Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

Seni unutmadık izindeyiz, kalbimizdesin

Seni unutmadık izindeyiz, kalbimizdesin
 

resim alıntıdır.


On kasımlar bazı kişiler için anlam ifade etmiyor olabilir, çünkü onlar geçmiş tarihini unutanlardır, çünkü onlar atalarının bıraktığı mirası reddeden ve atalarına saygı duymak, minnet borcunu ödemek yerine atalarına hakaretler edenlerdir, çünkü onlar kardeşi kardeşe düşman eden nifak tohumları eken münafıklardır.

Gördümki ülke halkında atalarına karşı bir özlem var bu özlem ise gün geçtikçe çığ gibi büyümektedir, ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan eylemler ise ülke halkını birbirine kenetlemiş milliyetçilik duygularını dahada artırmıştır, yeni nesil şunu bilmelidirki tarihimiz asla unutulmaz unutturulamazda tarihini unutan bir ulus yok olmaya mahkumdur.

Bugün milyonlarca Türk halkı sel olup atalarını ziyaret için gittikleri dolmabahçe sarayı, anıtkabir sevgi gösterilerine sahne olmuş duygulu anlar yaşanmıştır, Türk halkı bugün Ulu öndere seni unutmadık unutmayacağız, kalbimizdesin mesajınıda vermiştir.

Gün gelecek, o gün yarından da yakındır laik Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçileri çığ gibi büyüyecektir, ortada bir gerçek varki bugün kardeşi kardeşe düşman edenler yarın pişman olacaklardır, on kasım Ulu önder Atatürkü ve tarihimizdeki şehitleri anma günü olmalıdır, Türkiye büyük millet meclisinde on kasım bölücülerin pazarlık günü olmamalıdır, bu açıkça atalarımıza şehitlerimize saygısızlıktır, bugünkü gençlikte onlara dünün hesabını soracaktır.... Ne Mutlu Türküm Diyene...

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..