracak bir şey için vereceğiniz mücadele veya ani karar beklenmedik şekilde güzel gelişmeler doğuracak gibi.

İşte büyük hedefi olan Yengeçler bu ay durmayıp, gerekli kişilere dediklerini kabul ettirmek için yoğun bir mücadele içinde olacaklar ve amaçlarına ulaşacaklar.

Genel olarak ay çok hareketli geçiyor, adeta dışarıdasınız tüm ay boyunca, koşturmaca ve bir şeyleri halletmek için görüşmeler ile meşgulsünüz.

Ayın ikinci yarısı masraflarınız artıyor, önemli bir yatırım düşünenlere ayın ilk yarısında harekete geçmelerini tavsiye ederim, ikinci yarı maddi bakımdan elverişli gözükmüyor. Hatta astarı bezinden pahalı yatırım geri tepebilir. Ve bunun için yaptığınız harcamalar da boşa gidebilir. Sanki beni dinlemeyip bir şey, bir lüks şey alacaksınız gibi geliyor bana. Sizi mutlu edecek, sahip olmak istediğiniz bir şey ama dediğim gibi biraz pahalıya patlayacak size.

Kimi Yengeçler evden ayrılacak, ya da ayrılma kararı verecek, belki iş değişikliği, belki başka bir sebepten. Ya da evden biri gidecek gibi. Ay sonunda ilginç yeni durumlar ortaya çıkıyor. Bu da sizin ev hayatınızda önemli değişikliklerin ilk adımları…

Uzaklar sevindirici, heyecan verici. Yaratıcı çalışma yapanlar için çok aktif ve pozitif bir ay olacak. Kendilerini gösterme imkanı bulacaklar. Para bakımından bütün Yengeçler için harcamaların arttığı bir ay. Bazı Yengeçler becerilerini kullanarak artan masrafı telafi etmeye çalışacak. Ama bu da yetmeyecek gibi, para konusu sizi daha uzun süre meşgul etmeye devam edecek, hazır olun derim.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Ayın ilk yarısı içten enerji doluyorsunuz, yaratıcı düşünceniz çok iyi çalışıyor, kafanızda bazı orijinal planlar kuruyorsunuz, hatta bir kısmını kısa sürede hayata geçirecek gibisiniz. Ama kimisi de pratikte uygulanabilir planlar olmayıp, kısa süre sonra bırakılacak.

Bu ay dikkatiniz parasal kaynaklarda ve bazı yakın veya uzak ilişkilerde. Parasal sorununuzu çözmek için kaynak ararken, beklenmedik yerden gelecek destek, veya ek bir para sizi sevindirecek.

Ayın ikinci yarısı dikkatiniz yakınlara, kardeşlere kayıyor. Kardeşlerle ilgili sevindirici haberler alacaksınız. Bu vesileyle aileyle ilişkilerinizi güçlendirme ve varsa sorun, düzeltme imkanı bulacaksınız. Bu arada yaşça büyük bir akrabanın sağlık sorunu sizi üzebilir.

Parasal kaynağı artırmak üzere yapmak isteğiniz şeyleri iyi düşünün derim, hatalı karar verme riskiniz var, Mars 16 Ekimde sizin burcunuza geçip, bir süre sonra geri pozisyonda kalacak ve yaklaşık 6-7 ay sizin burcunuzda dolaşacak. Normalde Mars bir burçta 1.5 ay kalır, ama geri pozisyonda iken durum değişir, ki bu da az bulunur bir durumdur. Dolayısıyla Mars Aslana geçince, özel bir dönemde olacağınızı bilin, ona göre dikkatli adımlar atın. Marsın size vereceği cesaret gözü kapalı olaylara atlama riski de verir, yanlış karar size pahalıya mal olur.

