Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '09

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2009 Nisan ayı burç yorumları

Semavii’den 2009 Nisan ayı burç yorumları
 

Transit Gezegenler


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

Detaylı yorum için http://www.yildizfalim.com/ adresine bakabilirsiniz.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Nisan ayına yakınlarınız, dostlarınızla birlikte gelecek planları üzerine yoğun fikir alışverişi ile başlıyorsunuz.

Ancak ruhsal olarak iyi durumda değilsiniz. Epeydir yaşadıklarınız giderek ruhunuzda birikmiş bir gerginlik, stres yaratmış görünüyor. Bu ay da gerginlik artarak devam edecek gibi.

Fikirleriniz netleşmiş, gerginliğiniz de artmış… Zaman zaman bu stres size sağlık sorunu yaşatacak gibi. Bunun için şimdiden önlemini alın ve gerginliğinizi boşaltacak pozitif alanlara kayın. Kendinize acilen zaman ayırın, ve bu özel zamanlarda sadece keyif aldığınız şeyler yapın derim. Hatta bunu bir yeteneğiniz üzerine hobi faaliyetine başlayarak bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Aksi taktirde ilerleyen zamanlarda bu gerginlik size bazı sağlık problemi verir ve bu sefer de doktora git-gel yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Öte yandan bu ay güçlü ve aktifsiniz aynı zamanda. Bu sene için önünüze koyduğunuz hedef için eylemleri artıracaksınız. Ay sonuna doğru da kendiniz için yaptığınız şeyler, kendiniz için bir şeyler yapabilmiş olmak sizi memnun edecek ve daha bir canlı olmaya başlayacaksınız.

Aslında bu ay da gözdesiniz ama güçlü olan başkaları! Tepenizdekiler, anlaşamadığınız otorite devrilecek gibi değil. Tartışma zamanı değil…

Geçen ay bazı Koçlar için de yasa dışı olaylara girmeye kalkmayın, işiniz zor demiştim. Hapishaneye girme olasılığına dikkat çekmiştim. Bu ay bu tür yanlış tutum içinde olanlar ay sonu kurtuluş imkanı bulsalar da bedelini ödemek daha sürer.

Bu arada bazı Koçlar ciddi tartışma, fiziksel kavgaya, kazalara karşı dikkatli olsun derim. Kiminiz de biraz can sıkıcı bir haber alabilirsiniz. Ama korktuğunuz kadar olmaz merak etmeyin.

Aşk için yoğun bir istek ve tutku var içinizde. Bu ay bu içinizden taşacak ve tutku ön plana çıkacak. Kalbi boş Koçlar dost, grup veya sosyal bir ortam vesilesi ile ani heyecan ve tutku hissedeceği biriyle karşılaşabilir. Ama tanışacağınız kişinin medeni durumuna dikkat edin derim… Bazı Koçlar için de arkadaşlık ile başlayıp giderek gerçek bir aşka dönüşecek bir ilişki var ama bunun netleşmesi gelecek ayları bulur. Çünkü bu ilişkinin önünde bir engel var gibi… Bu engel gibi duran şey belki de sizin aceleciliğiniz olabilir. İlişkiyi tatlı tatlı yürütün derim..

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Boğalar için karışık durum devam ediyor. Karışık derken, ani sevinçli bir gelişmenin ardından ani bir hayal kırıklığı duyacağınız, sonucu net olmayan, bulanık bir hava iyice hakim olmuş tepeye.

Öte yandan bazı çekişmeleriniz, çatışmalarınız azalmış hatta işi tatlıya bağlamayı bilmişsiniz. Özellikle iş ortamında kendi huzurunuz için ilişkilerinizi olgun bir tutum ile sağlamlaştırmışsınız. Fakat her şeye rağmen Polyanna’yı oynadığınızı, iş ortamından memnun olmadığınızı biliyorsunuz.

Kafanızda o kadar çeşitli ve farklı düşünceler, planlar var ki, hangisini hayata geçireceğinizi, hangisine öncelik vereceğinizi şaşırıyorsunuz bu aralar. Çok üretken çalışıyor zihniniz.

