Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '13

 
Kategori
Müzik
 

Sertabçılık

Sertabçılık
 

Sertab Erener


Sertab Erener, güzel sesli kadın, kalite tutkunlarının güvenli limanı, modası hiç geçmeyen, bizi meftun eden, çalkantılı hayatın basit nefes alma durağında geçirilecek iyi zamanın yol arkadaşı.

Birçoğu gibi Sertab’a Sertap diyenlerden değilim. Sen de yapma, insanın ismi önemli bir şey.

Eğer Sertab’ı bugüne kadar hiç canlı dinlemediysen bir an önce yapmalısın. O zaman anlaşılabilir ne kadar güçlü bir sese sahip olduğu veya halk tabiriyle neyin ne olduğu. Dinle bak bir akapella Sertab’tan anlayacaksın söylediğimi.

Güçlü bir sesin yanında giderek güzelleşen, yaş aldıkça iç güzelliği dışına giderek yansıyan da birisi aynı zamanda. Bir arkadaşımla bir gece Sertab’ı televizyonda seyrederken “görüyor musun, kadın giderek nasıl güzelleşti, nasıl güzel görünüyor, bir adam nasıl değiştirdi kadını” demişti. Onun söylemine göre, kadın gözüyle farklı bir sebebe bağlasa da, ortak noktada saçtığı ışığın her geçen gün arttığını gözlemleyerek aynı sonuca ulaşmak mümkün. Sebebi nedir tam bilememekle birlikte giderek güzelleştiği ve çok güzel göründüğü konusunda doğru söylüyor, gelişimi müthiş.

Birçoğu gibi uzun zamandır hayatımızda Sertab Erener. Giderek olgunlaşan hali tavrı ve sesiyle bizi “Sertabçı” olarak yaşamaya mecbur bırakıyor. Sürekli ve etkili bir gelişim abidesi. Hergün üzerine yenisini koyan türden.

Bütün geçen sürede bu kadar gelişip değişen bir kadına hayran olmak, onun peşini bırakmadan her yeni yaptığına da ruhumuzla eşlik ederek olur vermek, yapılan işe duyulan saygıyla bütünleşik hanımefendi stilinin yanına eklediği sürdürülebilir başarıya gıpta ederek alkışlamak, hemen hemen bütün işlerde kendinden bir parça bulduğun duygusunu sana hissettirdiğini tespit ederek basit bir müzik dinleme aktivetini ne kadar değerli ve söylemek isteyip söyleyemediğin veya tespit edemediğin için dile getiremediğin cümlelerin melodilerinde yol alarak yapmanı sağlarken edindiğin duyguya sımsıkı sarılarak her defasında sana “işte budur” dedirten işlerine hayranlık duymak “Sertabçılık” değil de nedir?

 
Toplam blog
: 34
: 704
Kayıt tarihi
: 17.02.09
 
 

İstanbul'da yaşıyorum. Yakın siyasi tarihimizle ve genel politik konularla ilgilenmeyi severim. F..