Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İnsanı en iyi tarif edecek olan nedir? Kendi söyleyeceklerim taraflı olmaz mı? Belki en doğrusu, '48 yaşında, sevdiklerini kaybetmişliğin acısını taşımaktan yorgun, içindeki sevgiyi her gün büyüterek gününü bekleyen bir insanım' demek olacak. Eğitimim iktisat ve yönetim dalında yüksek lisansım var. Banka ve sigorta şirketl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
U-m-u-t

..sanki içimi okuyan, açığa çıkaran ışınlar gibi geliyor; şeffaflaşıyorum kelimelerinin karşısında. Acıtsa da hüzünlü umutlar, sen söyleyince sıcacık, bağrıma basmak geliyor.. Sevgilerimle.

04 Ocak 2010 09:17
Annem...

Sana ne söyleyebilir ki kendi teselliden yoksun bu biçare.. Aynı nedendendir yollara düştüğüm; hiç görmediğim yerleri, şimdi yıkılmış harap binaları, "ondandır, onu görmüştür" diye yol kenarındaki gülleri, duvar dibine saklanmış iğde ağaçlarını aradığım, koklayıp öptüğüm.. Sevgilerimle.

09 Kasım 2009 17:46
Kalk babam ben geldim...

Şimdi bana diyeceksin ki 'ben artık büyüdüm, genç kız oldum, küçük değilim'. Biliyorum sevgili kızım, yine de sana öyle demek geldi içimden, seni kucaklamak, sarmak istedim yüreğime canım kızım.. Belki benim de her zaman, ama özellikle bayram gibi özel günlerde içim senin gibi buruk olduğundan, sana teselli olacak sözcük olmadığını biliyorum içten içe. Ama olsun; acılar ve sevgiler değil mi bizi daha insan kılan? Sevgili küçüğüm, önünde uzun, sağlıklı, mutlu sevgi dolu bir gelecek olmasını diliyorum içtenlikle. Babacığının senin mutlu olduğunu görünce sevineceğini, senin her başarında, 'canım kızım benim' deyip kocaman gülümsediğini, senin gibi sağlam karakterli bir kızı olduğu için her zaman gurur duyduğunu bilmelisin sevgili küçüğüm. Öpüyorum seni yanaklarından. Sevgilerimle.

21 Eylül 2009 13:20
 
Toplam blog
: 10
: 537
Kayıt tarihi
: 30.05.09