Zaten yıldızlar size yol açmış. Bu özellikle de geçen sene ortaya çıkmış. Sanırım ki bu yolda da yürümeye başladınız. Demek istediğim, gerçekten yeteneğiniz olan, “bunda çok iyiyim” dediğiniz ve orijinal olan bu işe odaklanın. Bu proje için şu an kafanızın içinde inanılmaz güzel hayaller, düşünceler dolanıp duruyor, giderek de netleşmekte ve arzunuz ve hevesiniz yükselmekte. Bu gizli planın gerçekten parasal getirisi iyi gibi. Ama asla acele edip de erken doğmasına sebep olmayın… Yavaş yavaş…

Bazı insanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Kendi sezginize güvenin.

Bu ay gelecek planlarını gerçekten iyi düşünün ve ona göre adım atın çünkü gelecek sene çalışma koşullarınız bu seneye çok bağlı.

Aile büyüğü ile olan bir soruna kardeşiniz yardım edecek bu ay.

Aşka gelince, etrafı etkileyen, büyüleyen bir manyetizmanız var. Bunun etkisi ile gizli hayranlarınız olacak. Bu arada siz de birilerini beğeneceksiniz. Ama şimdilik bunu kendinize saklayacaksınız. Bu durumlar ay sonu su yüzüne çıkmaya başlar.. Zaten ruhunuzda sevme-sevilme ihtiyacı giderek artıyor. Ay sonundan itibaren buna kulak vermek zorunda kalacaksınız. Bu ay ancak eski bir aşk yeniden kendini gösterir gibi. Yeni bir aşkın zamanı değil henüz. Ay sonu yoldan sizi sevindirecek bir sürpriz görünüyor.

İkizler ( 21 Mayıs-21 Haziran )

İkizler burcu aya uzaklarla ilgili, veya yaptığınız önemli işle ilgili güzel gelişmelerle başlıyor. Sizi geren, sıkıntı veren sorun bir çözüme kavuşuyor.

Ancak, ailede bir sorun hâlâ devam ediyor. Bu ya bir aile büyüğünün sağlık problemi ya da yuvada epeydir sıkan maddi-manevi problemler bu ay daha bir kendini belli eder pozisyonda.

Uzaklar ile, yabancılar ile yapacağınız iletişim çok verimli. Tanışacağınız yeni insanlar size gerçekten işinizde yol gösterici olacak ve destek verecek. Hatta bazı İkizleri çok güzel bir teklif ardından iş koşullarında güzel bir ilerleme bekliyor. Bazı İkizler de yol yapma, başka yere taşınma aşamasına hızla gelmekte.

Dediğim gibi tek sıkıntı aile gibi görünüyor. Ailedeki problem bir süre sonra hızlanır, sizi daha fazla germeye başlar. Şimdiden sakin ve olgun davranmak için olaylara uzaktan bakmak ve ortamı germeye katkıda bulunmamak gerekir.. Ya da sağlık sorunu ise, sağduyulu çözüm gerekir.

Öte yandan İkizlerin son günlerinde doğanlar için bazı kaçınılmaz olaylar var. Bu kadersel bir viraj. Şapkayı önünüze koyun ve iyi karar verin. Tam da şans yıldızı Neptün ile birleşip size destek verecekken. Bu aynı zamanda sizin bilincinizi de açıp nasıl bir hayat istediğinizi anlamanıza yol gösterecek.

Bu ay yakın değil de yedi kat yabancı destek oldu ifadesini bizzat yaşayacaksınız..

Kalbi boş İkizlere gelince, dostlar, grup arasında sempatiniz yükseliyor bu ay. Sevmekten çok sevilmek, popüler olmak, beğenilmek arzunuz artmış görünüyor. Bu da sizi bu ay daha bir dışa dönük yapacak haliyle. Aşk ay sonundan itibaren gelebilir.

Yeni iş girişiminde olan İkizler bu ay güzel görüşmeler, haberler vs olsa da, sonucunu ay sonu alabilir, kiminiz de 1-2 ay sonra. Ama iyi yoldasınız. Zaten kendinizi geliştirme yolunda çok pozitif adımlar atmışsınız. Bu size artı prim getirecek, üstelik de yabancı veya yetkili insanların bizzat desteğini görecek veya onlardan teklif alabileceksiniz.