Kimi aslanlar da ay boyunca ikili ilişkilerle meşgul olacak, hayatlarından birilerini çıkarmak veya tam tersi hayatına almak üzere kişileri sınamadan geçirecekler. Epeydir meşgul olduğunuz ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak gibi. Sanki biriyle dostken, yakınken iki yabancı olacaksınız. Sizin beklentilerinize cevap bulamamak sizi tavır değişikliğine sevk edecek gibi. Ama sorunun kaynağı siz misiniz yoksa karşıdaki kişi mi, bunu bir süre sonra görürsünüz, çünkü ruh haliniz o kadar iki uçta gidip geliyor ki bu ay, sırf can sıkıntısından birilerine ters davranıp ilişkiyi bozabilirsiniz. Kısacası ilişkilerde siyah-beyazsınız bu ay. Ayın sonunda adeta bir bardak sudan fırtına koparacak gibisiniz. Bunların hepsi bence hedefinizi bilememekten kaynaklanıyor. Ne istediğinize iyi karar verin, Marsın oyununa gelmeyin derim..

Bu ay bazı kararlarınızda, yakınların sözünü dinleyin derim, gerekirse kısa bir yol yapın, daha sağlıklı karar verirsiniz böylelikle.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Gözler sizin üzerinizde olacak bu ay. Siz de kendinizle ilgileneceksiniz, epeydir yapmak istediğiniz şeyler için fırsat bulacak ve harekete geçeceksiniz. Hayatınıza daha anlamlı ve güzel şeyler katmak isteğiyle aktif olacaksınız. Bu vesileyle yeni insanlar tanıyacaksınız.

Bir hobinizi veya idealinizi hayata geçirmek düşüncesi hayat bulacak gibi. İçinizdeki yaratıcı yanı yaşamak isteği ve bunun için bir şeyler yapmak sizi mutlu edecek, kendiniz gibi insanlar tanımak ayrı bir mutluluk verecek.

Kiminiz yurt dışı veya farklı bir yere yolculuk yapacak, yeni tecrübelerle döneceksiniz.

Disiplin ve kısıtlama yıldızı Satürn’den ayın sonunda geçici bir süre kurtuluyorsunuz. Ayın sonunda adeta omzunuzdan büyük bir yük kalkacak gibi. Bu sizi sevindirir mi yoksa üzer mi, bunu yaşayacaklarınız gösterecek. Hayatınızı netleştirmek, gelecek hedeflerinizi belirlemek için çok çaba sarf ettiniz, şimdi bunların sonuçlarını yaşamaya başlayacaksınız.

Küçük parasal sevinçler var. İş yerinizdeki koşulların maddi-manevi daha iyi hale gelmesi sizi daha mutlu çalışmaya sevk edecek. Günlük hayatınıza düzen getirmek sizi daha iyi yaşama isteğine sevk edecek. Güzellik ve bakım için bu ay ayrıca harcama yapacaksınız.

Bu ay arkadaşlıklar kurmak için de iyi bir zaman ama aşk için karışık gibi, ya siz biraz hercai olacaksınız ya da tanıyacağınız kişi havai olacak. Güvenli zeminde olmayacak yaşanacak ilişkiler...

Ayın sonlarında alacağınız bir haberle sevineceksiniz, belki bir yere davet edilmek söz konusu olacak.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Ruhunuz uzun zamandır fena halde sıkılmakta, bu ay ruhunuzu sıkan şeylerden kurtulmak arzusu iyice yükselecek içinizde, ve farklı şeyler yapmak arzusu doğacak. Bazı şeyleri bir kenara atıp özgür ruhunuza uygun ve sizi mutlu edecek şeyler yapmak isteyeceksiniz. Kısacası usanmışsınız. Artık yeni şeylere yöneliyorsunuz.

İş yerinde bazı sürprizli gelişmeler sizin yeni kişilerle tanışmanıza imkan verecek. Bu arada işte epeydir gerçekleşmesini istediğiniz bir şey için harekete geçmek cesareti bulacaksınız. Bunun için uygun zemin bulabileceksiniz.

