Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '10

 
Kategori
Haber
 

Seri katiller, şimdi de Avrupa'da can alıyor!

Seri katiller, şimdi de Avrupa'da can alıyor!
 

Resimaltı: YORUMSUZ !


Seri katillerin ortalıklarda dolaştığı şu günlerde, diğer seri katilleri de gözardı etmeyelim. Onları ulaşalım, yüzlerine tükürelim.

Avrupa’nın; kendilerini medeniyette 1 numara diye takdim ederek, mangalda külleri dağıtanlar, bu aşina oldukları, hiç de yabancısı olmadıkları bu resimleri görerek utansınlar. Eğer, “ar”ları varsa!

Olay, Danimarka’nın kıyılarında bir vahşeti sergiliyor. Denizi, yunusların kanı ile kıpkızıl renge boyayan bu “yunus katliamına,” kimse “dur!” diyemiyor. Zira, kafataslarının yapıları aynı. Daha ne beklenebilir ki onlardan!

Danimarka’nın Feroe Adalarında her yıl gerçekleştiriliyor bu olay. Katliamcıların yaşı, 18’in altında.

Büyük katliam adını vererek giriştikleri bu olay, erkekliklerinin ispatı içinmiş. Yani gençlerin yetişkinlik ve olgunluk gösterileri oluyormuş bu kanlı merasim. Bu katliamı seyredenler de aynı derecede suçlu. Baksanıza, akın akın oradalar.

Yahu bir erkekliğin ispatı, böyle kan dökerek mi ispatlanır? Sizin memlekette eşek yok mu? Geçsin arkasına, tepe tepe kullanın. Ama, depik yememek şartı ile. Geçin önüne taklalar atın. Çıkın tepesine. Ne kadar az çifte yiyenler varsa, onlar, başarılı sayılsın, erkek adam seçilsin. Eşek yok mu sizde eşek! En tesirlisidir. Netice katidir. Analarınızı da eşek tepsin sizlerin. Ülen bu ne biçim erkeklik isbatı bu? Eşekler gelsin hakkınızdan!

Catderon cinsi yunuslar, diğer tür yunus türleri gibi, insanlarla etkileşim içinde olan ve oyun oynayabilen en yakın bir nesildir. Denizden, sadece bir arkadaş olarak çağıracaksınız yanınıza. Sonra da, saklamağa lüzum görmediğiniz balyozu, palayı, tokmağı, kurbanınızın kafasına hışımla indireceksiniz. Ölmedi, bir daha bir daha! Aksın kanlar. Sel olsun vahşet, karışsın, kızıla boyansın deniz.

O yunusların ölmek üzere iken size takılı kalan bakışlarını gördünüz mü? Hiç düşündünüz mü? Bir seri katil olarak geceleri uykunuzun içinde, gözünüzün önüne geliyorlar mı? Ya o mahzun bakışları!

İnsan müsveddeleri sizi. Geliyordur elbet. Ve sizler, gözlerinizi kapayıp, rahat uyuyabiliyorsunuz. “ Erkekliğini ispat etmenin zaferiyle mesut ve bahtiyar! Olarak”. He mi?! ” Eşekler gelsin sizlerin hakkından, başka bir şey demem!

Ve de, ocak başlarında, şömine başında içkileri yudumlarken, zaferinizi ve olgunlaştığınızı anlatıyorsunuzdur, değil mi?

O zavallılar. Sivri kancalarla kıyıya çekilir, kesilirler kıyım kıyım. Ve o yunuslar topluca sıkıştırıldıklarında, sırım sırım, sesli sesli ağlaşırlar birbirlerine sarılıp. Bir çocuk gibi korkularla örülü olarak ağlaşırlar ağlaşırlar. Bu, ne bir yalvarmadır, ne ağıttır. Demeğe getirirler ki “ arkadaş olarak çağırdınız enginlerden, geldik. Ya sonrası? Başımıza inen tokmaklar. Olur mu? Böyle arkadaşlık olur mu? Biz sizlere ne yaptık? Siz her arkadaşınıza böyle mi yaparsınız?

Evet onları, başlarına inen o tokmaklar değil, arkadaşlığa ihanet öldürür,

Ve bu muhteşem insan dostu varlıklara bizler, adımızı vermişiz. Polislerimize, meydanlara, heykellerimize, sokaklara, insanlarımıza vermişiz, yere göğe sığdıramamışız.

Ey Avrupa Birliği. Tüzüklerinizde seri katiller, erkekliklerini böyle mi ispatlıyorlar? Bunlara yapanlara bir yaptırım yok mu? Siz de aynı yolun yolcususunuz. Bu katillerde hiç acıma yok, senden de, bir çift laf olsun, yok mu? Hacılar, hocalar, hahamlar, papazlar, Vatikanlar!

Üleyin, yeterin be!

Durdurun bu faciayı!

Sevgili dostlar. Sizler de yazın bu konuda. Herkes duysun, okusun. Yayılsın satır satır. Bu vahşeti onaylamayın. Bu sayfayı imzalayın yeter diye. Oy verir gibi iki satırla yorum hanenizde belirtin. Sizlerin de katkınız olsun.

Yunusları sevseniz de , sevmeseniz de onların bu rezilliklerine gözlerinizi kapamadığınızı gösterin. Yazın bir şeyler. Bağırın, çağırın, feryat edin. Sizler, bizler, bu vahim dehşetin ortağı olmayalım. Resimleri görüyorsunuz. Hangi vicdan kaldırır bu sahneleri?

Durdurun bu katliamı” diyerek ikişer satır bırakın bu sayfaya. Toplansın bu imzalar. Danimarka Kralına, sarayına kadar gitsin. Sarayında rahat oturamasın

Hadi durmayın..!

Hadi!

RESİMLER: (Y o r u m s u z )

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..