Yengeç ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Bu ay Yengeç burcunun başında doğanlar iş, kariyer ve genel hayatı ilgilendiren önemli bir gelişme ile başlayacak aya. Aslında güzel gelişmeler ama siz hazırlıksız yakalanmışsınız gibi. Yani bir anda habersiz gelen güzel bir misafir gibi, heyecan verecek ve biraz da telaşlanacaksınız.

Bu arada başınızda biraz kavak yelleri mi esiyor ne?..

Yollar yine sürprizli, ama bu sefer gelen var. Sevdiklerinizden güzel haberler almak size moral verecek. Bu ay uzaktan gelen biri ile veya uzakta bulunan yakınlarınız ile yapacağınız bir görüşme size ileriki aylar için bir karar aldıracak. Hayata daha renkli ve daha cesur bakacaksınız bu ay ve kafanızdaki atılım, planlar şekillenecek ve eyleme geçirmek noktasına gelecek. Ama bu ay değil. Bu ay tatlı bir git-geller içindesiniz. Sanki bahar başınıza vuracak. Canınız ciddi şeylerle uğraşmak değil, mutlu edici şeyler yapmak isteyecek.

Bu ara ruhen dolmuş durumdasınız, adeta taşmak isteyeceksiniz. Kiminiz şiir, kiminiz başka bir yeteneğini hayata geçirmek isteyecek. Ve kendinizle konuşmalar yapacaksınız bol bol. Evli Yengeçler, eşiyle çok tatlı, huzurlu ve romantik ve gözlerden uzak birliktelikler yaşayacak. Bu ay tüm Yengeçler saatleri bir kenara koyup, felekten bir ay çalacak gibi… Ve umutlarınızın yükseldiğini görüyorum. Belki erken bir umut gibi ama sizin sezgileriniz çok güçlüdür, geleceği hissedersiniz. Emin olun bu sebepsiz sevinç değil.

Yengeç burcunun başında doğanlar yine de bu ay biraz gergin olacak zaman zaman. Çünkü evrimsel süreç önce onlarda başladı. Yani kendinizi –her şeyiyle- değiştirme süreci içinde, karşı koyduğunuz yenilikler sizde gerginlik, çatışma yaratır. Bırakın değişim girsin hayatınıza. Baş edersiniz korkmayın. Asıl karşı koyarsanız baş edilmez noktaya gelir. Gidecek bir şey varsa bırakın gitsin, yeni bir şey varsa bırakın girsin, itiraz etmeden önce tanıyın, anlayın. Belki de bu sizin için daha iyidir.

Bu ay iyi niyetli, duygulu kişilerden, özellikle de erkeklerden destek, dostluk, yakınlık görecek Yengeçler.

Aşka gelince, aşk yok ama hayat güzel, bahar da gelmiş, değmeyin keyfinize. Bu arada gözler üzerinizde.. Ama sizin gönlünüzü çalacak biri sanki daha yok. Geçici beğeniler söz konusu bu ay. Tatlı kaçamaklar. Bu ay biraz da çapkınsınız.. Bir ihtimal uzaktan gelen yeni biri ile ciddi bir beğeni söz konusu olabilir.

Aslan ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Sizin gibi hayatı aktif yaşayan, inisiyatifi her zaman elinde bulundurmaktan vazgeçmeyen, mücadeleci ve kendine güvenen bir kişi için biraz zor geliyor bu sene… Çünkü ipler ne zamandır elinizde değil.

Bu ay bu durum devam etse de, ay sonundan başlayarak inisiyatif, harekete geçme sırası size gelecek.

Gerçekten bu senenin başından itibaren çok çabalayan, maddi kaynaklarını korumak ve artırmak üzere yorucu çalışmalar yapan Aslanlar ödülünü ay sonundan itibaren almaya başlayacak. Bedeli büyük oldu, beklediğinizin üstünde harcamalar yaptınız ama kayıplarınızı gidermeye başlayacaksınız.