İçinizde sevmek-sevilmek arzusu giderek kabarıyor. Bu sizi ayın ikinci yarısı harekete geçirecek ve belki de aradığınız kişiyi bulabileceksiniz. Terazilere bu sene aradığı kişiyi bulma şansı veriyor yıldızlar, hala bulamayanlar bu ay şansı elde edebilir. Özellikle burcun ikinci yarısından sonra doğanlara güzel bir aşk vermeye hazırlanıyor yıldızlar. Size ilaç gibi gelecek bir aşka benziyor.

Bu arada gizli bir beğeninin ortaya çıkması bazı kişilerle tartışmanıza neden olabilir. Ama yine de durum kısa sürede düzelir gibi.

Ay sonunda disiplin yıldızı Satürn geçici bir süre Başak burcundan çıkıp sizin burcunuza giriyor. Bu da yeni bir dönem başlıyor demektir sizin için. Bu dönemde hayatınız kökten değişmeye başlayacak. Gerek çevreniz gerekse kişiliğiniz değişecek, bazı şeyler netleşecek, hayattan beklentilerinizi somutlaştırıp yaşamak isteyeceksiniz. Kiminiz bu dönemde bekarlığa veda edecek, kiminiz çevre değiştirecek veya iş değiştirecek. Kiminiz de özgürlüğü seçip aileden uzaklaşacak gibi. Bu arada bir yakının sağlığı daha fazla meşgul edebilir sizi.

Bu ay ruhsal sıkıntılarınıza rağmen, yıldızlar size mutluluk ve aşk vermek istiyor. Kiminiz de adını duyuracak önemli bir işe başlayabilir.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Bu ay epeydir emek verdiğiniz bir idealinizi somutlaştırmak, veya sonuçlandırmak için hareket halinde olacaksınız. Yani, ya ciddi bir proje, bir işe ya başlıyorsunuz ya da bitiriyorsunuz.

Uzaklardan heyecan verici haberler sizi canlı kılacak ve mutlu edecek gibi. Bu belki de bir amacınıza ulaşmanıza vesile olacak.

Sosyal ortamlar vesilesiyle yapacağınız görüşmeler sizi işinizde bir amacınızı halletmek üzere yoğun bir çabaya sevk edecek, belki hemen olmayacak ama sonunda kazanan siz olacaksınız gibi.

Evde bu ay daha huzurlu ve mutlusunuz, gerek sevgi bağını güçlendiren olaylar gerekse evle ilgili lüks harcamalar evinizi daha çok sevmenize yardım etmiş. Kimi Akrepler de ev alma düşüncesine çok yaklaştığını hissedip mutlu olacak. Bunun için bazı eksikler sizi hayal kırıklığına itse de siz ev alacaksınız ve eksikleri işte para durumlarınızı iyileştirme mücadelesi vererek tamamlama yoluna gideceksiniz.

Bazı Akrepler iş ve çevre değişimine hazırlanıyor gibi.

Aşka gelince, evliler için de bekarlar için de güzel bir ay. Sosyal ortamlarda çok eğleneceksiniz ve bu arada aşkı, sevgiyi yaşama fırsatı bulacaksınız.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Yaylar sanki uzun bir dönemin sonuna yaklaşmış gibi. Kariyerleri ve beraberinde yaşam tarzları kökten şekilleniyor. Bu aralarda işte yaşadığınız olaylar sorun gibi gözükebilir size, ama uzun vadeli bakınca, aslında yeni şartlara adaptasyon için gerekli şeyler. Bu tecrübeleri yaşamadan yeni şartlara hazır olmanız zor olur, o yüzden olaylara bu şekilde bakarak, tecrübelerin size öğrettiği dersleri iyi kavrayıp kendinizi yenileyin derim.

