Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger

http://blog.milliyet.com.tr/diyetisyen_ipek

Merhabaaalar ! Mesleğini çok ama çok seven bir Uzman Diyetisyenim. Hacettepe Üniversitesi 'Beslenme ve Diyetetik' bölümü mezunuyum. İstanbul'da yaşıyorum. 'Renkli Diyet' isimli ofisimde danışanlarımı kabul ediyor; sağlıklı ve kalıcı kilo alma ve kilo verme, hastalıklarda diyet tedavisi, çocuk beslenmesi, bebek besle..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Mutfağınıza bir diyetisyen el atarsa

Aysen Hanım Merhaba; Çok önemli bir nokta mutfak...Ne de olsa sağlığımız mutfaktan geçiyor. Yayına girecek olan bu bölümün kişilerin sağlıklı beslenmesi açısından çok faydalı olacağını düşünüyor, sizi tebrik ediyorum. Sevgiler...

29 Temmuz 2008 11:56
Mükemmel kadın tarifi nasıldır?

Evet böyle kadınlar var. Ben çok üzülüyorum ama görünce, tanıyınca. Çünkü sizin anlattığınız 'mükemmel kadınlar' erkekler tarafından kıymet görmüyorlar, terkediliyorlar, aldatılıyorlar. Hem yazık değil mi bu kadına. Kendi hayatını hiçe sayıp bir erkeğe hayatını adamak... Ne erkek ne de kadın böyle olmalı. Çayınşekeri birlikte karıştırılmalı, yemek beraber yapılmalı... Çok merak ettim siz evli misiniz?

26 Temmuz 2008 09:03
Haydi tiyatroya..

öncelikle teşekkür etmek isterim uyarınız için. çünkü festival için bilet alamadığım için çok üzülüyordum; sizin söylediğiniz gibi yapacağım. aklıma gelmemişti. umarım fazla bileti olan vardır ve girebilirim oyunlara. şimdi hemen ilk iş programa bakacağım ben de ve nerede hangi oyun var. bu festival kaçmaz. iyi günler dilerim.

17 Mayıs 2008 12:21
 
Toplam blog
: 75
: 3477
Kayıt tarihi
: 10.09.07