Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgili bezdirme yolları-vol III. (tuvalet sorunsalı)

Sevgili bezdirme yolları-vol III. (tuvalet sorunsalı)
 

Beyaz Atlı Prens adayının arabasını kendisini müstakbel kraliçe olarak kuran kızımız tırnaklarının tadına bakmamak için kendisini zor zapt etmektedir. Zira böyle bir görüntü istikbali açısından pek hoş olmayacaktır...Allah aşkına hangi erkek tırnaklarını fütürsüzca yiyen, mideye indiren, sağa solan tüküren bir kızı ister ki! Benden söylemesi sakın öyle bir hata yapayım demeyin dişi kişilikler!

Araba yolculuğu trafiğe takıldıysa durum vahimdir. Bilirsiniz işte her iki taraf da sessizlikten rahatsız olurlar ama konuşacak konu bulmak da kolay değildir. İlk dakikalar sancılı geçer ve Prensimizin alnında boncuk boncuk terler birikirken, kızımızın yanakları pembeleşir, kırmızılaşır, morarır vs...

Bu yolculuk çilesi de az hasarla atlatıldıktan sonra ilk yemeğin yeneceği, ilişkinin sürmesi durumunda hatırlanacak olan Kutsal Mekan'a gelinir. En güzel masa tabiiki de çiftimiz içindir( o akşam ilk buluşmasını yaşayan bir çok çift varsa yine de en güzel masalar onlarındı muhakkak) ve Prens Adayımız kızın sandalyesini tutmak için garsondan hızlı davranıp garsonu saf dışı bırakır ve tüm gentilmenliğini ortaya koyar. Burda da erkeklere tavsiyem şudur: ilişkinin geri kalan zamanlarında tüm bu incelikleri yapmayacağınızı hep beraber biliyoruz, genlerimizde incelik yok diyelim mesela, bu yüzden ilk günlerde böyle incelikler yapıp bizi yanlış yönlendirmeyin lütfen..Zira bizler bu ayrıntıyı tüm arkadaşlarımıza anlatıyoruz, ve ilişkinin ilerleyen evrelerinde de, özellikle kavga edildiğinde ortaya şöyle bir cümle çıkar:" Ayı n'olcak, halbuki ne kadar kibar, düşünceli ve nazikti....Artık beni sevmiyor şekerim, canımı da en çok bu acıtıyor!!"

Neyse konumuzu fazla dağıtmazan ilk yemeğin yendiği mekana dönelim. Kızımız daha önce bu mekana gelmemiş olsun. Yeni bir yerin tedirginliği bizlerde en çok tuvalet sorunsalında ortaya çıkar. Şimdi siz sevgili erkeklere neden bu kadar çok tuvalete gittiğimizi açıklayacağım. Bayanlar üzgünüm bunu da yapıyorum işte:

Kızlarda Görülen WC Sendromu'nun Başlıca Sebepleri

(vay be çok havalı oldu bu, bilimsel bir makale başlığı gibi, aştım sanırım bu yazma işini ben!)

1. Yemekten önce mutlaka gitmek isteriz, zira yol boyunca dağılan, silinen veya bozulan makyajımızı, saçımızı başımızı toparlayıp, prens adayımızın gözünde ki ilk izlenimimizi en üst seviyede tutmak isteriz( sonraları çapaklı gözler, fönsüz saçlar, bozulmuş ve yenmiş tırnaklarla görecekler elbet, bunu mümkün olduğunca geciktirmek ilişkinin selameti açısından farzdır)

2. Yemekten sonra dişlerimizin arasında kalan herhangi yabancı bir madde varsa eğer, karizmamız dağılmadan onları ordan çıkarmak için ufak bir tuvalet ziyaretine muhakkak ihtiyaç duyarız, hatta aşmış bazı dişi kişilikler dişlerini bile yanlarında taşıdıkları katlanmalı ufacık diş fırçasıyla fırçalarlar.

3. Şarap veya içilen içkinin etkisiyle idrar torbamızda biriken ve fazla yer olmadığından bizi rahatsız eden, ayrıca göbeğimizin dışarıya pörtlemesine sebebiyet veren sıvıları tahliye etmek için. Bakınız bu önemli bir durumdur kimi dişi kişilik saatte bir buna ihtiyaç duyar, şaşırmayın.

4. Kalkmadan önce son bir kez daha tuvalet ziyaret edilir, düzeltmeler tamamlanır ve verdiği hizmetten dolayı tuvalete teşekkür edilir!

Kızların tuvalet aşkının başlıca sebeplerini de maddeler halinde sıraladıktan sonra tuvalet sorunsalına dönüş yapmak arzusundayım. Zira kızımız en çok bu konuda sıkıntı içerisine girer. Her ne kadar mekana daha önce gelmemiş olsa bile, dişi kişilikler nedense bunu söylemeyi kendilerine yediremezler ve: "Tabi bu mekan en sevdiğim yerdir, arkadaşlarımla sık sık gelirim, yemeklerine bayılırım." diyerek prens adayının gözünde bir kat daha yükseldiğini sanır. Tabi bu ufak! ve zararsız yalanı atan kızımız tuvalet sıkıntısını hatırlayınca terlemeye başlar. Mekana girer girmez gözü tuvalet tabelasını arar ve rezil olmamak için prens adayına çaktırmadan bulmaya çabalar. İşte bu noktada işletmecilere bir önerim olacaktır:

Restaurant, cafe, bar, klüp işletmecilerinin dikkatine:

LÜTFEN PRENS ADAYIYLA GELEN BAYAN MÜŞTERİLERİNİZİ MENULERİNE UFAK BİR NOT KARTI İLETŞİRİNİZ VE ŞU YAZSIN:

"SEVGİLİ BAYAN;
İLK BULUŞMAN OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİMİZ BU ÖZEL GECENİN GÜZEL GEÇMESİNİ DİLERKEN, WC'MİZİN ÜST KAT, SOLDAN BİRİNCİ ODA OLDUĞUNU HATIRLATMAYI BİR BORÇ BİLİRİZ.
SEVGİLER"

devamı yakında....
 
Toplam blog
: 125
: 1808
Kayıt tarihi
: 24.05.07
 
 

Bir gün elle tutulabilen, mürekkep kokusu içine çekilebilen GERÇEK bir gazetede köşe yazıları yaz..