İş yüzünden evini ihmal eden Yaylar bu ay ailenin önemini kavrayacak yeniden. Birlikte yapılan şeylerin insanı nasıl güçlendirdiğini yeniden anlayacak.

Bu arada, daha önce yapmış olduğunuz doğru yatırımların da faydasını göreceksiniz. Bu yatırımla ilgili sürpriz gelişme mutlu edecek sizi.

Çevreniz giderek genişleyip daha nezih bir hale gelmiş olsa gerek. Bu ay bu nezih dostlar ile bir araya gelip hoşunuza gidecek ve ruhunuzu okşayacak şeyler paylaşacaksınız. Sanat veya yayın işiyle ilgilenenler kendilerini kabul ettirecek ve taktir görecek olaylar yaşayacak gibi. Bir TV kanalına çıkmak, veya bir çalışmasının daha geniş çevreye ulaşması vesilesiyle mutlu olacaklar.

Kariyeriniz için son derece önemli bir dönemdesiniz, artık yeni döneme giriyorsunuz. İş anlayışınız, iş vesilesiyle genel yaşam standartlarınız değişmeye başlayacak. Kimi Yaylar ise, özel yaşantısında bazı değişikliklere yönelecek, hayat tarzını giderek değiştirecek ciddi kararlar alma yoluna gidecekler.

Aşk isteyenlere, aşk dostlar, grup faaliyetleri veya kısa yoldan gelecek gibi, bir yakınızın tanıdığı da olabilir. Kafanıza göre bir ilişki olacak gibi.

Bu ay ilişkiler size maddi veya manevi bazı kısmetler getirecek.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız işinizde önemli gelişmeler olacak gibi. İşte kariyerinizi geliştirmek ve işi daha kalıcı hale getirmek üzere yaptığınız ciddi atılımlar bu ay meyvesini vermeye başlayacak.

Ancak her şey güllük gülistanlık değil tabii. İşin uzun vadeli amaçları için ve maddi koşulların sizi zorlamasıyla bir şeylere bir süre daha katlanmak zorunda kalacaksınız.

Ciddi bir ikilem içindesiniz, eski koşulları atmak istiyorsunuz ama sizi bağlayan şeyler engel oluyor gibi. Bazı eski yükümlülüklerden kurtulabileceksiniz ama bazısı bir süre daha devam etmek durumunda kalacak veya onun yerini yeni sorumluluklar alacak gibi.

Bu ay ayrıca yeni işbirlikleri doğacak. Açık, net insanlar tanıyacaksınız, başta size dost gibi gelmeyebilir bu kişiler ama kısa süre sonra birlikte orijinal düşünceleri paylaşmak onlar hakkındaki fikirlerinizi olumlu yönde değiştirecek.

Kimi Oğlaklar kardeş ya da kardeş gibi yakın kişilerle heyecan verici bir projeye başlayabilir, birlikte alınan karar gerçekten yeni bir kapı açabilir. Kimi Oğlaklar ise, pürüzlü giden ilişkisini düzeltme imkan bulacak. Çıkabilecek tartışma daha sonra tatlıya bağlanacak.

Aşk bekleyen Oğlaklar önemli, kariyerli kişilerden güzel jest alabilir, iş adına yapılan görüşmeler aşk getirebilir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Bu ayınız değişen çevrenize iyice alışmak ve ilişkileri daha iyi bir seviyeye getirmekle geçecek gibi. İşte yeni ve beklenmedik fırsatlar parasal bakımdan imdadınıza yetişecek ama siz yine de bunlara güvenmeyin, para hesabınızı sıkı tutun.

Günlük hayatta koşturmalarınız olacak. Sağlığınıza dikkat edin, koşturmalar sizi yoracak gibi.

