Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Serserim benim;

Serserim benim;
 

Serserim benim;
 
''İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir'' demiş 'Victor Hugo' yıllar yıllar önce. Hangimiz sonunu bile bile kötü çocuklardan hoşlanıp aşık olmadık ki..
 
Onlardaki tılsıma vurulduk bence,davranışlardaki asiliğe, bakışlardaki gizeme, belli belirsiz takılmalarına, şakalarına, vurdumduymazlıklarına..
 
Farklı olan dikkat çekiyor işte, aynı cümleleri duymaktan usanmadık mı, aynı nakaratları söylemeden bıkmadık mı?
 
Bunaldık artık aynı yüzleri,farklı kopyalarıyla görmekten. Kalıbının dışına çıkamayan standart modellerle mücadele vermekten o kadar yıldık ki durgun sular fayda etmiyor bize. Hep heyecanlanıyoruz, dalgalı denizlere bakarken. Akıntısına sürüklenip gidiyoruz, aldırış etmeden. Boğuşuyoruz sularıyla mücadele ederken ama hiç yorulmuyoruz nedense.Çünkü dalgalarla başa çıkmak o kadar keyifli geliyor ki,zaman ilerledik sıra dalgalarla dans etmeyi öğreniyoruz. Dans sadece dalgalara karşı değil tabi zamanın ruhuna da karşı.Sıradanlığa da karşı.. Elbette biliyorsun bu dalgalar da durulacak, deniz sakinleşecek, normaleşecek herşey... Ama ne fayda kaptırıveriyorsun kendini. Bile bile lades bu. Sonu bilinen en tatlı lades..
 
Toplam blog
: 5
: 80
Kayıt tarihi
: 06.09.15
 
 

Okur, yazar, yorumlar.. ..