Bu ay yapacağınız görüşmeler ile ay sonu boyun eğmez, kesin bir tavır alacak, kararınızdan da geri dönmeyeceksiniz. Bu tavrınız karşı tarafı ikna etmek için yeterli olacak. Çünkü kozlar onların elinden de çıkmak üzere. Kısacası bir manevra yapılacak karşı taraftan, yani bir geri adım söz konusu.

Bu ayı iyi değerlendirin derim. İleriki aylarda kozların tamamen elinize geçmesi ve istediğiniz sonucu almak için. Doğru kişilerle, doğru bir şekilde konuşmak şansı kendinize döndürebilecek. Ve en azından maddi olarak size bir toparlanma sağlamaya başlayacak. Yalnız bu ay bir şans, iyi değerlendirin. Aksi taktirde gelecek ay şans karşı tarafa geçebilir. Tabii bu dediklerim iş görüşmeleri, plan, projelerini hayata geçirenler için.

Aslında bu dediklerim aşk cephesi için de geçerli. Partnerinizin üzerinizde giderek büyüyen gücü ve sizin elinizi kolunuzu bağlayan beklentileri ve tavizsizliği sizi bunaltmış. Ve nefes alamaz hale gelmişsiniz. İşte, ihtiyacınız olan havayı bu ay yakalayabileceksiniz. Bu ay kafanız daha net, ne istediğinizi daha iyi bilir hale geliyorsunuz. Ve sizin de beklentileriniz yükseliyor. Biraz da farklı şeyler yapma arzusu, farklı şeylerle uğraşma isteği ve özgürlük ihtiyacı yükselmiş durumda.

Bazı Aslanlar eski dostlarla ve yeni insanlarla güzel bir seyahat yapma imkanı bulacak. En azından kent içinde güzel geziler ve eğlenceli ortamlara katılacaksınız.

Bazı Aslanlar da düğün hazırlığı içinde olacak. Kiminiz de baba/anne olma hazırlığı içinde…

Bu ay Bazı Aslanlar çok romantik bir aşk mektubu alabilir. (bu devirde, e-posta demek lazımJ). Kalbi boş olan Aslanlar; aşk gideceğiniz gezi, veya sosyal mekanlarda. Veya bir iş görüşmesi için gideceğiniz yerde…. Hadi bakalım…

Başak ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Bu ay sizin için iyi bir gelişme ile başlayacaksınız gibi aya… Daha doğrusu işte bir çekişme, bir çatışma size bir derece iyi gelecek. Başta sert bir öfke, düşmanlıkla karşılaşsanız da, sanırım bazı kişilerden alacağınız destek size yalnız olmadığınızı gösterecek.

Aslında bu sene iş koşullarında gelişme olmakta epeydir. Sizi alanınızda gelişmeye sevk eden, yorucu ama kazanımlar sağlayan çalışmalar yapmaktasınız.

Satürn sıkıntılar vererek, sizi engellerle, fırsat eksiklikleriyle zorlayarak bilemiş gibi. Artık daha makul, olayları daha kabullenir olmuşsunuz ama siz idealinizde, değerlerinizde vazgeçmeyi sevmezsiniz. Böyle olunca da, susar gibi görünmekle birlikte, kararlılığınız artmış. Sanki bir şeylerin zamanını bekler gibisiniz.

Bu ay bazı Başaklar açık düşmanlık yaşayacak, kesinlikle açık ve net bir karşı tavır var ve siz de açık ve net ve kararlısınız. Zor günlerin insanı olduğunuzu karşı tarafa göstereceğe benziyorsunuz. Bu mücadele sizin lehinize ancak ay sonundan itibaren döner. Bu arada arkanızdan resmi başvuru şeklinde dolaplar dönmesine karşı dikkatli olun derim. Ama böyle olsa da, karşı taraf şansına, siz de sabrınıza güveniyorsunuz. Kolay lokma değilsiniz.

Evli Başaklar eşleriyle ilgili bir sıkıntı üzerine eşleriyle ilgilenmeye yönelecek. Bu eşin bir borcu ile ilgili olabilir, eşin ani bir sağlık sorunu ile ilgili olabilir. Veya eve lüks bir harcama üzerine bir çatışma yaşanabilir.

