Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '07

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Sereserpe eşcinsellik!

Sereserpe eşcinsellik!
 

Düşünüyorum da: yıllardır girmeye çalıştığımız AB'nin bizden öğreneceği çok şey var aslında da haberleri yok! Gelipte bizi biraz yakından inceleseler haklı olduğumu anlayacaklar ama nerdeeeee!

Kafalarında oluştırdukları şablonun dışına çıkamıyorlar bir türlü! Neden mi derseniz? Geçen gün davet edildiğim bir düğünde avrupalılardan yüz yıl önde olduğumuzu anladım da ondan....

Tanık olduğum ve hepimizin kanıksadığı bu görüntüler tam Aziz Nesin'lik aslında ama... Üstat nasıl oldu da atladı bu konuyu bilemiyecem, belki yazmıştır da benim gözümden kaçmıştır! Benim isim koymakta zorlandığım, bu konuyu en yakın traji komik diye nitelendirebilirim herhal de...Siz ne dersiniz bilmem....

Neyse gelelim düğünümüze...Nedenmi avrupadan ilerdeyiz dedim?

Çünkü avrupalının daha kısa bir süre öncesine kadar ancak kapalı mekanlar da izin verdiği bayan , bayana ormantik dansın aslında biz de yüzyıllardır açık bir biçim de sergileniyor olması...Bu sözünü ettiğim düğünler ise tabikii orta halli ailelerin, orta şekerli düğünleridir...Yoksaaaa sosyete olayı çok evvelden aşmıştır...Onların camiada bu tür görüntüler köylülük olarak değerlendirilir....

İzlediğimiz görüntülerin temelinde yatan neden ise, doğaldır ki hepinizin bildiği namus kavramıdır. Fakat es kaza da olsa düğüne gelen bir avrupalının olayı böyle görmesi vedeğerlendirmesi mümkün değildir.

Bu düşünceden hareketle 11-12 yaşına kadar birlikte büyüyen çocuklar, bu yaştan sonra ayrılmak zorunda kalırlar. Neden ise birbirleri için artık tehlike arzetmeye başlamış ve ateşle barut konumuna ulaşmış olmalarıdır. Kızın ayağı sandalyeden yere değmekte, erkeğin ise bıyığı terlemektedir.

Yani bu düğünlerde gördüğümüz ve izlediğimiz bayan, bayana dans durumunun altında bu gerçek yatmaktadır...Yoksa hemcinsinian dayanılmaz hafifliği değildir onlara bu dansı yapmaya zorlayan. Nasıl bir görüntü oluşturduğunun ve neye imza attığının farkında bile olmayan genç kızımızın vermek istediği mesaj açıktır aslında...Karşı cinsi çok merak ediyor, ona dokunmak, onu tanımak istiyorum. Yani yaptığı bu dans hayallerindeki beyaz atlı prensi aramaya başladığının ama aynı zamanda da çok namuslu bir kız olduğunun altını çizmektedir.

Oysa doğasında gelişmeye başlayan ve oldukça doğal olan bu duygular, büyükleri tarafından tehlikeli bulunmakta sonuç olarak yasaklar ardı, ardına gelmektedir. Ne de olsa onların da zamanında başında kavak yelleri esmiş, onlarda bu yollardan geçmişlerdir, Durumu bildiklerinden, amaçları yalnızca onları tehlikeden uzak tutmak, başlarına gelebilecek tatsız olayları engellemektir. Yani koruma içgüdüsüdür, doğal olarak ta kız evlatlar daha fazla pay almaktadır bu güdüden...
Yalnız benim korktuğum bir nokta var: tamda bu noktada...Ya bu tutumun sonu gençlerimizi eşcinselliğe sürüklerse? "Sürüklerse de şaşmamak lazıım, " nede olsa onları abarttığınız korkularınızla bu duruma siz yönlendirdiniz., onları eğitmek bilinçlendirmek yerine kolay yolu seçtiniz...Yasağın her zaman merak uyandırdığını unutarak.... Böyle bir durumda da söylenebilecek en iyi sözü atalarımızdan alalım yine... "Ayıkla şimdi pirincin taşını"

Dedim ya AB nin bizden öğreneceği çok şey var daha...İşte kanıtıda burda... Yıllardır ailelerin onayıyla yapılan bayan bayana ormantik dans!..
Gördün mü Avrupa kudurun, çıldırın isterseniz, biz sizden öndeyiz işte!...

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..