Ayın ilk yarısı yatırım durumunuz sizi düşündürecek. Başkaları için yaptığınız harcama veya verdiğiniz veya aldığınız borç sizi zorlayacak gibi. Bu ay bir miktar alacağınız geri dönse de, çok işe yaramayacak gibi. Var olan maddi koşulların artık size yetmediğine karar verecek, işinizi büyütmek, kariyer olsun maddi kaynak olsun işinizi yükseltmenin, genel para kaynağını genişletmenin yollarını düşüneceksiniz. Bunun için, kimi Kovalar uzakları hedefleyecek, hatta başka kente gidecek. Kimi Kovalar da alacağı yeni bir teklifle yeni bir para kaynağının açılacağını görüp teklife sıcak bakacak.

Uzaklar bu ay tatlı gelişmelere açık gibi. Hem mutlu edecek haberler var, hem yeni imkanların doğacağı gelişmeler var.

Aşk isteyen Kovalar gideceği bir yolculuk vesilesiyle aşkla karşılaşabilir, ya da uzaktan gelen biri ile çıkarsız, sevgiye dayalı bir ilişkiye merhaba diyebilir. Bu aşk kendiliğinden doğacak gibi. Hissedeceksiniz güzel, saf bir aşkın doğacağını. Aradığınız kişiyi bulduğunuzu düşüneceksiniz.

Ayın ikinci yarısı biriyle yaşanacak kıskançlık olayı sizin o kişiden uzaklaşmanıza neden olabilir. Birini daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız, ve sanırım ondan uzak kalmanın doğru olduğuna karar vereceksiniz. Bir açık düşmanlık, husumet sizi uyandıracak.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )

Balıklar bu ay ilişkilerde ve işbirliğinde yol ayrımında. Vereceğiniz ciddi kararlarda pişmanlık yaşamamak için iyi düşünün çünkü ayın ikinci yarısı Aslan burcuna geçecek olan Mars bir süre sonra, sizin sağlık durumunuzu ve iş durumunuzu yakından etkileyecek. Yanlış kararlar pişmanlığa ve ardından ruh sağlığının bozulmasına neden olabilir.

Sizin için gerçekten ilginç bir ay olacağa benzer. Bu ay kritik durumlar yaşanırken, öte yandan çok şanslı gelişmeler de olabilir. Sıkılıp cesur ve ani kararla atılım yapmanız size beklemedik şanslar getirebilir. Belki de beklediğiniz yerden değil, beklemediğiniz yerden güzel ve sürprizli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sizi şaşırtacak durumlar bir taraftan mutlu ederken, çalışmalarınızın taktir edildiğini görmek gururunuzu okşarken, öte yandan ilişkilerin rengi değişecek gibi. Ya siz aynı işte farklı bir pozisyonda olacaksınız, bu da beraberinde yeni ilişki modellerine sevk edecek sizi, ya da sizin birden sıkılıp tutum değiştirmeniz insanlarla ilişkilerinizi değiştirecek.

Hayatınızda önemli bir noktaya gelmişsiniz, sorumluluk almak, hayatınızı biriyle paylaşmakla özgür kalmak arasında gidip geliyorsunuz gibi. Bu durumu kimi Balıklar işte kimisi de evlilik, aşkta yaşamakta. Kararınız sizin geleceğinizi etkileyecek, o yüzden uyanık olun, sezginize güvenin, ve içinizden gelen sesi dinleyin. Temkinli gidin ama korkmayın. İçinizdeki ses belki de hiç olmadığı kadar yüksek sesle konuşuyor ve size mesajlar veriyor. Başkalarını değil, kendinizi dinleyin. Bu çok özel dönemi kaçırmamak ve belki de hayatınızın en önemli dönemi yapmak için korkuları bir kenara bırakın, içinizden gelen planları adım adım hayata geçirin derim.

Aşk bekleyen Balıklar bu ara birilerinin gizli hayranlığını kazanabilirsiniz. Garip bir durum var gibi, sanki kavga ile başlayan bir ilişki aşka dönüşebilecek. Bu karmaşa arasında güzel bir ilişki doğacak gibi görünüyor.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..