Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Serbest ticaret ile iştigal ediyorum. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif görevlerde bulundum. Bazılarında çalışmalarım devam etmektedir. İnternet yazarlığı yapıyorum. Toplumsal Mizah, Yeraltı kategorisinde öykülerim İZ EDEBİYAT sitesinde yayınlanmaktadır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hep ben!

Harikaydı:) O halde tebriklerim sonsuz..Selamlar....

22 Haziran 2012 10:44
Orhan Pamuk - Sessiz ev

Her yazar gördüğü hayatı yazar...Orhan Pamukta Nişantaşı semtinde büyümüş haliyle yaşam felsefesi ona göre oluşmuş bir yazar. Fikir derseniz ben öykü yazıyorum. Ünlü biri değilim ama isterseniz beni okuyun:)

16 Mayıs 2012 17:11
Sadece Silivri mi? Siz hiç cezaevi görmemişsiniz!

Beran hanım gerçekleri tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermişsiniz. Önemli insanlar cezaevine girdiğinde diğer önemliler endişe ediyor. Sefillerin o halk yığınlarının yaşadığı korkunç şartlar ve yaşanan dramlar ne iktidarın ne sağcısının ne de solcusunun ne de sözde aydınların umurunda olmuştur. Cezaevlerinde yaşanan insanlık dramı bu ülke tarihinde daha önceleri görülmemiştir. Üstelik bu çağda ve insan hakları diye çığlıklar atıldığı bir dönemde yaşanmaktadır. Cezaevlerinde ki şartlar Çarlık Rusyası döneminden daha beter bir haldedir. Lüks arabalar, lüks adliye, yargı binaları ile modern yapılar olarak inşa edilen devlet kurum binaları ile adeta bir saltanant süren otorite ve mensuplarının yanında savaş yıllarında ki "Toplama Kampları" halka hizmettedir. Bu da bizim insanımızın ruhunu, iç dünyasını bir ayna gibi yansıtmaktadır. Saygıyla.

11 Mayıs 2012 23:51
 
Toplam blog
: 39
: 393
Kayıt tarihi
: 19.01.12