Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 yıllık kamu çalışanıyım. Ülkemi çok seviyorum. İnsanları ve herşeyi çok seviyorum. POZİTİF DÜŞÜNÜYORUM. Taş olur yer tutarım. Kum olur taşa öz olurum. Kuzu olur kurban olurum. Ülkem için işte benim sevgim. Çalışmaktan ve başarmaktan zev alırım hiç yorulmam. İşimi bir hobi gibi yapar işmi ken..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Susamışım

ben derimki sevda hanım, seni seviyorum diyen karşılıksız seven hoşgeldin deyip kucaklayan işde eger böyle bir sevgi yaşıyorsan dünyanın en mutlusu insanısın, ama ben özlüyorum şahsen böyle bir sevigiyi.

03 Eylül 2008 08:19
Tüm kınalı kuzulara...

yazdıklarınıza katılmamak mümkünmü çok güzel ifade etmişsiniz. söyleyecek söz bulamıyorum. biz arı olur bal yaparız karınca olur yük taşırız kuzu olur karban oluruz ülkemiz ve yurdumuz için. kaleminiz daim olsun efendim.

27 Şubat 2008 13:22
Yaşamak emek ister, yürek ister

sayın sema hanımefendi yazılarınızı genelde okurum,begenerek ,yazınız çok harika arkadaş. yaşantımızı sorguladıgımız zaman bizim yanlışlarımızdan çok dost dedigimiz ve güvendigimiz insanlar tarafınndan yoldan çıkartıldıgımızı görürüz arkdaş be,güveniyorsun ve dedigini yapıyorsun,seni yoldan çıkarıyor,ben şahsen yaşadım.bir filim şeridi gibi hayatımı gözden geçiririm.artıları ve eksileri not tutar gibi degerlendirme yaparım.birilerine güven duymadan da olmuyor,hani derler ya klavuzu karga olanın burnu...........çıkmaz derler ya klavuz çok önemli. saygılarımla kal saglıcakla

26 Aralık 2007 10:58
 
Toplam blog
: 2
: 638
Kayıt tarihi
: 13.10.06