Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Sen kimi tehdit ediyorsun

Sen kimi tehdit ediyorsun
 

milliyet.com.tr'den alınmıştır


Son alınan haberlere göre bölücübaşı yine tehditler savurmuş. "Bana bir şey olursa kıyametler kopar" "Dünya başınıza yıkılır" vs... Bu cesareti nereden aldığını kendisine sormak lazım. Türkiye'ye derdest edilip getirildiğinde idam korkusuyla "Benim annem de Türk" "Devletime hizmet edebilirim" dediğini unutmadık. Ne zaman ki idam kaldırıldı. Heyetler İmralı'ya gitmeye başladı beyefendi kendisini Kaf Dağında görmeye başladı zahir.

Unutmamalı ki şehit olan binlerce Mehmetçik, güvenlik görevlisi ve vatandaşın; ardına takıp telef ettiği gencecik insanların vebali kendi boynundadır. Şimdi onların cezasını çekmektedir. Dünyanın hiçbir yerinde böyle pervasızlık görülmemiştir.

Devletimiz en kısa zamanda Devlete kafa tutacak derecede ileri giden bu zevata gereken cevabı vermeli, onu ve şürekasını tasfiye sürecine girmelidir. Kürt sorununun demokratik yoldan barışçı bir biçimde çözümü ancak böyle mümkündür. Şimdi korkup sinen bazı Kürt siyasetçilerin önü ancak böyle açılır. Herşey demokrasi içinde halledilir.

Yetkili birileri en kısa zamanda çıkıp " Sen kimi tehdit ediyorsun.." demelidir.

3 Kasım 2008 Saat: 01.15

 
Toplam blog
: 39
: 530
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

İlahiyat Fakültesi mezunu emekli İmam-Hatibim. Emekli olunca yazarlık uğraşına ağırlık verdim. İlk k..