Aşka gelince, aşk ufukta yok gibi. Ancak ileriki aylarda umut doğabilir.

Sağlık olarak bu sene daha güçleneceksiniz. Kendinize bakmayı, doğru beslenmeyi öğreneceksiniz. Ve bu ay güzellik ve bakım için de epey yatırım söz konusu.

Terazi ( 23 Eylül-22 Ekim )

Ay epeydir beklediğiniz terfi, uzaklara/veya daha iyi bir yere, mekana yerleşme düşüncesini harekete geçirerek başlıyor. Bu ay sizin ayınız. Sizi yine uyarıyorum. Gizli düşmanlarınız var. O yüzden işlerinizi gizli yapmanızı tavsiye ediyorum. İş yerinde bir sıkıntı ile bu gizli düşmanlık sizi işte daha rahatsız eder hale geliyor. Ve yaşadığınız stres bu ay sağlığınızı da bozabilir. En iyisi işlerinizi gizli ve dost kişilerin desteği ile halletmek.

Ama şans sizden yana gibi. Yani bu sene yıldızların korumasını, yıldızların kayırmasını gerçekten hissedeceksiniz. Arkanızdan dönen dolapları sonradan duyduğunuzda ne kadar büyük bir badire atlattığınızı anlayıp şanslı olduğunuzu kavrayacaksınız.

Sosyal açıdan gerçekten şanslısınız. Önemli, kariyerli kişilerle eğlence ortamında, sosyal mekanlarda bir araya geleceksiniz, ve dostluğunuzu pekiştireceksiniz. Ve bu mekanlarda gözde siz olacaksınız. Yıldızınız daha fazla parlıyor. Ay sonundan itibaren sizi beğenenler beğenilerini açığa vurmaya başlayacak.

Kariyer için yapacağınız atılımlar meyvelerini vermeye başlayacak. Sosyal ortam güzel. Ama kiminizin iş kiminizin evde sorunu giderek safları sıklaştırıyor gibi…. Ya sizin sağlığınız bozulacak ya da ilişkiler…

Bekar Teraziler için durum güzel. Ciddi bir ilişki yaşama imkanı bu ay da var. Hatta bazınız sırılsıklam aşık da olmuşsunuz. Gerçekten aradığı ilişkiyi bulanlara evlilik iyi gelecek ve hayırlı bir evlilik olacak bu. Ancak evlilik için sanırım biraz sabretmeniz lazım.

Kariyerle ilgili gelişme ay sonu size göz kırpacak.

Akrep ( 23 Ekim-21 Kasım )

Akrepleri bu ay daha iyi görüyorum. Ne yaptığınızı daha net anlıyor, günlük hayattan daha fazla zevk almaya, keyifle işe gitmeye başlıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve zinde hissedeceksiniz. Mücadeleci ve girişimci yanınız yükselecek.

Aile üyelerinden biriyle bir sorun yaşanabilir. Başta bu fazla büyük olmasa da ay sonu sorun büyüyebilir. Evde küçük ev kazalarına karşı dikkatli olun bu arada. Ya da ailede, yakınlardan birinin acil sağlık sorunu aileyi uğraştırabilir.

Ev ortamında sene başından başlayan gelişmeler rayına oturmaya başlamış. Aileye biri eklenmiş veya dışardan biri kalmaya gelmiş olabilir. Düzen buna göre değişmiş ve bu sizi epey meşgul etmiş. Bu ay evden biraz uzaklaşıp dışarı çıkmak, arkadaşlarla görüşmek veya sosyal, sportif aktiviteler yapmak isteyeceksiniz. Kiminiz de biraz eğlenmek, rahatlamak isteyeceksiniz.

Aşka gelince, kalbi boş Akrepler özgür dolaşmaktan yana bu ay. Kafasını meşgul edecek bir aşkı engel olarak görüyor. Daha çok geçici ve heyecanlı kısa süreli ilişkiler, tutkular peşinde olacak. Bu arada bazınız bu ay epey de çapkınlık yapacak gibi. Kanınız baharla beraber ısınmaya başlamış.

