Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '11

 
Kategori
Voleybol
 

Sessiz melekler

Sessiz melekler
 

Tebrikler Sessiz Melekler!


Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımının ülkemizde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde yer alacağını ve evsahibi olduğunu günlerdir basından takip ediyorduk. 

Tabii bizim esas uğraşı alanımız futbol olduğundan, üstelik bu organizasyon bir de GS-FB maçının olduğu bir haftaya denk geldiğinden, çoğumuz bu şampiyonada iki takımla temsil edileceğimizi bile bilmiyorduk. 

Başta Fenerbahçe'ye gönül verenlerin büyük kısmı olmak üzere, bir kısmımızın Fenerbahçe'nin Sarı Melekleri'nin katıldığından haberi vardı ancak Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekomun Melekleri'nden haberi yoktu. E basın da taraftar gücü olanlara seslendiğinden, VGSTT'nin melekleri "sessiz sedasız" turnuvada yer aldılar. 

Ve dün, Fenerbahçe kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’in final maçında Azerbeycan ekibi Rabita Bakü’yü 3-0 yenen Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Avrupa Şampiyonu oldu. 

Rakibine set vermeden maçı kazanan "Sessiz Melekler", böylece Avrupa’nın voleyboldaki en önemli kupasını Türkiye'ye getirmeyi başarmış oldular. 

Sessiz Melekler, oynadığı 12 maçı da kazanarak bir başka rekoru da ele geçirmiş oldu. Daha önce bu kupada bir kez Eczacıbaşı, bir kez Fenerbahçe ve iki kez de Vakıfbak'ın final oynadığını ve kaybettiğini de ek bilgi olarak verelim. 

Fenerbahçe'nin çok reklamını yaptığı, çok uğraştığı, almaları halinde (haliyle) çok övünecekleri kupayı VGSTT'nin Sessiz Melekleri alınca manşetler o kadar süslenmedi. Fenerbahçe'nin alması halinde Beşiktaş ve Galatasaray'ın da kıskanacağı bu kupayı, şimdi her üçü de kıskanmalıdır. 

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u, yani SESSİZ MELEKLER'i tebrik ediyorum. Umarım başarıları istikrarlı olur.. 

Fenerbahçe Spor Kulübünü de, böyle bir organizasyonun içinde yer almaları ve ev sahipliği yapacak kadar bu işe gönül vermeleri dolayısıyla kutluyorum. Vizyon sahibi olmalarının sonuçlarıdır bu. 

Kıskanmıyorsak, hata yapıyoruz demektir!.. 

.................... 

Not: Maçta Sessiz Melekler'i değil de rakibini destekleyen bir grup Fenerbahçeli taraftar için Fenerbahçelilerin büyük kısmının iyi düşünmediğini sanıyorum. 

 
Toplam blog
: 293
: 1063
Kayıt tarihi
: 07.11.08
 
 

Sporun bir kavgadan çok; ahlak, mücadele, eğitim, zeka ve dürüstlük olduğuna inanıyorum. Doğaya, ..