Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '07

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevgili sevgililer günü!

Sevgili sevgililer günü!
 

Sevgililer gününe sayılı saatler kaldı. Artık günler falan değil yani. Şunun şurasında saatler sonra sevgililer gününe ait 24 saat içerisine gireceğiz.

Sürekli anlam aradığım günlerden biridir sevgililer günü. Yani sevgiliye hediye almak için mi düzenlenmiştir nedir ne değildir bilinmez. Acaba o gün bir eş bulmak için ideal midir.

Neyse gelelim benim sevgililer günü hakkında ki düşünceme. Tama gayet manalı birgün olabilir ama paramız yok valla. Sevgililmle de karar verdik sevgililer gününde birbirimize hediye almıcaz. Çünkü üzerine fiyat küpürü bulunan hiçbirşey biziim sevgimizi anlatmamıza yardımcı olmaz, olamaz. Zaten alamayızda paramız yok. Şimdi kendimizi zora sokmanında bir manası yok. Ayın 15 inde avans alcakken bu sevgililer günü neden 16 sı olmaz ki zaten? İlle zora sokcak ya insanı. Ama olsun sevgiller günü sevgiliyi hatırlamak amaçlı değilmidir zaten? Önemli olan ogünü sevgililye ayırmak, işten güçten vakit ayırıp biraz olsun hoş vakit geçirmek hayatın curcunasından biraz çıkmak değil midir? Bence böyledir...

Neyse şaka bir yana öyle aşağılamıcam ben sevgililer gününü. Yok efendim çok gereksizdir de senede birgün mü hatırlıyormuşuzda vs. Zaten herşey için senede birgün özel hale gelmiş. Anneler, babalar günü vs... 1 yıl boyunca aklımıza gelmeyen sevdiklerimize yada aklımıza gelmeyen demeyelimde, işten güçten vakit bulupta ilgilnemediğimiz sevdiklerimizle ilgilenmemiz için bir gün verilmiş işte daha ne. En azından 364 gün ilgilenmesekte 1 gün ilgilenip telafi edebiliriz diye düşünüyorum. Hiçte saçma gelmiyor yani bana.

Hatta hoşuma gidiyor sevgililer gününde heryerin güllerle kırmızı kırmızı görünmesi. Keşke hergün öyle olsa diye düşünüyorum ama ozamanda kabak tadı verirdi sanırım. Bence senede birgün bile olsa elimizde böyle bir şans varken sevdiklerimize bir kaç sevgi sözcüğü bile kursak anlamlı olur. İllede bir hediye olması şart değil kanımca.

Herkesin şimdiden sevgililer günü kutlu olsun. Tüm sevdiklerinizi en azından 1 gün bile olsa hatırlamak ve hatırlanmak dileğiyle. Hergün düşünüp dile getiremediğimiz düşüncelerimizi 14 şubatta dile getirmek dileğiyle. Sevgiler herkese...

 
Toplam blog
: 34
: 984
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

Yoktur hakkımızda söylenecek söz... Hakkımız da yoktur, hakkımızda birşey söylemeye zaten... Bir eli..