Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İkbal Özlen DİNÇERLER. 14.02.1960 doğumlu. izmir Kız Lisesi Edebiyat Bölümünü okudu. Buca Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunu. Daha sonra Eskişehir Lisan tamamlama 1 yıl farkını vererek Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ünvanını aldı. Çeşitli okullarda 22 yıl öğretmenliğinin yanısıra bir kısmı emekli olmadan, bir kısmı da..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Biz sobalı evlerde büyüdük

Merhaba! Şu günlerde koşullar öyle gerektirdiği için, sobalı bir evde kalıyorum. Dün sobayı kurduk ve yakamadık. Hemen kendime acımaya başladım. Fakat yazınız içimi ısıttı ve bana en azından o günlerin hatırına güç verdi. Sobayı yakmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kaleminize ve gönlünüze sağlık!

23 Ekim 2014 20:08
Dertleşmek eksik olmasın

Merhaba! Başlık ne güzel de bir temenni; " dertleşmek eksik olmasın! " Buna olsa olsa " amin " denir. Size de " lütfen, yazmaya devam edin " diyorum. Kolay gelsin!

18 Aralık 2013 21:35
Kalem kutumun içindeki dünya

Merhaba! Konu başlığınız ilgimi çekti ve yazınızı okudum. Elinize, gönlünüze sağlık. Kalem kutuları benim için çok değerli. Şu an bile masamda içi dopdolu bir kalem kutusu var. Yazınız beni de özendirdi. Bir gün ben de kalem kutuma dair bir şeyler yazacağım. Bana esin kaynağı oldunuz. Sonsuz teşekkürler ve sevgiler.

19 Mart 2013 08:24
 
Toplam blog
: 423
: 186
Kayıt tarihi
: 10.10.11