Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '20

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgi ile Yeniden Varolma

Hayatımız boyunca her defasında bir şeyler öğreniyor ve öğrendiklerimizi anlık duygularımızla deneyimliyoruz. Bizlere bu anlık duyguları yaşatan öğretilerimiz, geleceğimize ve davranışlarımıza şekil veriyor. Bir ilham olabilecek nedenden tutun, normal günlük yaşamımız dahi bir öğrenimdir. Çünkü duygularımızı şekillendiren gerçek deneyimler mevcuttur. An’da yaşadıklarımız her ne kadar olumlu olursa davranışlarımız da o kadar olumlu yönde seyir alır. Nitekim her gün öğrenimlerimiz iyi olanları sunmayabilir. Bu durumu kontrol altına almak bizim düşünme biçimimize bağlıdır.

 

Deneyimler ve öğrenimler sonucu doğru düşünmeyle ortaya çıkanlar.

 

Bazen insan ufak sorunlarını duygularını kontrol edebilmek için, düşünce biçimini şekillendirme yeteneğini kullanabilir. Böylece kötü tutumları kendinden uzaklaştırabilir. Fakat öyle kötü deneyimler ile baş başa kalırız ki, duygularımıza düşüncelerimiz ile şekil veremez ve yaşadığımız kötü öğrenimler ile duygularımızı yıpratır oluruz. Yıpranan duygularımızdan kaynaklı davranışlarımızda kötü olur. İyimser oluşumuz ve pozitif yaklaşımımız bir anda sönmüş bir yıldıza benzer. Bu negatif enerjinin, pozitifi çevrelemesi ve içe doğru çökerek yok etmesi süreci olarak tanımlanır.

 

Edindiğimiz kötü deneyimler, hayatınızda sizi aşağıya çeken bir öğrenim olarak ortaya çıkar ve bu durumun farkına vardığınızda ruhen sarsıntı hissedersiniz. Sarsıldığınızdan dolayı duygularınızı düşünme biçiminiz ile şekillendiremez ve davranışlarınız dahilinde yıpranmaya başlarsınız. Burada Sevginin temel gücünü de kaybetmeye başlar ve enerjisinden de mahrum kalırsınız. Sevginin temel gücünü kaybettiğiniz vakit, davranışlarınızı kalıcı olacak şekilde kötü noktaya çekersiniz. Bu kötü davranış biçimi ile çevrenizdeki insanların kalplerinde sevginizin gücünü zayıflatırsınız. İşte tam bu noktada korku ile baş başa kalırsınız.

 

Eğer sevginizin enerjisini kaybederseniz, tekrar onu bulma ihtimaliniz düşüncelerinizde saklıdır. Pozitif enerjiye sahip olmak için önce kendinizi dinleyin. Sakinliğe ve sükunete sığının. Gözlerinizi kapatın ve derin nefes aldıktan sonra “işte buradayım. ben daha iyi olmak için varım. ben kendim olmak için buradayım. burada olmamın bir amacı var. dünya bana güzelliklerini bağışlıyorsa bende ona sevgimi bağışlamalıyım” diye bir telkinde bulunmalısınız. Gülümseyin ve pozitif enerjinin aurasını kendinize çekmeye başlayacaksınız. Kollarınızda ve sırtınızda bunu hissedeceksiniz. Bu olumlu bakma seansında evrenin size dönüp bağışlayıcı enerjisini bağışlama sürecidir. Kalpten yaptığınızda tüm bunları hissedeceksiniz. Çünkü evren yalnızca kalbin atışlarını duyar. Kalbin bağışladığını görür. Evreni kandıramazsınız.

 

Bu nedenle kalpten seslenin ve sonrasında pozitif enerjinin ruhunuza işlediğini hissedin. Sevginin aydınlığını düşüncelerinize tutarsanız, iyileşmeye izin verirsiniz. Pozitif düşünmenin kanallarını sevginin aydınlığı ile açarsınız. Böylece pozitif düşünmeye başladığınızda kalbinizi iyileştirilecek ve dolaylı yoldan düşüncelerinizi de olumlu yönde şekillendireceksiniz. Önce sevginizi harekete geçirdiniz ve sevginiz size bağışlayıcı yanıyla aydınlığını bağışladı. Bunu yaptı çünkü düşünceleriniz ile daha iyi olmanıza izin verdi. Ve düşüncelerinizi iyileştirdiğinizde, sevginiz daha da güçlendi. İşte anahtar. Artık pozitif düşünmeniz ile sevginizi aydınlıkta tutacak ve yeniden varolma gerçekliğini kabul edeceksiniz.

 

İnsanoğlunun kutlu bir umudu var.

 

Bu deneyimlemenin kolay olmayacağını belirtmek isterim. Zaman, sizi sarsan kötü deneyimlerinizi uzaklaştırmak ve sevginin enerjisini yakalamak için en büyük hediyedir. Bu hediyeyi pozitif düşünmenize bağışlamalı ve sevginin enerjisi ile yeniden varolmayı talep etmelisiniz. Size sevgi ile yeniden varolmanın güzel anahtarlarını vermek isterim. Öncelikle kendinizi affetmelisiniz. Kendinizden özür dilemelisiniz. Sonra size kötü deneyim ve öğrenimler sunmuş kişileri affetmelisiniz. Saygı duymalısınız. Öğrenimlerinize ve deneyimlerinize. Affettiğiniz kişilere dahil. Tüm bunları kalbinize söylemelisiniz. Sonrasında sevginin enerjisi ışık yakmaya başlayacaktır. Üçüncü olarak her bir deneyim ve öğrenimleriniz dahil zaman içinde yaşananlar adına gösterdiğiniz saygıya bağlı kalarak şükretmelisiniz.

 

İşte güçleniyorsunuz. Frekansları yakaladığınız anda düşünme şekliniz ve düşüncelerinizde ki enerji daha da güçlü gelecektir. Son olarak daha iyi olduğunuzu, insanlara, doğaya ve evrene her daim teşekkür ettiğinizi kendinize söylemelisiniz. Gerçekliği keşfettiğiniz için şimdi şükredin. Sevgi ile yeniden varoldunuz. Teşekkür ederim.

 
Toplam blog
: 12
: 234
Kayıt tarihi
: 12.03.16
 
 

Şirket veya olayın marka imajını tasarlayarak, kreatif çizgilerini oluşturuyor ve bu çizgiye ait ..