Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '10

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevdiklerinize duygu ve düşüncelerinizi anı yazısıyla ölümsüzleştirerek hediye edin

Sevdiklerinize duygu ve düşüncelerinizi anı yazısıyla ölümsüzleştirerek hediye edin
 

Sevgiyi sunmanın en güzel yolu, duygularını anlatabilmektir.


14 Şubat Sevgililer Günü için işte şık bir hediye.

Nişanlanacak veya evlenecek çocuğunuza, onun için hissettiklerinizi, düşünce ve dileklerinizi, paylaştığınız sevinçli, hüzünlü anılarınızı “Anı Yazısı” haline getirterek özel bir sürpriz yapabilirsiniz. Hatta tören anında bunun sesli olarak sunumunu yaptırabilirsiniz.

Nişanlınız ya da eşiniz olacak kişi için, duygu ve düşüncelerinizi, sizin için önemini, sevginizi “Anı Yazısı” olarak kaleme aldırıp, kendisine hediye edebilirsiniz. Dilerseniz tören sırasında sesli sunumunu yaptırarak faklı bir jest yapmış olabilirsiniz.

Çocuklarınızın mezuniyet törenleri, doğum günleri, sünnet düğünleri için özel yazılar hazırlatabilirsiniz. Fotoğraf albümlerindeki harika kareler için, harika cümleler yazdırabilirsiniz. Görsel kayıtlarınız için yazılan metinlerin sesli sunumlarını yaptırabilirsiniz. Özel slayt gösterileri için yazılar hazırlatabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Gününde, evlilik yıldönümlerinizde, sevgiliniz veya eşiniz için duygularınızı, sevginizi anlatan “Anı Yazısı” ile ona çok özel bir hediye sunabilirsiniz. Bu yazıları özel fotoğraflarla süsleyen bir dosya ya da albüm haline getirebilirsiniz.

Kendi hayatınızdan sevdiklerinize kalmasını istediğiniz yaşam kesitlerinizi, deneyimlerinizi, en özel anılarınızı “Anı Yazısı” olarak hazırlatıp, sevdiklerinize bırakabilirsiniz. Bunlar için özel fotoğraf albümleri yaptırabilir, anı yazılarınızla birlikte sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

En özel anılarınız, duygu ve düşünceleriniz, sevdiklerinize söylemek istediğiniz her şey, Yazar ve İletişim Uzmanı Şadan HERGÜNER tarafından kaleme alınmaktadır. Profesyonel sunucu da olan Ş. HERGÜNER, dilerseniz sesli sunumlarınızı da yapmaktadır.

İLETİŞİM: sadanherguner@gmail.com

 
Toplam blog
: 80
: 4101
Kayıt tarihi
: 31.01.10
 
 

Merhaba. Ben işletme eğitimi almış ama kendini yayıncılığa adamış bir insanım. Yaklaşık 17 yıldır iç..