Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '10

 
Kategori
Siyaset
 

Senaryolar ve senaryo üretenler

Ergenekon terör örgütü diye adlandırdılar oysa böyle bir örgüt asla olmadı, çünkü bu suçlama ile suçlanıp yargılananlar ülkemizde en değerli laik cumhuriyet değerlerine sahip çıkan kişilerdi, peki neden yargılandılar.?

Çünkü islami bir hükümet kurmaya çalışanların karşısında halka bilgi veren kişilerdi, iktidara karşı muhalefet yapan kişilerdi, onlar atatürk ilkelerine bağlı kişilerdi silivri ceza evinde yatanların hemen hemen hepsi vatan haini değil tam tersi vatansever insanlardı akp iktidarı icraatlerine engel gördüğü için onları safdışı bırakmış adete cezalandırmıştır.

Peki bu senaryoları üretenler kimler yazılı basın taraf olanlar yalan yanlış bilgilerle iktidarın özel yetkili savcılarınca savunması bile alınmadan yargılandılar, suçumuz ne diye soranlara cevap dahi verilemedi çünkü onlar suçsuzlar onların tek suçu kemelist düşünceye hizmet etmektir.

Ankara emniyetinde terörle mücadele kapsamında amerikadan getirtilen 35 CİA ajanının ülke içeririnde ne gibi bir hizmet verdikleri düşündürücüdür, çünkü onlar senaryo üretenlerdir. Balyoz, ergenekon tertibi gibi senaryoları üretmekle yükümlüdürler çünkü kaleyi içten yıkmak için silaha gerek yok sadece suçlayıcı senaryolr üretmek yeterli.

Bakınız iktidar buna açıklık getiremedi 35 cia ajanı ne terör konusunda yardımcı oldu nede istihbarat paylaşımında yardımcı oldu onlar sadece Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak için senaryolar ürettiler buna iktidarda destek verdi gördüğünüz gibi bütün paşalar komutanlar terörist suçlaması ile silivri ceza evinde yatmaktadırlar.

Devletin en gizli odalarına kadar girildi savaş planları deşifre edildi, savunma planları bilgileri birilerine servis edildi yani sözün kısacası ordu içten çökertildi, geçmişte islam türk halkına bir silah olarak kullanıldı bugün türban tekrar gündeme getirildi bunlar iktidarın muhalefeti yıpratma çabalarıdır, ne zaman iktidar türban sorunun çözmeye kalkıştıda muhalefet destek vermediki çünkü iktidar türbanı yıllarca kendi siyasetine malzeme olarak kullandı eğer türban sorunu çözülürse akp iktidarının sonu gelecektir.

Gerek siyasi gerekse ekonomik alanda başarı elde edemeyen bir hükümet yok olmya mahkumdur çünki ülke halkı sefilleştirilmiş yoksullaştırılmıştır yoksullaşan halk yeni umut kapısını arayacaktır, yarın 2011 genel seçimlerinde akp iktidarı çok büyük oy kaybı yaşayarak vatana ihanetin bedelini çok ağır bir şekilde ödeyecektir.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..