Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '11

 
Kategori
TV Programları
 

Sevgili Senarist arkadaşlar lütfen

Sevgili Senarist arkadaşlar lütfen
 

Yaz boyunca sabrsızlıkla beklediğimiz diziler birer birer ekranlarda görünmeye başladı, bundan sonra her akşam birine yazılır artık bugün günlerden ne, diye soranlara Pazartesi yerine Arka Sokaklar, Çarşamba yerine Muhteşem Yüzyıl filan demeye başlarız. Hazır dizilerimiz birer birer yayına girerken ben de senaristlere birkaç şey söylemek istiyorum burdan. 

*Sevgili senarist arkadaşlar, şu dizilerde zenginler hep mutsuz olmak zorunda mı yahu, yani nedir bir kere de mutlu olsun şu zenginler hani zengin olasımız gelmiyor vallahi. 

*Sevgili senarist arkadaşlar, iki dakikada aşık olup beş dakikada evlenme teklif eden erkek modelinin seri numarasını yurdum kızlarna verirseniz çok büyük sevaba girersiniz benden söylemesi. 

*Sevgili senarist arkadaşlar yirmi dört saat makyajlı, topuklu ayakkabıyla gezen bayanlar yüzünden cildimiz bozuldu ayaklarımızda nasırlar çıktı haberiniz olsun. 

*Sevgili senarist arkadaşlar yeter artık gına geldi bir kadına aşık üç beş erkek konulu dizilerden yani binlerce kadın bir aşık bulamazken nerede bu aşık bolluğu hem de hepsi zengin hepsi yakışıklı insaf yani. 

*Sevgili senarist arkadaşlar hani anladık bütün dizilerdeki yakışıklı erkekler işadamı, şirketleri filan var da ne yapıyor bu holdingler şirketler fabrikalar don lastiği filan mı üretiyorlar bilelim yani. 

*Sevgili senarist arkadaşlar lütfen şu dizilerdeki bayanlar ağlamasın aslında ağlamak denmez onlara höykürmesinler, böğürmesinler şöyle gözden süzülen bir iki damla yeter. 

*Sevgili senarist arkadaşlar şu dizilerde biraz mantık biraz özen lütfen 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..