Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Sen uyudukça bebekler hep ölecek

Sen uyudukça bebekler hep ölecek
 

Küçük bir fotoğraf karesi ile vicdanlar alt üst oldu. Kıyıya vuran masum meleklerin vebalini omuzlarında değil yüreklerinde hisseden herkesin isyanları dile geldi.
Zalimlerin zulmünden, bir umut diyerek kaçan insanların, yüreklere oturan acının karesiydi.
İnsanlığın öldüğü noktadayız ama bundan daha önemlisi, bu insanlık nasıl öldürüldü noktasıdır.
 
Bugün yaşananlar, dünyayı yöneten Siyonist grupların, insanlar üzerinde yaptığı çalışmaların yansımasıdır.
Bu örgütlerin en büyük amacı, insanların beyinlerini yıkayıp, onları uyutarak ya da onları bir şekilde kontrol altına alarak, istedikleri her şeyi yaptırabilmektir.
Nasıl işliyor bu plan?
Medya yoluyla, özellikle televizyon yapımları ile halk, uyutuluyor. Eğlenceler, sözüm ona çevreci hareketler, diziler, reklamlar ile ortaya konulan, ye , iç gez dolaş, bu dünyaya bir kere geleceksin tarzı söylemler ile hayatı ben merkezli yaşamalarına, sadece kendini ilgilendiren konulara dikkat kesilip, bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzı düşünce ile yaşamaya başlatılan insanlar ortaya çıktı.
 
Onların sanatçıları, onların eserleri, kitapları, sözüm ona aydınları ön plana çıkartıldı. Lüks ve zengin hayat özendirildi.
Modayı tarz haline getirerek, kişilerin, kıyafetleri, saçları kısacası dış görünüşüyle uğraşmalarını sağladılar. Farklı teknolojik aletler üreterek, sosyalleşmeyi, insanların birbirleri ile olan iletişimin hatta ve hatta dünya ile olan ilgisilerini kopardılar. Tüketim çılgınlığı başlatıldı. Tükettikçe, daha fazla para kazanma duygusu yerleştirildi. Yetmeyince, krediler teşvik edildi. Bunca borç yükünün altında ezilen insanlar, dur durak bilmeden koşmaya başladı.
Oyunlar özellikle gençlerin üzerine oynandı ve oynanmaya devam ediyor. Amaç, Gayesiz, amaçsız hatta ve hatta inançsız bir neslin ortaya çıkmasını sağlamaktı, bunu da çok güzel başardılar.
 
Ünlü bir şarkıcının konserine girmek için uçuk rakamlarla bilet alan bir nesil, yardıma muhtaç insanların titreyen bedenlerini görmedi. Çevreci hareketine katılıp, balinaları, ağaçları koruyup kollarken, kanlar içinde zulüm gören kardeşlerini görmedi. Çünkü amaç zaten buydu. İnsanlar bir tarafta oyalanıp uyurken, kendileri diğer tarafta süper güç olma yoluna gidecekler, Müslümanlara eziyet edecekler, Son Peygamberin kendilerinden gelmeyişinin kinini, öfkesini, tüm Müslümanlar üzerinde göstereceklerdi. Gösterdiler ve göstermeye devam ediyorlar.
 
Bugün, Suriye'den, Filistin'den, Mynamar'dan bize ne diyenler, bu siyonistlerin tatlı, şeker tarzı oyuncaklarıyla oynayıp, avutulan insanlardır.
Bugün bu fotoğraf karesine isyan edenler, insanlığını sorgulayanlar da, bu uyku ile uyanıklık arasında gidip gelip, tam anlamıyla onların etkisine girmemiş insanlardır.
Zalimler için yaşasın Cehennem derken bile yeri geliyor ferahlayamıyor yüreğimiz.
Kıyıya vuran melekler, cennetin gülleri olacak ama onların bu durumu yaşamalarına sebep olan bizler, cehennemin hangi katında yer alacağız.
İlâhi adalet elbet tecelli edecek. Buna hiç şüphem yok. Fakat bu tecelli sırasında sen hangi safta yer alacaksın esas önemli olan konu bu.
Önemini yitiren her durum gibi bu olayda birkaç gün sonra unutulacak. Vicdanlar, birkaçgün daha sızlayıp, dillere inilti olarak düşecek. Sonra uyuma nöbetleri yine başlayacak ve başlatılacak.
Bugüne kadar kaç zulmün üstü kapatıldı da bir daha hatırlatılmadı. Bu elem verici olay da tıpkı öncekiler gibi unutulacak.
Peki sen Müslüman kardeşim, se de unutacak mısın, sen ne zaman çıkacaksın bu hipnozun etkisinden. Ne zaman Müslümanlara karşı değil de yanında duracaksın?
Unutma sen uyudukça, bebekler hep ölmeye devam edecek.
 
NURAN TAYDAŞ ÇAL
E_MAİL: nuran_cal@hotmail.com
 
 
Toplam blog
: 35
: 501
Kayıt tarihi
: 30.04.14
 
 

1976 Denizli doğumlu olan yazar; ilk-orta-lise eğitimlerini Denizli'de tamamladı. Eskişehir Anado..