Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisiyle ilgili hırsı;

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisiyle ilgili hırsı;
 

Her iki partner bir arada,


Serenay Sarıkaya, Çağatay ulusoy ile yeni çekecekleri “Aşk Hikâyesi” dizisiyle ilgili oldukça iddialı. Tam bir bıçak gibi bilenmiş durumda.  Sarıkaya, geçtiğimiz akşam bir mekanda, arkadaşlarıyla yaklaşık üç saat kalıp sohbet etmiş. Çıkışta gazetecilerlerin sorularına cevap veren Serenay Sarıkaya, çok heyecanlı olduğunu, sezona iddialı başlangıç yapmak istediğini belitmiş. “Aslında beklemekten yoruldum ama güzel bir iş için beklemek de güzel, sabrettiğime değecek” demiş.  Medyanın Dibi haberine göre, Eylül ayında yayına girecek dizi için yaz aylarını çalışarak geçirecekmiş.

Ay Yapım’dan başarılı yönetmen, Ali Bilgin dizinin yönetmenliğini yapacak.  20 Dakika dizisi final yapmasıyla çekim hazırlıklarına başlayacak. O.C. Amerikan versiyonundan Türkçeleştirilecek dizide, Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy,  iki aşığı canlandıracaklar.  Dizinin senaristi Ece Yörenç, o da oldukça iddialı. Ağustos ayında motor diyecek çekimler,  Eylül başından itibaren Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Serenay Sarıkaya, son olarak oynadığı Lale Devri dizisinden intihar ederek ayrılan, güzel oyuncu epey zamandır dinlenmede. Sesinin de güzel olduğu söylenen Sarıkaya, yeni dizisinde bize aşk nameleri içeren şarklılar da söyler umarım. Henüz 22 yaşında, yaşına göre biraz olgun kadın görüntüsü taşısa da, güzelliği ve seksi görüntüsü ona avantaj sağlayacaktır. Kendisi seksi olmak istemediğini, yaptığı işle öne çıkmak istediğini belirtse de, güzel kız diyorum. Bazıları tarafından Merilyn Monreo'a benzetilen Seranay, Merilyn kadar etkiliyebilecek mi izleyiciyi, izleyip göreceğiz.

Çağatay Ulusoy’da Emir’in Yolu dizisinden finalsiz ayrılması, Ocak ayından bu tarafa beklemede olması, onu da hırslandırmış durumda. Ben kendi adıma, İki hırslı oyuncudan süper bir iş çıkacağı kanısındayım.

Adı şimdilik farklı bir açıklama gelmediğine göre “Aşk Hikâyesi” olacak.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’ un bu dizisi, önümüzdeki sezon “Number One” olmaya aday bir yapım bence. Reytinglerde başa güreşecektir.

Her ikisine de başarılar diliyorum “Aşk Hikâyesi” de.

Sizlerin de güzel bir hikâyeniz olması dileklerimle.

Saygılar, sevgiler, Değerli okuyucularım.

Abdurrahman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..