Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sen gelmez oldun

Sen gelmez oldun
 

Gidenler neden geri gelmezler? Dönmemek için mi giderler? Bir ayak sesine, bir anahtar tıkırtısına hasret kalırsınız. Kulağınız kapıda bekler hep. Her ayak sesine irkilirsiniz. Ne zordur gideni beklemek. Döner mi diye umut etmek, geldiğini kapıdan girdiğini hayal etmek.

Gelmez ama giden , gitmeyi kafasına koymuşsa arkasına bile bakmaz. Geride bıraktığını gönlünde ne yaralar açtığını düşünmez. Kimi zaman da dönmek üzere gitse de. Döneceğim bir gün bekle dese de. İstese de dönemez bazen.
Takılır kalır gözleri başka sevdalara başka bilinmez diyarlara, dese de dönerim diye dönemez işte. Verilen aşk yeminleri boşa gider. Aşk fısıltıları sert esen rüzgarlarda kaybolur. Bekleyen hiç unutmaz hep kulağı kapıda gözleri yolda olur. Bir gün der. Bir gün döneceksin.
Bunca sevdiysen beni unutamazsın sende döneceksin. Kim bilir ne baharlar ne kışlar geçirir kalbiniz. Beklemekten yorulsa da siz yorulmazsınız. Zaman sizin kadar umut dolu olmaz. Siler en güzel aşk hikayelerini bile unutmaya, unutulmaya gelmez. Ne gidene acır ne bekleyene ve tozu dumana katar, alır götürür her şeyi yavaş yavaş da olsa. Yastığınızda kokusunu duymaz olusunuz, aynadaki yansımasını görmez.

Geride sadece belki bir sızı kalır derinlerde. Belki de küllenmiş bir aşk hikayesi gönüllerde...

 
Toplam blog
: 18
: 920
Kayıt tarihi
: 18.05.07
 
 

1971 İstanbul doğumluyum. Evliyim, dört yaşında bir oğlum var. Her ne kadar şu an ev hanımı olarak g..