Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '10

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2010 Balık burcu yıllık yıldız yorumu

Semavii’den 2010 Balık burcu yıllık yıldız yorumu
 

Bir Balık Dahisi-Einstein


2010’DA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR


Semavii’den 2010 BALIK BURCU YILLIK YILDIZ YORUMU


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )


Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart


Bu sene Balıkların yılı olacak!


Çünkü şans gezegeni Jüpiter sene boyunca burcunuzda.


Ancak şans tamamen sizden yana demek, sizi tedbirsizce bir iyimserliğe sevk edebilir.


Evet, bu sene sizin yılınız olacak ama aynı zamanda hayli zorlayıcı bir yıl da olacak demek, daha doğru olsa gerek.


Önce güzel haberlerden başlayım…


18 Ocakta burcunuza giren ve sene boyunca sizde kalacak olan şans yıldızı Jüpiter, epey zamandır burcunuzda bulunan büyük ve ani değişim yıldızı asi ve yenilikçi gezegen Uranüs’e eşlik etmeye başladı. İkisi bir araya geldiğinde kim tutan onları!.. Ve sizi…


Bu iki yıldızın burcunuzda bulunması gerçekten insan hayatında bir kere gerçekleşen bir gökyüzü olayıdır. Bunun etkisi altında, olağanüstü olaylara hazır olun, beklenmeyeni bekleyin derim.


Bu kavuşum açısı ile, hayatınızın fırsatları karşınıza çıkabilir, beklemediğiniz veya beklediğinizin çok üstünde şanslı başarılara, on yılda kazanılacak tecrübeleri bir yılda kazanmaya ve çok önemli ilkleri yaşamaya hazır olun derim.


Kısacası mucizeyi bekleyin.


Bu iki olağanüstü yıldızın etkisinde, sabırsız, tahammülsüz ve asi olursunuz, ayrıca hevesli olursunuz, kendinize güveniniz tavan yapar, isteklerinizi cesaretle seslendirirsiniz, hayatınızda bir şeyleri bir anda kökten değiştirmek, yenilmek istersiniz ve bunun için sıradışı fırsatlar da yakalarsınız.


Görünen o ki, bu sene çok dışa dönük olacaksınız, çevrenizi yenileyip genişletme imkanı bulacaksınız, hatta siz de imkanlar yaratacaksınız yükselen kendinize özgüveniniz ve güzel şeyler yaşamak arzusu ile kendinizi bol bol dış ortamlara atarak.


Hem eğlenmek için hem girişimlerde bulunmak için dikkatiniz ve ilginiz dışarıda olacak. Bir şeyler yapma arzusu ile kanınız kıpır kıpır akacak. Sizi tanıyan insanlar sizdeki bu pozitif farklılığı fark edip şaşıracak ve mutlu olacaklar, belki de sizi hiç bu kadar hevesli ve farklı ve kararlı görmemişlerdi..


Bilim ve sanatla uğraşan Balıklar, geçen sene ruhunuzda biriktirdiğiniz ilhamlı fikirleri hayata geçirebileceksiniz ve belki de hayatınızın ödülünü alacaksınız. Yepyeni, orijinal eserlere imza atabilecek ve eserlerinizle dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Belki de, insanlık için çok önemli buluşlar yapabileceksiniz. Veya yepyeni bir tarz, bir ekol yaratabileceksiniz. Adınızla anılan önemli eserler çıkarabileceksiniz. Yaratıcı zekanızla göz dolduracaksınız.


Bu sene ne olursa olsun sene boyunca sık sık adınızdan bahsettireceksiniz. Konuşulacaksınız, şaşırtacaksınız.


Ayrıca, insanların sizden hiç beklemediği, hatta kendinizin bile beklemediği şeyler yapabileceksiniz. Belki başta çılgınlık gibi gelebilir, ama şansınız yaver giderse, bu çılgınlık size özgürlük ve mutluluk getirebilir. Eski koşulların sıkıcı ve boğucu saçma sorumluluklarından kurtulabilir ve hayatınıza yepyeni ilgiler katabilirsiniz.


Bu iki yıldız insana gerçekten olağanüstü olaylar yaşatırken, madalyonun bir de öteki yüzü vardır…


Uranüs ve Jüpiter negatif etkiler altına girdiğinde, insana olmadık çılgınlıklar, geri dönüşü zor tehlikeli olaylar yaşatabilir. Son derece asi, laf dinlemez yapabilir insanı ve bir anda, iyi planlanmamış, hazırlanılmamış maceralara iter ve her şey başta eğlenceli gibi gelse de, sonu hüsran olabilir ve üstelik artık o saatten sonra geri dönüş zor hatta imkansız olur. Telafisi zor hatalar yaptırır insana, kör bir cesaret, sabırsızlık ve tedbirsizlik vererek.


İşte, tam bu noktada disiplin ve kısıtlama gezegeni Satürn Nisanda yeniden Başak burcuna dönerek sizi sıkıştıracak ve sınayacak.


Başak Balık burcunun tam karşısındadır, zıt burçtur. Temmuz 21’e kadar Başakta kalarak, sizi daha akıllı ve olgun kararlar vermeniz, iyi hazırlanmadığınız girişimlere gözü kara atlamamanız için uyaracaktır. İyi bir strateji kurmanızı isteyecektir. Bu özel zamanı heba etmemeniz için, daha profesyonel düşünmeye zorlayacaktır.


Satürn 21 Temmuzde Terazi burcuna geçince, onun baskından kurtulacaksınız. Ancak, Haziran- Temmuz sonuna kadar Başakta kalacak olan Mars gezegeni varken, Ağustosa kadar dikkatli gitmeye devam edin derim. Kısacası, Nisan-Ağustos arası dikkatli ve akıllı gidilmesi gereken bir zaman dilimi sizin için. Özellikle Balık burcunun ortası ve sonlarında doğanlar için..


