Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Senin unuttuğun kadar kadınının hatırladığı var!

Senin unuttuğun kadar kadınının hatırladığı var!
 

Bak! Yine oturmuşlar, senin ona söylediğin incir çekirdeğini doldurmayacak sözleri tartışıyorlar! Bak! Bak! Dinle sen de!...


Her zaman söylemişimdir ben güzel okuyucum: Kadınların şeytani zekası karşısında, biz erkeler, melekler kadar saf ve masum kalırız!

Neden mi? Şundan canım: Biz karşımızdaki kadınla konuşurken söyleyip geçeriz. Kadınsa, her kelimemizin, her cümlemizin ayrı ayrı çetelesini tutar! En beklemediğin anda, 40 yıllık bir cümleni buzluktan çıkarıp PAAAAT! Diye yüzüne çarpar!

O yüzden, bir kadınla konuşurken sen, ya her cümleni hafızana kazımalı, ya da mini bir teybi yanından hiç ayırmamalısın!

Sakın “ Benim sevgilim saftır, dalgındır, unutkandır, aklında bi şeycikler tutamaz! “ deme bana. Gün gelir de, öyle bir sözünü yedirir ki sana; sudan çıkmış balığa, tren çarpmış öküze dönüverirsin! Seni Allah korusun!

Ona tutamayacağın bir sözü asla verme. O her randevusuna gecikse de, sen zinhar buluşma vaktini geçirme! Herhangi bir konuyu başından savmak için sakın ha: “ Hallederiz! “ deme. Çünkü: Günü gelip de, vakti tamam olduğunda kadınının; tutmadığın, tutamadığın her sözünü burnundan getiriverir; hemi de fitil fitil!... Ben şimdiden söyliyim de… Sen yine bildiğin türküyü oku kendince!

Boş bulunup da: “ Aaaa! Bak! Ne güzel kadın… “ dediğin hatunu, 40 yıl aklında tutar da, Bir ayağın çukurda bile olsa, aynı kusuru tekrar işlediğinde sen: “ Sen 40 yıl önce de falana güzel kadın demiştin!” deyip, seni canından bezdirir!

Sakın ha! Anasına da “ Gözünün üstünde kaşın var! “ deme canım. Çünkü: Gün gelir de, o kaş yüzünden, gözünü yerinden çıkarır kadının!… Bu sözümü de unutma.

Onun yakın bir arkadaşını da sakın ha! Ona övmeye kalkma! Sana bi şeycikler demez ama… 40 gün karnıyarık yiyemezsin! Bu söylediğimi sakın ha yabana atma.

Önüne koyduğu her yemeği de, zehir de olsa yemelisin! Yoksa “ Beğenmiyorsan kalk da kendin yap! “  der de, anandan doğduğun günü bile unutursun!

Alamayacağın bir şey için asla söz verme ona. Çünkü: Olur da, verdiğin bir sözünü daha tutamazsan kadınına: “ Sen hep böylesin zaten!… “ diye fırçayı yiyiverirsin! Bak şimdiden haberin olsun!

Ya hiç konuşma onunla, ya da her konuştuğunu aklında tutmaya, verdiğin her sözü unutmamaya  mahkumsun! Hiç kusura bakma!

 Çünkü canım: Senin unuttuğun kadar kadınının hatırladığı var!

 Not: Yazıda kullanılan görsel www.cerideimulkiye.com adresinden alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..