Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '16

 
Kategori
Futbol
 

Şener İzmir'den vurdu, Manisa'da gol oldu(!) Fener pür neşe...

Şener İzmir'den vurdu, Manisa'da gol oldu(!) Fener pür neşe...
 

Ne olacak bu Fenerbahçe’nin hali diye toplum olarak tartışırken, önce Lokomotif Moskova maçları, ardından Beşiktaş galibiyeti ile öz güvenini kazanan Fenerbahçe, artık kötü saha, hakemler, rakip spor yazarları hepsini bir bir yenerek, yoluna devam ediyor.

Fenerbahçe Akhisar ile oynayacağı maç için Manisa’ya gelince, bir haftadan beri tartışılan ve benim bahçenin zemininden bile kötü bir sahayı görünce, taraftarlar, oyuncular, teknik heyet ve yöneticilerin iyice morali bozuldu. Öyle ya, saha futbol oynamaktan ziyade patates yetiştirmek için kullanılacak cinstendi!

Sahi, Manisa’nın bu stadyumunda (19 Mayıs) niye bu kadar çok takım futbol oynamaya mahkûm ediliyor. Akhisar, Manisa, Manisa BB, Göztepe…

İnsanın aklına değişik değişik fikirler gelmiyor değil. Ege takımlarının cezalandırılmasının nedeni acaba siyaset mi? Öyle ya, Kasımpaşa’ya, Başakşehir’e Kayseri’ye, Konya’ya, Antalya’ya özel stadyumlar yapılırken, İzmir’e, Manisa’ya ve bilumum Ege şehirlerine yeni stadyumlar yapılmadığı gibi, hazırlarının da yıkılma kararı alınmış.

O kadar çok maçın yapıldığı Manisa’daki stadyum sözde tamir edilmiş! Maçı izlerken futbolcuların yerine ben sakındım!

Biz gelelim Fenerbahçe için çok önemli maça:

Maça takımlar birbirini kolaçan ederek başladılar. Sonra Fenerbahçe gol atma dakikaları gelince, Şener; İzmir Basmane’den topu alıp, Manisa istikametine biraz sürdükten sonra, İzmir çıkışından attığı şut, 19 Mayıs Stadyumundaki Akhisar kalesinde gol oldu(!)

Fenerbahçe’nin ilk golü, böylesi sahada atılabilecek en güzel goldü. İkinci yarının hemen başında ilk golü atan Şener’in çok güzel hareketlerle ceza sahasına girip, ortaya çıkarttığı topa, Volkan ayağının ucu ile dokununca Fenerbahçe durumu 2-0’a getirdi.

Maç bu saatte bitti ve uzatma dakikalarına gelindiğinde oyuna yeni giren Fernandao 3. Gölü atarak, kendisini herkese hatırlattı.

Sözün özü Fenerbahçe kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..