Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Seni sevmek

Seni sevmek
 

Temiz havayı solumak gibi seni sevmek. Uzun uzun nefes alarak, yaşama şükretmek gibi. Denizde yüzerken, denizinverdiği serinliğin tende ürperti yaratması gibi. Bir yabancının yanınayaklaşıp, ne kadar hoş olduğumu hatırlatması gibi. Bir sahil boyu, yürürkendüşünmek gibi seni sevmek. Düşünürken bir şeyler içmek. İçerken kız kulesinebakmak gibi. Ekşi bir şeyi yerken dudaklarımın buruşması gibi seni sevmek. Boyluboyunca uzanıp toprağa, ölümü tatmak gibi seni sevmek. Mutluyken, o günegeldiğim şükretmek gibi. Hüzün bulutları altında, kadere ağlamak gibi. Ağlarkenyakarmak, isyan etmek gibi seni sevmek. Ağacın altındaki güzel bir öğle uykusugibi. Menekşe kokularını içime çekmek gibi seni sevmek. Bir hikayeyi sanaadamak, şiir dizlerimde senden bahsetmek, bir gökkuşağı çizip altınafotoğrafını yerleştirmek… Kalabalık şehrin sokaklarında adım adım ıslanmak gibiseni sevmek. Islanırken, gülebilmek. Gülerken sarılmak.

Serindalgalar arasında boğuşmak gibi seni sevmek. Yaralı bir kuşun kanadındaki aşkmektubu gibi. Yıldızlara duyduğum sevgi gibi. Ayın görüntüsündeki ihtişam gibi.Ayın gülümsemesi gibi. Gece rüyalarımda dudaklarından öpmek gibi seni sevmek.Uzaktayken bile sana hasret zamanların sancılarını duyumsamak gibi. Özlemiçekememek gibi. Saklı bir köşede sana çoğalmak gibi seni sevmek.

Hırçınlaştığımdakiserzenişlerini hatırlıyorum da, o günlere geri dönmek istemek gibi seni sevmek.Kızgınlığını bile yaşamak istiyorsa gönlüm, kızmak gibi seni sevmek. Mükafatolarak aldığım öpücüklerin sevinci gibi seni sevmek. Hüsnü bile gelseşenlendiremez derken facebook insanları, en ufak mutluluklarla coşmak, şenlenmekgibi seni sevmek. Sıcak günlerin fırtınası gibi, soğuk günlerimin ateş ilecivası gibi seni sevmek. Beklemek gibi sevmek. Her sözlük sitelerine senianlatmak gibi seni sevmek. Herkese aşkımı anlatmak gibi seni sevmek.

Tüm internet aşkları gibi değil, eskide kalmış ve yıllanmış sevdalar gibi senisevmek. Tam bitti derken yeniden körüklenen sevda ateşi gibi. Ateşin ucundakiminik alev gibi. Bir bayrak yarışı gibi seni sevmek. Bir tütsünün o ağırhavasında solumak gibi zor seni sevmek. Bir taşın ağırlığı kadar, bir kütleninyere değme hızının hesaplanması gibi, bir dörtnala koşturan atların serbestliğigibi. Bir seksi yaşamak gibi. Bir yıldızın kayışı, bir memleketin şöhreti gibi.

Yeredüşünce kalkmak gibi seni sevmek, kalkınca takılıp yine düşmek gibi. Misketiniçindeki dünyayla oynamak gibi sevmek. Duygularını ezmek gibi zavallıhayvanların. Yaşlıların aşkını dinlemek gibi, dinlerken seni yaşamak gibi.Yaşarken sen olmak gibi. Bir elmanın diğer yarısıymış gibi düşünmek senisevmek. Dünyanın herhangi bir yerinde de olsa sana ulaşmak gibi seni sevmek.Severken tükenmek gibi. Tükenirken bile sevmek gibi seni sevmek...01.09.08 pzts 22:18

 
Toplam blog
: 74
: 546
Kayıt tarihi
: 21.04.07
 
 

1980 doğumluyum. Kamu Yön. Bölümünde okumaktayım.. Kelimelerle oynamak en büyük zevkimdir. Kelimele..