Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '08

 
Kategori
Magazin
 

Sen benim efendim, sevgilim, seks eşimsin

Sen benim efendim, sevgilim, seks eşimsin
 

Eski Fransa Başbakanı Laurent Fabius’dür. Fabius’nün Başbakan olmasının ötesindeki özelliği Carla Bruni ile bir süre flört etmesidir. Ama Carla bu ilişkiyi nikâh masasına kadar götürememiştir.

Nikolas Sarkozy ise Fransa Cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanlığının öncesinde onunla tanışmış, Cumhurbaşkanlığından hemen sonra Carla, bu kez ilişkiyi nikâh masasına kadar götürmüştür.

Anlaşılan parasal olarak belli bir güce ulaşmak hanımefendiye yetmemektedir. Onun arkasında hissetmek istediği siyasi güçtür.

Top modelliği bırakmasının akabinde şansını şarkıcılık da deneyen Carla şimdi unvanlarına yenisini ekledi: O artık Fransa'nın First Lady'si.

Carla Bruni zengin bir ailenin kızı olarak İtalya'nın Turin kentinde dünyaya geldi. Aile, Carla henüz beş yaşındayken Paris'e yerleşmeye karar verdi.

Carla'nın modelliği bıraktığı yıl olan 1998 senesinde kazancı 15 milyon dolardı. Modelliği bırakınca şarkıcılığı denemeye karar verdi. Eric Clapton ve Mick Jagger gibi dünyaca tanınan müzisyenler ile yaşadığı ilişkilerden dolayı bu ortama pek de yabancı sayılmazdı.

Fransa'nın First Lady'sinin Donald Trump ve Kevin Costner'la yaşadığı sansasyonel ilişkiler ile yarı yaşındaki Raphael Enthoven’dan çocuk sahibi olması dünya magazin basınının her türlüsünde yer almıştı.

Carla Bruni'yi anlatmanın yolunu kısaca "Carla istiyorsa alır" cümlesiyle açıklayan kız kardeşi aynı zamanda Fransa’nın yeni First Lady’sinin ihtiraslarını ve kişilik yapısını ortaya dökmekteydi.

Bruni mankenlikten şarkıcılığa geçmesinden bu yana iki albüm çıkarmıştı. Fransa Cumhurbaşkanı ile Şubat ayında evlenmesinden bu yana ise ilk albümü çıkacak.

Nasıl bir albüm ama!

“Sen benim efendim, sevgilim, seks eşimsin.

Benim deliliğim, karışımımsın, çekici prensimsin...”

Şarkı Nicolas Sarkozy'e hitaben yapılmış.

Cinsellik kokuyor.

Eski albümleri de, malum evlilikten sonra yoğun ilgi görüyormuş. Cinsel içerikli ifadelerin yer aldığı 21 Temmuz'da internet üzerinden yayınlanacak son albümünün de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Şarkıda, "vücudunu Sarkozy'ye verdiğini" belirtmesinin yanı sıra, çiftin aşklarının boyutunu tüm dünyanın görmesini istemeleri albümü daha çekici kılıyor.

"Sen benim ilacımsın. Afganistan'dan gelen eroinden daha öldürücü ve Kolombiya kokainininden daha tehlikeli." Sözcüklerini içeren şarkı her ne kadar Afganistanlı ve Kolombiyalıları üzse de, "As If Nothing Had Happened" adındaki albümünde yer alan şarkılardan birinin sözleri böyledir.

Nitekim, Kolombiya Dışişleri Bakanı Fernando Araujo, "bu sözlerin bir cumhurbaşkanının eşinin ağzından çıkması nedeniyle bunun Kolombiya için çok kırıcı olduğunu düşünüyoruz. Bu tür şeyler sanat ile siyaseti karıştırdığınız zaman olur. Derinden üzüldük" diyerek ne değin kırıldıklarını belirtmiştir.

Söylemiştik: Arkasında hissetmek istediği siyasi güce artık sahiptir.

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..