Yay ( 22 Kasım-21 Aralık )

Aile içinde, evde hakikaten sıkılmışsınız. Bu ay tartışma, ani parlamalara karşı dikkat edin. İstenmedik kalp kırmalar işi daha zorlaştırır gibi. En iyisi siz bu ay da kendinizi dışarı atın. Hazır sosyal hayat da canlanmaya başlamışken. Kendinize güzel eğlenceler, hobiler ve beraberinde güzel arkadaşlıklar bulmuşken.

Kimi Yaylar da işteki koşullar, otoritenin tutumundan usanmış gibi. Siz de en iyisi boşverip, ilgilinizi dışarı verin. Bu ay sosyal hayat gayet canlı. Bu arada çok değerli insanlarla sosyal ortamlarda tanışacak ve dostluk kuracaksınız. Bu dostluk ileride size güzel gelişmeler yaşatabilir. Bir teklif alma durumu var gibi. Bunu düşünün bence. İyi bir gelişme gibi. Zaten kendinize yeni maddi kaynak, veya iş kapısı açmak düşüncesi var kafanızda epeydir.

İş ortamındaki sıkıntılar dönemsel. Ama aynı zamanda da kadersel. Yani yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınız siz de bazı köklü değişimlere sebep oldu ve olmaya da devam edecek. Şu an belki tünelin ucunda ne olduğunu, nereye yöneldiğinizi göremiyor olabilirsiniz ama bilin ki, bu sıradan bir dönem değil.

Aşk cephesi? Evet, bazı Yaylar için tatlı ve sürprizli başlayan aşk var gibi. Ama bu zaman zaman git-gelleri yaşatacak size. Venüs geri pozisyonda epeydir. Ay sonu düz pozisyona geçtiğinde ilişkinin rengi belli olur ve hızla sonuca gider. Ve sonra? Sonrası size bağlı. Satürn size karşıt enerji gönderirken, rüzgar ara ara sert eserken, ancak sağlam aşk kalır ayakta… Ama bazınız da hiç aklında yokken birden kendini bir evlilik içinde bulabilir. Bazınız için de evliliği istese bile koşullar o kadar engelleyici ki, mücadele etmek zor olacak gibi.

Oğlak ( 22 Aralık-19 Ocak )

Oğlaklar bu ay bol kısa yol yapacak, belki kent içinde belki başka kentlere. Ya da gelenler olacak. Bu ay evinizde hareket ve yoğunluk var. Parasal açıdan kiminizin yatırımı giderek yükselmiş, çok iyi görünüyor gidişat. Kiminizin da harcaması ve borcu artmış gibi. Ama umudunuz ve bu harcamaları karşılayacak şansınız var.

Kimi Oğlaklar da bir sağlık sorunu için masraf yapacak ama sağlık sorunu da çözülecek.

Paraya, maddi kaynakları artırmaya odaklanmışsınız. Ama harcamalar da büyüdüğü için para geldiği gibi gidiyor. Parasal açıdan ancak ay sonundan itibaren yükselme, düzelme başlar gibi.

Evde bazı masraflar da sizi biraz kızdıracak. Gelebilecek ani borç canınızı sıkacak.

Kiminiz de evde misafir ağırlamaktan dolayı masraf yapacak. Ve bazı tadilat, eşya alma vs olacak. Evle ilgileneceksiniz bu ay.

Biraz içe kapanmış gördüm sizi bu ay. Ama ay sonunda dışarı açılacak ve ilginizi sosyal hayata vereceksiniz.

Aşka gelince, geçici beğeniler olabilir ama daha ciddi ilişki için biraz beklemeniz lazım. Ama bu ay size uymasa da, geçici maceralar olabilir. Kısa sürse de, size bazı heyecanlar yaşatacak. Biraz olsun sizi kendi kabuğunuza çekilmekten de kurtaracak.

Kova ( 20 Ocak-18 Şubat )

Bu ay sevdiğiniz birinden alacağınız bir haber veya onunla ilgili güzel bir gelişme ile başlayacak.

