Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '12

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Sermayesiz yapılabilecek işler yazı dizisi 2

Sermayesiz yapılabilecek işler yazı dizisi 2
 

sermayesiz yapılabilecek işler


Önceki yazımda size 4 farklı sermaye gerektirmeyen iş fikri sunmuştum. Bu yazımda da size yeni iş fikirleri önnermeye devam edeceğim. Bu iş fikirlerinin ortak özelliklerini şöyle sıraladıktan sonra devamını getirelim.

Herhangi bir şekilde para ödemeye ihtiyacınız olmayacaktır. Çünkü bu işlere girer girmez kazanmaya başlayacaksınız ve herhangi bir sermaye yatırmayacaksınız.

Özel bilgilere ve bilmeniz gereken şeylere gerek duyulmayacaktır. Normal birisi bu işleri kolay bir şekilde yapabilir. Uzman olmanıza gerek yoktur. Okuma yazmanız varsa bu işleri yapmaya yeterli olacaktır.

Herhangi bir şekilde riski ve gideri yoktur. Yani bir ücret ödemediğiniz için zarar etme gibi bir derdiniz olmayacaktır. Zaten girer girmez kazanmaya başlayacağınız için bu işleri seveceksiniz.

İstediğiniz zaman çalışabileceksiniz. Sabah erkenden kalkma gibi bir derdiniz yoktur. İsterseniz gece isterseniz akşam çalışabilirsiniz. Herhangi bir zaman süreci içerisinde kısıtlama yoktur. Tamamen özgürsünüz.

Kazanacağınız miktar sizin çalışma sürenize bağlıdır. Günde 1 saat ayırarak ayda 1000$ kazanıyorsanız, 2 saat ayırarak bu parayı ikiye katlayabilirsiniz

5-Anketörlük

Artık günümüzde internet üzerinde yapılmaktadır. Artık sokaklarda anketörlerle kolay kolay karşılaşmayacaksınız. Evde oturarak ve anket doldurarak para kazanabilirsiniz.

Yöntemlerden birisi budur ve iyi para kazandıran bir yöntemdir. Kısaca kazanılacak ücretten bahsedersek; kaliteli anket sitelerine kayıt olduğunuzu varsayarsak anket başına yaklaşık olarak 5$-25$ gelir elde edebilirsiniz. Günde doldurduğunuz 4-5 anket ile ayda yaklaşık olarak en az 1500$ gelir kolay bir şekilde elde edebileceksiniz. Kaliteli anket firmalarıyla çalışmaya özen gösteriniz. Kaliteli olmayan firmalar anket başına az ödeme yaptıkları gibi bazen de ödeme yapmamaktadırlar.

6-Reklam Maillerini Okuyarak 

Kayıt olduğunuz reklam şirketlerinin maillerinize attığı reklam maillerini okuyarak da para kazanabilirsiniz. Bu da ayrı bir yöntem ve kazandıran bir yöntemdir. Bu şekilde de evden para kazanmanız mümkündür. Günde ayıracağınız 1-2 saatte aylık olarak en az 1000$ para kazanabilirsiniz. Yalnız tek reklam firmasına kayıt olmanız bu kadar parayı size kazandırmaz. Dolayısıyla birden çok reklam firmasına kayıt olmanız gerekiyor. Ayrıca bu firmaların kaliteli olmasına özen gösteriniz. Yoksa kalitesiz firmalarla çalışarak bu paraları kazanmanız imkansızdır. Sizlere doğru yolu göstermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

7-Blog Yazarı Olmak

Evet yanlış duymadınız, yazı yazarak para kazanabilirsiniz. Bu en çok kazandıran yöntemlerden birisidir. İnternette belli başlı sitelerde editör olarak aylık paralar kazanabilmeniz mümkündür. Bu sayede iyi paralar kazanabilirsiniz. Eğer yazmayı seviyorsanız ve kelime hazneniz geniş ise hiç düşünmeden bu yönteme başvurun. Çünkü günde iyi bir şekilde 5-6 yazı yazdığınızı varsayarsak mükemmel derecede paralar sizi bekliyor demektir.

8- Adsense Üzerinden

Ayrıca kendi sitenizi açarak da yazabilirsiniz. Blog oluşturursanız herhangi bir masraf etmeden para kazanabilirsiniz. Daha sonra Google Adsense reklamlarını blogunuza ekleyerek tık başına ücret alabilirsiniz. Google’den ayda milyarları kazanan insanlar günümüzde mevcuttur. Sizde bu kişiler gibi milyarları kazanabilir ve iyi derecede paraları evde oturarak kazanabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda sizlere sunacağım fikir başlıkları şunlardır;

  • Anket doldurarak
  • Reklam mailleri okuyarak
  • Blog yazarı olarak
  • Sosyal medya üzerinden
  • Fotoğraf çekerek
  • Google Adsense üzerinden
  • Yazar olarak
  • Affiliate Marketing ( Satış ortaklığı ) yaparak

www.orjinalisfikirleri.com

Melissa KARABULUT

 
Toplam blog
: 15
: 3058
Kayıt tarihi
: 10.09.12
 
 

Merhaba ben üniversite mezunu 1 çocuk annesi bir bayanım. Oğlumdan dolayı mesleğime ara vermek du..