Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Serdar Ortaç tipi erkek modeli

Serdar Ortaç tipi erkek modeli
 

Söylediği sözlerle, Serdar Ortaç tipi erkek modelini yazmamı sağlayan adama, teşekkür ederim.


“Yan masadaki adam, yanımda oturan kadın için ‘Ne güzel kalçaları’ var derse, hiç umrumda olmaz. Aksine gurur duyarım. Çünkü sen o kalçalara ancak bakarsın. Ama ben dokunabilirim. Kıskanç biri değilim”

Yukarıdaki cümle, bugüne kadar sayısız sevgilisi olan Serdar Ortaç'ın... Ortaç, kıskanç bir adam olmadığını yukarıda yazdığım şekilde anlatmıştı.

Yazmak bugüne nasipmiş. Madem Ortaç böyle düşünüyormuş. Ben de Serdar Ortaç modeli erkeği anlatmak istiyorum size izninizle.

Serdar Ortaç tipi erkek modeli, sevgilisinin kalçalarıyla övünebilir pek tabii ki. İnsan, sevdiği kadını özeli, mahremi, canı, ciğeri, her şeyi saymıyor, sayamıyorsa eğer; ona ait olanın teşhir edilmesinden de rahatsız olmaz.

Serdar Ortaç tipi erkek modeli, kıskançlığı; aptallık sayar. Cahillik ve geri kafalılık ilan eder. Başkalarının sevgilisine bakmasından rahatsız olmadığı gibi, bundan garip bir zevk de alabilir. Tıpkı Serdar Ortaç'ın kendisinin de söylediği gibi...

Serdar Ortaç tipi erkek modeli, bilinçaltının etkisiyle de olsa, her şeye sahip olmaya ve sahip olduğu her şeyle övünmeye şartlanmıştır. O yüzden, bu tip erkekler için, kırmızı ferarisiyle övünmek de, sevgilisinin kalçalarıyla gururlanmakta aynı kapıya çıkar her daim.

Ruhundaki kıskançlık damarını aldırmış olan, Serdar Ortaç tipi erkek modeli, en çok da gece kuşları arasından, gece hayatı müdavimlerinden çıkar. Yıllar yılı akşam başka sabah bambaşka kadınlarla birlikte olmayı yaşam ritüeli haline getirenler, tabi ki kıskançlık duygusunun ne olduğunu unuturlar.

Aşırı kıskançlık ne kadar hastalıklı ve rahatsız edici bir duygu durumu, davranış biçimiyse; sevdiğini, sevgilisini hiçkimseden, hiçbir şeyden kıskanmamak da o kadar anormal ve tedaviye muhtaç bir ruh haline işaret eder.

Bunu yapanın adı, ister Serdar Ortaç olsun; ister Cem Beraat Çamsarı... Sevgilisini kıskanmayan adam, ya o kadını hiç sevmemiştir ya da sevmenin ne demek olduğundan haberi yoktur.

Seven insan kıskanır çünkü. Kıskançlığı, hastalıklı bir ruh haline getirmeden aşk hayatında tutabilen, olmuş demektir. Hem aşık, hem adam... Hem kadın, hem insan...

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..