Kimi Kovalar ise, bir duruma önce biraz kızacak ama daha sonra durum çözüme bağlanacak. Bu parasal bir husus gibi görünüyor. Aniden canınızı sıkıyor. Beklediğinizden fazla bir masraf karşınıza çıkıyor çünkü. Ama genel olarak mutlu ve neşeli olmak isteğiniz ile, soruna pozitif bakmaya yöneleceksiniz. Başka yerden alacağınız bir maddi gelir de en azından sorunu çözmeye biraz yardım edecek.

Yakınlarınızla ilgili bir sorun yavaş yavaş çözüme gidiyor. Kısa yol yapma veya yoğun iletişim bekliyor sizi bu ay. Kiminiz ayın başında kiminiz ise sonlarında kısa yol yapabilirsiniz.

Eğitimle ilgili, veya bir anlaşma, kontrat ile ilgili beklentilerinize uygun gelişme var. Bu sizi sevindirecek ve kısa dönem planlarınızı daha bir güvenle uygulamaya koymaya yöneleceksiniz.

Ay sonu evle ilgili bir masraf var. Kent içinde de koşturmaca artacak. Evi taşımayı düşünenler masraflar yüzünden beklemek durumunda.

Bazı Kovalar da hazır olmadığı bir ilgi ile karşılaşabilir. Yine de aşk bu ay gündemde değil gibi. Kısacası bu ay filizlenebilecek duygular ileriki aylarda somut ilişkiye dönüşebilir. Şimdilik arkadaşlıklar, yakınlarla yoğun iletişim trafiği gündemde.

Bu arada yeteneğiniz olan bir alanda iş yapma, iş bulma imkanınız var. Yeni ve güzel bir iş kapısı görünüyor ufukta. İş konusunda beklentilerinize uygun gelişmeler adım adım ilerliyor.

Balık ( 19 Şubat-20 Mart )

Çok yoğun ve aktif çalışıyorsunuz bu ay. Geçen ay içten içe kendini hissettiren bir durum bu ay ortaya çıkıyor. Bu sizi bir cephe almaya sevk edebilir. Açık bir mücadele, yorucu bir uğraşı içindesiniz. Bu arada biriyle veya bir şeyle yolları ayırmak, çizgiyi çekmek üzeresiniz.

Yaşamakta olduğunuz şeyler hakikaten hayatınızın dönüm noktasında olduğunuzu gösteriyor. Yani iş, ilişkiler, dostluklar, hatta özel hayat hepsi ince bir hesaptan, zorlamadan geçiyor. Sizin için en önemli şeyleri anlama dönemi bu ayrıca ve bunlara daha sıkı sahip çıkma dönemi.

Bu arada her tür ilişkide yaşadıklarınız ile, sizdeki eksikler, henüz gelişmemiş, olgunlaşmamış yanları da su yüzüne çıkarıyor. Yani bazı düşmanlık, çatışmalar yaşıyorsunuz ama bunları yaşamanızın sebeplerinden biri sizin ilişkilerde henüz alamadığınız olgun ve gerçekçi tavır. Kendinizi geliştirip değerlerinizi daha sağlam ortaya koymak için bir fırsat olarak görün bu sorunları.

Bu ay öfkeli araba kullanmaya kalkışmayın. Ani hareketler bazı kazalara davetiye çıkarabilir. Maddi zarar olur ama daha fazla risk olmaması için dikkat etmeniz lazım. Bence en güzeli kadere teslim olup olayları sakin, olduğu gibi kabul ederek takip etmek, durumların sizden beklediğini yerine getirmeye çalışmak en sağduyulu tutum olur sizin için. Yıldızlar hakikaten size yardımcı değiller. Ruhunuzda kopan ile yaşadıklarınız bambaşka şeyler. Demek ki hazır değilsiniz.

Aşka gelince, Balık burcunun başında doğanlar maddi masraflar ile karşılaşırken, ve maddi, somut engellerle karşılaşırken işte, bazı Balıklar da aşk ve eğlence için ekstra masraf yapacak. Ama evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi.

Bu ay ani hareketlere dikkat edin. Öfke ile kalkmayın. Ani hareketlerin bedeli hemen gelir gibi. Aşırı masraf can sıkabilir. Ay sonunda ancak biraz rahatlama imkanı bulursunuz gibi.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..