Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '12

 
Kategori
Gönüllülük
 

Ses bizim sesimiz

Ses bizim sesimiz
 

Yürekten inanarak kanser hastalığını dile getirmekten korkmayan, mücadeleden yılmayan, her bir üyesi ayrı bir değer olan, farkındalıkları gelişmiş www.ümitliyiz.com üyelerini ayakta alkışlayarak yazmaya devam ediyorum.

Sen kansersin denildiğinde kim o an için yıkılmaz, bunu kendine yakıştırır. Kendi kendine sorulan binlerce soruyla yorulmaz? Ne yazık ki bu hastalıkla tanışıldıktan sonra hayat dağa değerli ve anlamlı olur. Güzel haberim işte burda anlamlı olıcak... Bir kanser hastası veya yakınının aklına hastalıkla ilgili gelebilecek her bir soruya cevap bulabilecek bir muhatap aramazmıyız? Düşenin halini düşen anlar diyerek ümitliyiz grubuna binlerce teşekkür borcumuz olduğunu yazımın sonunda siz de anlıyacaksınız. Onların sloganı Kanseri Yendim Sıra Sende Hayat ...Her bir hastalık gibi kanser de oldukça hassas ve bilir kişilerin ifadeleriyle anlamlı olmalı.Doktorla yapılan bu zorlu mücadelede ümitliyiz üyeleriyle tanışmak size ilaç gibi gelecek.Tanışın dilerim. Kaybınız yok.Kazancınız Çok (buda benim sloganım). Aslına baktığımızda içsel yolculuğumuzda iç sesimiz bize sevilmeyi hep layık görür. Ancak günümüz dünyasında çıkarsız, beklentisiz, hoşgörüyle kucaklayan 1. derece yakınlarımız dışında çok azdır .Hele ki böylesine zor bir mücadelede gerçekler acıdır ama hepten yanlızlaşırız. Sağlığımızdaki arkadaşlar veya sözüm ona dostlarımız bizi terkeder. Hep yapıcak işleri çıkar. şte sizi çıkarsız kabul edicek, aile sıcaklığı hissedebileceğiniz, bir çok yayını takip edebileceğiniz, sorularınız olduğunda sorabileceğiniz böylesine anlamlı bir emeği www.ümitliyiz.com üyeleri başlattı. Bu grup tüm insanlık adına bir değer ve emek.Bu grubun üyesi olarak milyonların sesine sizde dahil olun. Her bir yaptıkları etkinlik, proje isimlerine layık altına imza atılabilecek kalitede.

Yazımın sonunda bu grubun üyesi olmanız için tek istenen bu sitenin isminin kötü amaçlar için kullanılmaması, grup içerisinde gruba layık ölçülerde kalmanız .Sitenin saygınlığını ve yaptığı anlamlı çalışmaları boşa çıkarmıyacak arkadaşlar sizden ricam siteyi ziyaret edin ve kendiniz karar verin. Bugün için karar veremediğiniz şeyler için, yarın cok geç olabilir.

Sağlıkla,sevgiyle kalın...

 
Toplam blog
: 17
: 177
Kayıt tarihi
: 16.05.11
 
 

Ben kitap kurdu. Amötörce de olsa bir şeyler karalayan ver bundan büyük mutluluk duyan biri. Yeni öğ..