Geçen sene sık sık aklınızdan geçen, çok istediğiniz hayallerinizi, isteklerinizi bu sene gerçekleştirme şansı yakalamanız içten bile değil. Hayallerinizin hayat bulması sizi çok mutlu edecek, sıra dışı bir zamanda olduğunuzu anlayacaksınız.


Bu hayaller neler olabilir?..


Mesela, Jüpiter Balık burcuna girdiğinde, süregelen bir ilişkisi olanlar birden kendini nikah masasında bulabilir. Bu evlilik kararı belki de hiç akılda yokken, bir anda jet hızıyla verilen bir karar olabilir.


İş değişikliği düşünenler, bu hayalini gelen güzel fırsatlarla hayata geçirebilir. Ve bu iş vesilesiyle son derece önemli tecrübeler kazanabilir.


Kiminiz de, mekan değişikliği hayali kurmuş olmalısınız. Jüpiter ve Uranüs bir araya geldiğinde sürpriz bir şansla bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişiler bu hayalinizi gerçekleştirmenize vesile olabilir.


Yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmek isteyen Balıklar bu sene bu dileğine kavuşabilir. Ve başarılarıyla göz doldurabilir.


Jüpiter ve Uranüs insanın ayaklarını havaya kaldıran, ruhunu uçuran bir etki yaratır. Bir anda hayallerinize kavuşmanız aklınızı karartabilir. Ve insanı biraz şımartabilir, fazla parlaklık gözünüzü kamaştırabilir. Satürn Temmuz sonlarına kadar sizi bu konularda uyararak dengeyi korumanız, ayaklarınızı yere sağlam basmanız için zorlayacaktır. Ve ayrıca Jüpiter ve Uranüs’ün vereceği sıra dışı şansları ne kadar hak ettiğinizi, onları ne kadar istediğinizi de sınayacaktır. O yüzden, ruhunuz uçsa da, aklınız başınızda olsun derim. Amacınıza sıkı sarılın, gözünüzü hedeften ayırmayın, derim. Amaç insanı olduğunuzu Satürn’e kanıtlayın derim. Başarılarınızın devam etmesi buna bağlı çünkü.


Bu sene çevreniz inanılmaz genişliyor, bu arada bazı eski ilişkilerinizi de geride bırakıyorsunuz. Belki bir çıkar çatışması bazı ilişkilerin bitmesine sebep olacak, belki mekan değişimi ve yepyeni bir çevreye girmeniz.


Girişimler ve şanslı gelişmeler için iyi aylar; Mart, Mayıs, Eylül, Aralık. Temmuz ve Kasım hem çok güzel hem kritik aylar diyebilirim. Bu iki ay süresinde, kendinizi rakiplere veya ani düşmanlıklara, husumetlere karşı koruyun derim. Ayrıca yollarda çıkabilecek aksiliklere karşı dikkat edin derim. Acele ve sabırsız olmayın seyahatlerde.


Para konusuna gelirsek, parada da inanılmaz şanslar elinize geçebilir. Para hesabınıza dikkat etmeniz gereken zamanlara gelirsek, Haziran, Temmuz. Şanslı aylar ise, Mart, Nisan, Mayıs, Kasım ve Aralık. Sizin yerinizde olsam, bu sene gelecek paraları sağlam bir yatırıma yöneltirdim, gelecek sene size zaman zaman para sıkıntısı yaşatabilecek yıldız açıları olacakken…


Bu sene sağlık özen gösterilmesi gereken bir konu. Özellikle Marsın Aslanda kalacağı Haziran ayına kadar sağlığınıza dikkat edin, hijyen olmayan ortamlarda bulunmamaya özen gösterin. Ayrıca, Ağustos ve Eylül de sağlık için dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi.


Sevdiğiniz, saydığınız bir büyüğünüz, veya aile dışından olan bir yakınınızın sağlık sorunu da sizi bu sene üzebilecek gibi görünüyor.


Aşk isteyen Balıklar için çok iyi bir sene. Yepyeni ve heyecan ve aşk dolu bir ilişki doğabilir. Bunun için, Mart ayı, Mayıs-Haziran, Eylül-Aralık arası çok uygun. Ani ve sürpriz bir şekilde başlayan bir aşk olacak gibi. Belki hızlı başlaması ilişkiyi bir ara bozsa da, sanki sorunları çözüp devam ettirebileceğiniz, vazgeçemeyeceğiniz bir aşk olacak bu.


Aşkta da sıra dışı bir sene olacak gibi görünüyor. Kiminiz yaşayacağı aşk ile konuşulacak…


Sonbahar veya kış sürpriz evlilik ile yakınlarınızı şaşırtacaksınız gibi görünüyor.


Bu senenin olağan üstü yıldız enerjilerinden pozitif bir şekilde faydalanıp hayatınıza sıra dışı güzellikleri katabilmek için öncelikle kötü düşüncelerinizden, endişelerinizden arınmanızı tavsiye ederim. Parlak ve pozitif enerjiyi hayatınıza tam anlamıyla çekmeniz düşüncelerinizi temizlemenizle başlamalı. Jüpiter ve Uranüs düşünceyi çeker, o yüzden iyi şeyler düşünün derim.


Jüpiter’in pozitif özelliklerinden bazısı; düşüncelerinizi yenilemek, hayatınıza taze kan katmak ve kendinize güveninizi yükseltmektir… Pozitif düşünceye odaklanmanıza bu güzel gezegen yardım edecektir.


Yıldızlar size bu sene güzel şeyler vermek istiyor… Uzanın ve alın…

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..